Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Yillardir koku var Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Gizoss
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 31-Ağustos-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı Gizoss Cevaplabullet Konu: Yillardir koku var
    Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 01:53
Merhaba arkadaslar merhaba hocam. 22 yyasindayim ilkokuldan beri agzim kokuyor. Doktor korkum oldgu icin konuyla ilgli bir kere doktora gittim ondada mide icin iki ilac verip yolladi. Simdi ise buyuk abdest tahlili verdi kan veremedigim icin. Onu yaptiricam bayramdan sonra.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 13:24
bir sonuç çikmaz bence. çiksada bağırsak kurtu çikar oda tuvaletini yaptımı zaten belli ediyordu . kbb ye git.
IP
Gizoss
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 31-Ağustos-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı Gizoss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2015 Saat 23:17
Kbb da nasil muayene edicekler? Yani dedigimgibi benim doktor fobim var ve cok korkuyorum. Kbb doktoru nasil bir yontem izlicek yazarsaniz cok sevinirim
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014
Konum: İzmir
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2015 Saat 13:34
Doktordan nasıl korkulur anlamıyorum onlarda sen ben gibi insanlar git istediğini söyle yalnızken çekinmeden herşeyi söyle KBB boğazına ve burnuna bakar sinüs filmi isteyebilir böyle şeyler eğer seninkinin bakteri kaynaklı olduğunu düşünüyosan Üniversite hastanesine git Dişçi ve KBB da ağız boğaz ve burun kültürü aldır
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2015 Saat 15:50
Gizoss korkarak bir yere varamazsin.cesaretini topla ce hastaneye git.zaten kbb muayenesinde korkacak bişey yok...%100 acısız
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2015 Saat 21:43
Mutlaka git gizoss bademciklerine bakip bi sinus grafisi ceker diye tahmin ediyorum
IP
Gizoss
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 31-Ağustos-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı Gizoss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2015 Saat 15:26
Bugun doktordan geldim. Gaita tahlili yapildi ve temiz cikti bakteri vs yokmus midem tertemizmis yani. Dis doktoruna git dis taslarina temizlettir dedi doktor. Ilac vs vermedi bende kendi kendime eczaneden nidazol aldim onu kullanicam bakalim. Doktordan korkmuyorum ben mudahalesinden korkuyorum kan vs tuttugu icin
IP
donniebrasco
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Aralık-2015
Konum: Kocaeli
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 33
Alıntı donniebrasco Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2015 Saat 01:24
Herkese merhaba kendimi bildim bileli var bu koku dilimde hep pas burnum cok sümük üretiyor ben bogazimin arkasında sümük biriktigi dusunuyuyorum bazen lavobada bu sümügu atiyorum koku kesiliyor malesef aynısı bademcik tasındada oluyordu tas dusunce koku gidiyordu aldırdım bademcigi gecmedi simdi biraz kabullenmis gibiyim buraya bi ümitle giriyorum hayat çok boktan hic birseyin anlamı olmuyor malesef
Belki birgün
IP
MT000
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2015
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı MT000 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2015 Saat 22:29
Herkese merhaba
Buraya yeni kayıt oldum aslında uzun süredir yazılanları okuyorum,birçok kişi bu hastalıktan kurtulmuş Allah inşallah hepimize biran önce şifa verir.Şu an 18 yaşındayım ve yaklaşık 7 senedir bu hastalıkla yaşıyorum.Sabahları evden çıkıp okula gitmek,arkadaşlarımla yan yana oturmak,arabada birisiyle muhabbet etmek benim için işkence oldu artık.Sosyal yaşamım allak bullak kısacası.Bugüne kadar hiçbir arkadaşımdan ağzın kokuyor cümlesini duymadım şükür ve bunu duymamak için elimden gelen her şeyi yaptım.Diş doktoruna gittim hiçbir şey olmadığını söyledi,dahiliyeye gittim oda birkaç hap verip başından savdı diyebilirim :) klasik her zaman yaptıkları şey dediğinizi duyar gibiyim.. En son olarak kbbye gidicem ümidim var sanki geçecek gibi.Dünyada böyle büyük bir problemken bu hastalık doğru düzgün bir tedavisinin olmamasıda hayatın bize oyunu olmalı,damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali sanırsam.. Buraya yazmamın amacıda buydu zaten hepimiz birbirimizi anlayıp neler hissettiğimizi tahmin edebiliyoruz.Nefes almanın bile bizi rahatsız ettiği şu hayatta hepinize başarılar.
IP
ali şen şen
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 18-Aralık-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı ali şen şen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2015 Saat 02:09
arkadaşlar şaka gibi bir tek ben bu hastalıkla uğraşıyorum diyordum. yani öyle zannediyordum. sonra bu siteyi buldum. açıkçası yalnızlık duygum azaldı. ama çooook zor bi durum sn. murat hocanın araştırmalarını okudum yazdıklarını fevkalade gzl. tşkr. Murat hoca. birbirimizi en iyi anlayanlarız geçmiş olsun hepimize en yakın zamanda kurtuluruz bu illetten inşaallah. sağlıcakla kalın.
IP
Umutol
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 29-Kasım-2018
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı Umutol Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2018 Saat 21:32
Kendimi bildim bileli ağız kokum var, bu foruma rastlayana kadar hep ağız bakımından sandım ve deli gibi dişlerimle uğraştım. Daha sonra midemi gösterdim ve Helikobakteri çıktı ama geçeceğine dair umudum yoktu, antibiyotik kullanımı sırasında geçti tabii ama sonra tekrar geldi. Birde siş şöyle dişlerimi temizlerken çıkan parçalar korkunç kokuyordu şimdi sadece sağ taraftan çıkanlar kokuyor. Bi azalma oldu yani ama yine de koku devam.

Artık çok yoruldum, çocukluktan beri olabilir mi böyle bir şey? Eşimden utanıyorum ve neyse ki burnu çok hassas değil ama mesela öpüşmekten çekiniyor bende benim bu sorunum yüzünden. Çok üzülüyorum. İş yerinde insanlarla aynı masada yemek yemekten nefret ediyorum, yada biri yanıma bir metreden daha az yaklaşınca ödüm kopuyor. Sürekli sakız çiğnemekten bıktım, ve bence sakız çiğnemekten de kokuyor, yani değişik bir koku oluyor.

Haftaya KBBye gideceğim ama bence düzelmeyecek bu bir şanet gibi bir şey. Benim umudum yok. Çünkü eşim günlerce dişini fırçalamasın evet ağzı kokuyor ama fırçaladığı an hemen geçiyor, arkadaşlarım sigara kahve içiyor, dişleri çürük olan var, yada sinizüf olan, helikobakteri olan ama hiçbirinin Ağzı kokmuyor.

Umudum olmadığı için belkide çok tedavi peşinde koşmadım, sadece üzülmekle yetindim, burada da okuduklarımdan anladığım iyileşeni yok kadar az. Ben bıktım, yoruldum, kişisel temizlik benim için çok önemli ama insanların içinden ağzımın koktuğunu düşünme düşüncesine dayanamıyorum, sakızsız gezemiyorum, kimse fazla dibime girmesin istiyorum.

Burnuma tuzlu su da çeksem, gargara da yapsam koku en fazla 10 dakika kayboluyor, sadece antibiyotik kullanırken tamamen gidiyor oda çok normal. Bazen sülfür gibi bazen kusmuk gibi değişik bir kolu oluyor, fırçallayınca koku iyice değişik hale geliyor. Artık yaşamak istemiyorum. Ağzımdaki ağırlıktan, sarmısaklı bir şey yediğinde üç gün lokmasından, her şeyden ama herşeyden bıktım. Bir kadın olarak çok ahır. Süsleniyorsunuz, makyaj yapıyorsunuz, en güzel parfümleri sıkıyorsunuz ama ağzınız kokuyor. Rezalet! Ve toplumda hastalık gözüyle bakılmıyor, herkes sizden tiksiniyor, aileniz bile gerçeği söylemiyor ne korkunç bir sınav! Bu kadar çaresiz olmak çok yıkıcı.
IP
tekyaşayan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2018
Konum: Amasya
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı tekyaşayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2018 Saat 09:20
-Umutol-
Allahü Teala şifa ve sabır ihsan eylesin
24 senedir bu hastalığın tahribatının yanında gittiğim doktorlar dan da bir o kadar sıkıntı çektim ,çünkü ülkemizi geçelim geçmeyen nefes kokusunun dünyada bilinen bi teşhisi tedavisi yok .
Bu forumda bütün arkadaşların kendi çabalarıyla ulaştıkları çözümleri paylaşatıklaı olağanüstü bir ortam var.
Allahü Teala ya şükürler olsun Geçmeyen nefes kokum olağan ustü azaldı kendim yorucu süreçlerin sonunda farkettiğim bazı noktaları burda fırsat buldukça paylaşmaya çalışıyorum hemde forumda okumaya öğrenmeye devam ediyorum.

Size bazı sorular sormak istiyorum cevaplrsanız faydalı olacak inşallah

1 ,Şu ana kadar hangi polikliniklere gittiniz ve hangi teşhisler konuldu

2,Mide sikayetleriniz şu anda devam ediyor mu ve yemekten sonra midenizde dolma yada gerginlik hissediyimusunuz

3 soğuğa,gribe çabuk yakalanırmısınız ,soğuğa karşı hassas mısınız.
4Kronik faranjit yada Kronik sinüzit iniz varmı

4 Burnunuzda kırık eğrilik yada polip gibi nefes almanızı zorlaştıran bişey varmı

5 Son olarak dilinizde değil ,
boğazınızda ve küçük dilinizin bağlı olduğu et plakasını arka duvarına yapıştırıp çektiğinizde (bunu genelde her insan dener) aynı kokuya sebep olduğunu düşündüğünüz bi aroma hissediyimusunuz.
Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime

Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
IP
tekyaşayan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2018
Konum: Amasya
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı tekyaşayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Aralık-2018 Saat 09:59
-Umutol-
Tabi ağız ve dişler bu hastalıkta ilk akla gelen ,diğer bölgelerimize göre kolay tedavi edilebilen kısım olduğu için atladım.Agız ve dıslerinizde iltihap ,çürük gibi probleminiz olup olmadığı da önemli .
Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime

Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
IP
Umutfidan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13-Şubat-2019
Konum: Samsun
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı Umutfidan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2019 Saat 16:25
Merhaba arkadaslar,
Uzun olacak ama lütfen okuyun belki birbirimize yardimci olabiliriz.
Ben 25 yasindayim cok alimli ve bakimli bi kadinim. Hepiniz gibi ayni konudan muzdaribim, hemde senelerdir yaklasik 15 senedir. Bu ugurda burun etlerimi aldirdim, bademcik ameliyati oldum gastroskopi yaptim herseyi denedim. Dislerimde bir sorun yok hatta cok iyi durumdalar, dilimi günde 2 defa fircaliyorum yaklasik 10 dakika boyunca. Tip 5 olmak isterdim ama maalesef degilim. Cünkü benle konusan insanlar burunlarini tutuyolar yani kisa bit kasima degil resmen ben konusurken burunlarini tutuyorlar. Bir ara tip 5 olduguma inandirdim kendimi ama tam o zamanda iki kisinin hakkimda konusmalarini duydum. Bu bir kac kere daha oldu. Doktorlara gittigimde koku alamadiklarini söylüyorlar ama insanlardan duyduklarim ve tavirlari bu tezi desteklemiyor. Ben bu ugurda isten ayrildigimi bilirim. Ben cok sikildim keske ölsem de kurtulsam diyorum gercekten artik dayanacak gücüm kalmadi.

