Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Faydasi oldu mu ki ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Faydasi oldu mu ki ?
    Gönderildi: 10-Temmuz-2015 tarihinde 02:52
Ben bu sikintiyi yaklask 2 senedir agir bisekilde yasiyordum. Neler denemedim neler hepsi ge�ici ��z�m oldu. Bu ramazanda su candida diyetini ve karbonatli suyu deniyorum. Ya bana �yle geliyor ya da ger�ekten �ok faydasi oldu koku %90 yok. Ge�en ramazanda kokum ne derecedeydi hi� hatirlamiyorum. O y�zden ramazandan dolayi mi ki dye merak ediyorum. Hani g�n boyu bise yemiyoruz aksam yiyince kolu azaliyor mu ki. Sizlerde ramazanda nasil bi siddetli koku var. Artti mi azaldi mi ayni mi. Ya ger�ekten bu yaptgm beslenme sekli beni iyilestiriyorsa. �ok umuda da girmek istemiyorum. Sabah kalkinca koku oluyor tabi normal insanlarin o bile az oluyor. Ama snradan oru� olsam bile agzimi �alkaladigmda azaldigini hissediyorum. Ferah oluyor sanki. Insallah iyilesirim. Iyilessem bile murat hocanin yanina gidip test yaptircam. Yukarda sordugum soruya da cevaplarinizi bekliyorum. Bu arada dil pasi yok gibi ilgin� bir sekilde o da azaldi. Allah hepimize sifa versin..
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2015 tarihinde 11:28
Ayni tedaviyi uyguluyoruz, ger�i d�n dayanamadim 2 tane baklavayi attim agzima :D Ama isin iyi yani; evde olmayinca hi� aramiyorum �nceden olsa her g�n eve tatli alirdim.

Ge�en ramazana g�re sonu�lar;

A�ken %70-75 koku da azalma
Tokken: %90-95 kokuda azalma

Sonu�lar s�per!

Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2015 tarihinde 12:07
kokunun kaynagini biliyormusun acaba bende de ramazanda dil pasim azaldi
Başa Dön
Magdur42 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 00:59
Mehmet27 kardesim bende mide bagirsak kaynakli oldugunu d�s�n�yorum. Senin kokuda azalma var mi ramazanda veya artma neyse artik. Zaten beslendigimiz ekmek bile kimyasal undan yapiliyor. Seker desen tamamen zarar. Bi dene derim. Ben ger�ekten �ok mutluyum bugun de iftardan sonra oturduk arkadaslarla koku neredeyse yok. Kimse y�z�n� eksitmedi. Allahim �ok s�k�r.. Iste ramazandan sonra artar mi bilmiyorum. Okuyan arkadaslar birsey s�ylerse ramazandaki koku durumuyla alakali mutlu olurum.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2015 tarihinde 01:01
Mehmet kardesim hersey beslenmede bitiyor gibi. Tabi allah bilir bise diyemem ama insallah kurtuluruz. Sigarayi biraksam daha iyi olacak. Kardesim bide sana birsey soracam bal yemeyin diyolar bu diyetle alakali. Sen ne d�s�n�yosun? G�n�m�zdeki balllar bile dogal degil arinin �n�ne sekeri koyuyarlar ondan yapiyor.
Başa Dön
g�khan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gökhan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Temmuz-2015 tarihinde 14:14
magdur 42   diyet hakkinda bilgi verirmisinn sana zahmet?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Temmuz-2015 tarihinde 20:05
Kardesim un,seker yok. Asla bunlardan t�ketme. Ekmek yemiceksin. Sekeri bol meyve yiyerek karsilayacaksn. Pirin� yok. Bulgur pilavini tercih et. S�t ve peynir yok. Yogurt ve kefir bolca t�keteceksin. G�nde en az 2.5 litre su i�. Dilini herg�n 4,5 kere fir�ala. Hijyene �ok dikkat et. Benim yaptiklarim bunlar kardesim.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2015 tarihinde 12:52
Magdur42 kardesim bali ben k�yden aliyorum Bursadan ama yine de ne kadar d�r�st bir sekilde �retmistir arici bilemiyorum. �ok fazla abartmadan 1 tatli kasigi kadar t�ketilebilir ama market ballarini tavsiye etmem. Ha market bali yemissin ha baklava yemissin farki yok.

Bu arada s�t ve peynir neden yemiyorsun? G�nl�k s�t gayet g�zel i�iliyor, peynir de yiyorum.

Olayin �z� su; Ekmek yemeyeceksin, pirin� ve makarna yemeyeceksin... Seker ihtiva eden; gazli i�ecekler, serbetli s�tl� tatlilar yemeyeceksin.

Size iftardan sonraki halimi anlatayim; Herkes makarna yedi ekmek yedi ve yemekten 15 dk sonra halsizdiler. Ben ise zimba gibiydim :)
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Magdur42 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2015 tarihinde 13:41
Kardesim s�t ve peynir candida mantarini besliyormus haberin olsun. O y�zden yemiyorum. Koku yine de var ama hissediyorum. �ok az hissettiriyor. Mesela kardesim �ay i�ince artiyor koku. B�yle bildiklerimizi paylasalm birbirmizle
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.