![]() |
akciger i�in doktora giden? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
firindamakarna
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: akciger i�in doktora giden?Gönderildi: 17-Eyl�l-2015 tarihinde 15:51 |
|
arkadaslar akciger i�in doktora giden ve sonu� alan tanidiklariniz veya eski �yeler var mi? Sanki tek �arem orasi kaldi gibi geliyor benim ki agiz kokusu degil nefes kokusu
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eyl�l-2015 tarihinde 05:44 |
|
Gittim ben defalarca camerali taramada yaptilar ordanda sonuc cikmadi
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Eyl�l-2015 tarihinde 01:21 |
|
yaniliyor da olabilirim kesin konusmak istemem ama koku akciger kaynakliysa agiz kokusundan daha b�y�k bi problemle karsi karsiyayiz demektir bence. yani agiz kokusundan baska daha belirgin belirtiler verir akciger hastaliklari. bende bi�ok kez g�g�s hastaliklari b�l�m�ne gittim ama hi�bisey �ikmadi,daha �nce de yazdim babam 5-6 yildir KOAH hastasi s�rekli balgam �ikarir agzi nefesi zerre kokmaz. sen yine git baktir ama bisey �ikmayacagina neredeyse eminim:))
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 16:55 |
|
Hocam size ve herkese bir sorum var.Akciger hastaliklari ve agiz kokusu arasinda dogrudan bir iliski var midir?ben de bronsit varmis ve doktorun dedigine g�re astim baslangici da...TESEKK�RLER
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |