![]() |
Agiz Kokusu T�r� 1-4 |
Yanıtla
|
| Yazar | |
kimki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz Kokusu T�r� 1-4Gönderildi: 20-Temmuz-2015 tarihinde 00:31 |
|
Merhaba hocam,
�ncelikle soru sorma imkanini sagladiginiz icin tesekk�r ederim. Agiz kokusu kitabini okudum ve ifade edilen ilk d�rt t�r�n bende mevcut oldugunu g�rd�m. Bu durumda ne �nerebilirsiniz? Mesela burun kemigimde egriliktendol(yi nefes alamiyorum, icte s�rekli diskinlik var. Genizde/damak �st�/bogaza giden kisimda cok cok sig ve kati , nefes alma yolunda bir engel teskil edecek derecede yogun bir tikaniklik var. Burnuma tuzlu su uygulamasi yaptigimda, zaman zaman s�k�l�p, bogazdan t�k�rebiliyorum. Sari renkte ve adiri kati. Ciktiginda nihayet nefes alabiliyorum. Bu her sabah oluyor. Bazen o katilik cikmiyor. (Evet, igrenc ama anlatmaliyim c�nk� caresiizim). Ayrica bogazda kati ve yapiskan, sari akinti oluyor. G�nde en az 2 litre su iciyorum, arti cay. Agzimdali koku en cok camasir suxu, ya da g�nlerce islak kalan bir bezin kokusuns benziyor. Ayrica diski kokusu da olabiliyor. En cok sigars ictigimde, dumani disariya �flefigimde bu bez kokusunu aliyordum, cok keskin. Sigarayi biraktim, ama degismedi, fakat sigarayla daha da yogunlasiyordu. Midemde hep hafif dereceli gastrit var ve s�rekli haba cikariyotum mifeden agiza y�kliyor. Helicobakter tedavisi yapildi. Ara ara bir kac hafta mide habi aliyorum (omeprazol). Ayrica cocuklugumdan bug�ne dek kabizlik ve bagirsakta asiri hava sorunum var. Gercekten cok asiri, doktorlar ne zaman karin sonografisi yapsa bunu s�yler. Tuvalete 3/4 g�nde bir ciktigim oluyor.Okulda karnimdaki havayi karin kaslarimla tutmaktan dersi dinleyemezdim. Ayrica ak cigerimde kronik bronsit ve son gittigimde copd teshisi konuldu. Kortizon ile tedavi �nerildi, laKin agizda mamtara yol acabilecegi icin kullanmaktan cekindim. Ayrica zaman zaman idrar kokusuna benzeye bir hava da alabiliyorum terimde. Dislerimde koyu dolgu var ve agzim s�ekli kuru.Burnumda sivi olmadigi icin �zel bir burun kremi ve susam yagi kullaniyorum. Kahve icince asiri artis oluyor kokuda. Et yemiyorum hemen hemen, sindirimime meyve be sebze iyi geliyor. Bir de mesela diri sogan yedigimde tadi iki g�n agzimdan gitmiyor dilimi ve dislerimi defalarca fircalayip ip kullaniyorum. Yani hocam ben bu isin neresinden girip, neresinden cikayim sizce? Bunlari dogru siralamayla nasil tedavi ettireyim? T�m beirtileri g�z �n�nde bulundurarak akliniza gelen bir temel hastalik var mi? Otoimun Tiroit var ayrica ve VitD3 aliyorum.Asiri uyku istenci ve konsantre olamama, soguk ayak ve el belirtileri var. Ne �nerirsiniz? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2015 tarihinde 07:02 |
|
Bilmiyorum
-M |
|
![]() |
|
moonlight009
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ekim-2022 tarihinde 13:44 |
|
Tip 1 ve tip 2 arasindaki fark nasil anlasilir ? Muayene olmaya gidemiyorum maalesef, kendi kendime bunu anlamak istiyorum tip 1 dir diye d�s�n�yorum ama tam emin degilim nasil anlarim ? Bir de tip 1 in tedavisi var mi varsa nedir? Bilgilendirirseniz �ok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2022 tarihinde 17:33 |
|
Agza buz aldiginda koku azaliyorsa tip1 di sanirim. Ama insan �ogu zaman agzindaki kokuyu alamiyor ki.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |