![]() |
Ge�ici ��z�m �nerileriniz? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bikkinnn
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ge�ici ��z�m �nerileriniz?Gönderildi: 02-Eyl�l-2015 tarihinde 13:32 |
|
Merhaba arkadaslar. bir ay sonra okul a�iliyor. ben bu yaz tatilde kurtulurum diye kendimi avutmustum ama bir yil daha nasil gececek okulda b�yle ? 15 yasindayim lise 2 ye ge�tim ve yillardir agzim kokuyor ve hi� ge�miyor hi�bir zaman. ben de �aresini bulamadim en azindan kendime g�venmek adina, yanimdakileri rahatsiz etmemek i�in, milletin benden daha fazla igrenmemesi i�in ge�ici bir ��z�m ariyorum. sprey, hap vs. Bi ��z�m? var mi kullanan fayda g�ren?
|
|
![]() |
|
vekol
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Mayis-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 09:18 |
|
Freshies kullan kardesim
|
|
![]() |
|
menanty
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Eyl�l-2015 tarihinde 03:13 |
|
Maalesef ge�meyecek, freshies hikaye bende hi� ise yaramadi agzima maydanoz kokusu geldi sadece. Sakizdan baska �are yok suanda
|
|
![]() |
|
denizz123
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 30-Mayis-2015 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2016 tarihinde 20:08 |
|
iyi aksamlar.
Daha �nce de yazmistim buraya. O zaman yari g�m�l� yirmilik disimden s�pheleniyordum ve o disi �ektirdim ama koku ge�medi. Endoskopi oldum refl� baslangici �ikti ama benim mide sikayetim koku olusturacak kadar yok. Sabahlari olan agiz kokusu normal sayilir deniliyor ama benim sabah agiz kokum normal bi koku degil �ok yogun bir koku. Agzimi a�mak istemiyorum resmen. 4 yil �nce bi sabah uyandigimda kokuyla uyandim ve bir daha her sabah �yle uyanmaya devam ettim. Buna benzer bir sey yasayan var mi? Refl� disinda ne olabilir? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |