Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

iyilestim galiba

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: iyilestim galiba
    Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 03:37
Arkadaslar herkese merhaba

Aylardir artik forumu takip etmeyi birakmistim. Hayattan ve her seyden tamamen umudumu kestigim i�in...Sorunum hem mide hem geniz kaynakliydi. Midem d�zelse geniz akintisi, o iyilesse mide basliyordu. Sonra farkettim ki, mide kaynakli kokunun �n�ne hi�bir sekilde ge�emiyorum. 2 metreden duyuluyor. Midemi ne yaparsam yapayim iyilestiremedim yilladir.o kadar felaket seyler yiyip i�tim ki iyileseyim diye. geniz akintisi da midenin asiri asiti nedeniyle olusan bir yan etki oldugunu farkettim. ��nk� onca kbb doktoru yanilmis olamazdi.

En son artik bir okuyan �fleyen bir hocaya gittim. Hastayim dedim. SIfa i�in okumasini istedim. Bana dua okudu ve bir s�r� dua verdi herg�n okumam i�in.
1 ay sonunda birden alerji testi yaptirmak geldi aklima.
pinnrtest. Murat Hocama da danismistim hatta okuyanlar varsa.
Test sonunda 2 gidaya ileri derece alerjim �ikti. Biri �zellikle 1-2 g�ne bir t�kettigim bir seydi. Adini vermeyecegim ��nk� �ok nadir sekilde bunun alerjisi olurmus .
sizi de yanlis etkilemesin.
bunu yemegi kestigim g�nden itibaren inanilmaz bir hizda mide sorunlarim bitti. Midemden gelen o yogun asit bitti. Bana bile gelen koku bitti. geniz akintim bitti. aslinda bu testi 3 yil �nce yaptiracaktim ama g�venmedigim i�in mi nedir vazge�mistim.
suan 1 hafta �nceki durumuma bakarak %90 iyilestim.
ki daha 1 hafta oldu.
�zelden alerji yapan seyi yazabilirim isteyene.
alerji testi yaptirin arkadaslar. bu kadar mi anormalim diye d�s�n�rken o kadar basit sekilde ��z�ld� ki sorun.

sevgiler.
effect

Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 16:49
nerede ka�a yaptirdin ? konuyu yazman daha iyi herkes pm isteyecektir.
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 18:06
yaptirdiginiz testin tam olarak adi nedir? nerede yaptirdiniz? hangi b�l�me gidip y�nlendirildiniz? yoksa direkt gidip ben alerji testi yaptirmak istiyorum mu dediniz? biraz a�iklayici bilgi verirseniz bilgilenmis oluruz.
Başa Dön
effect Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 20:28
testin adini yazdim ilk mesajda. pinner test arkadaslar.netten arastirin.
Başa Dön
cuma Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cuma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 21:03
Adini yazarmisin alerji yapan seyin lutfen..ayrica alerji agiz kokusu mu yapiyor yani anlamadim tam olarak
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2015 tarihinde 23:50
Eyvallah kardesim sagolasin.
15 gun once benimde aklima geldi alerji testi.Hatta midesi cogu zaman rahatsizlanan kardesime bile git alerji testi yaptir,belki bazi seylere alerjin vardir,demistim.
Bende bi yaptirayim bakalim ne cikacak...
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2015 tarihinde 09:37
arkadaslar midesinde asiri yanma asit vs hissetmeyenler pek umutlanmayabilir.

benim mide kaynakli kokulari bastirmam imkansiz hale geldigi i�in yaptirdim.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2015 tarihinde 11:52
Yillar �nce yazdim foruma, kuzenimin agiz kokusu alerji hapi i�ince ge�iyor diye. Alerji bir agiz kokusu nedenidir.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2015 tarihinde 12:57
Asit ve agiz eksimesi kotu tada galiba bir sey buldum tabiki isin uzmani doktor ! Bana fransada doktor bir ilac verdi insan agzino cok temiz hissediyor turkiyede varmi bilmiyorum ama ismi oligosol �icerigi ise cuivre,or be argent yani bakir altin ve gumus
Başa Dön
karo01 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı karo01 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2015 tarihinde 20:10
agiz kokusu na ne kadar etki ediyor kardes
Başa Dön
ncort Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ncort Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Eyl�l-2015 tarihinde 23:46
Alerji testini devlet hastanesinde yaptirabilir miyiz? Ozelde cok pahali mi olur?
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Eyl�l-2015 tarihinde 12:42
Simdilik bir sey diyemiycem
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı effect Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Eyl�l-2015 tarihinde 00:07
Arkadaslar sunu da belirteyim, iyilestim denemez.
mide sikintilari stresle beraber geri geldi.
sadece alerjik gidadan uzak durmakla olmuyor.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.