Allah hepimize yardim etsin :(
Fidanumut
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2019 Saat 11:29
Fidan hanım gerçekten üzüldüm durumunuza!
Kolay olmadığını iyi bilenlerdenim.
Bu aralar birşey deniyorum’diyeyim.
Bakalım daha çok erken olduğu için paylaşmayacağım şimdilik
Olumlu çıkarsa zaten forumda paylaşırım.
Etrafımızda ağzı kokan, ama farkında olmayan epeyce insan var.
En azından biz fark ettik zamanında ve tedbir almaya çalıştık, çareler bulmaya çabaladık.
Kokunun farkında olmayan insanları uyarsam mı, uyarmasam mı’diye düşünüp
Vazgeçiyorum uyarmaktan!
Ve uyarmamakla iyi mi, kötü mü ediyorum? Bilmiyorum!
Murat hocam ne der bu konuda acaba?
Belki basit bir cümle, ama umudunuzu kaybetmeyin
ve forumu takibe devam edin.
Bu arada en önemlisi Tanrıya dua etmek.
Harika bir duygu ve yürekten olduğunda, mutlaka cvp geliyor, mutlaka.
Yılmayın, çare var, sadece bulmak kalıyor...
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2372
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2019 Saat 20:19
Ağız kokusu 2 aydan fazla süren bir arkadaşınızı uyarmanızda fayda olabilir. Kibar bir üslup ile incitmeden, ağız kokusu için muayene olmasını teklif edebilirsiniz.
-M
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2019 Saat 20:06
Çok teşekkür ederiz Murat Hocam
IP
Caution
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-Mart-2019
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı Caution Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2019 Saat 15:30
tedaviyi açıklıyorum

nidazol tablet 3x2, bizmopen tbalet 3x2

yüksek doz, uzun süre...kritik noktalar

2 hafta kullanın

yan etki olarak ağızda metalik tat, mide bulantısı olabilir...

korkacak yan etkisi yok. mutlaka deneyin

ben kullandım geçti
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Mart-2019 Saat 12:54
Caution mrb
Sizin koku kaç senedir vardı? Ve ağzınızın koktuğunu size söyleyen
oldu mu? Ve bu ilaçları Dr mu kullanın’ dedi?
Adınıza sevindim.
IP
Ethic1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 27-Şubat-2018
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2019 Saat 22:01
Nidazol zaten geçiriyor ama kısa süreli bir kaç gün içinde koku gelecektir.
IP
yaşamsıkıntı
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 09-Kasım-2018
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 19
Alıntı yaşamsıkıntı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2019 Saat 00:38
caution senin adına sevindim. koku tamamen gitti mi bir hafta sonra tekrar yazarsan sevinirim..
IP
Caution
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-Mart-2019
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı Caution Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2019 Saat 13:31
tabii, birkaç aydır yok.

eşim önceden söylerdi, ama şimdi hissetmiyorum diyor.

sabah uyandığımda ağzımın içi ferah, önceden sarımsı biraz koyu kıvamlı renkte tükrük birikirdi, o geçti. gün içinde buruk bir tat olurdu, şimdi o da yok. özellikle dişlerimi fırçaladıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum.

ilaçları yeterli doz ve yeterli süre kullanmak lazım.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2019 Saat 08:12
Ara ara güncelle lütfen sevgili kardeşim
IP
Unuttum
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2018
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 46
Alıntı Unuttum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2019 Saat 13:43
Orjinalini yazan: Caution

tabii, birkaç aydır yok.

eşim önceden söylerdi, ama şimdi hissetmiyorum diyor.

sabah uyandığımda ağzımın içi ferah, önceden sarımsı biraz koyu kıvamlı renkte tükrük birikirdi, o geçti. gün içinde buruk bir tat olurdu, şimdi o da yok. özellikle dişlerimi fırçaladıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum.

ilaçları yeterli doz ve yeterli süre kullanmak lazım.

Merhaba arkadaşım. İlaçları kullandıktan sonra 3 aydır koku yok anladığım kadarıyla. Peki ilaç kullanırken koku var mıydı bir de ilaçlar mide ağrısı, ishal vb yaptı mı
IP
Green
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 19
Alıntı Green Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2019 Saat 15:09
Arkadaşlar durumunuz nedir uzun zamandır neler yapıyorsunuz?neler yaşıyorsunuz? iyileşenler var mı?

nisan 5 kbb randevum var daha ilk kez ağız kokusu için doktora gidicem çnkü bademcik taşlarım falan var bide küçükken burnum kırılmış bu kırıklık yüzünden koku vs olur mu diye sorup kontrol ettiricem komple
sonra diş hekimi dahiliye gastroentoloji vs dolaşıcam bakalım
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2019 Saat 18:51
Sana kolaylıklar diliyorum kardeşim.
IP
Green
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 19
Alıntı Green Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2019 Saat 21:39
Teşekkür ederim amin hepimize Allah kolaylık versin
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu