|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2015 Saat 17:16 |
Murat Hocam, agiz kokusu ile alakali degil ama, internette en yeni cevap 2012 tarihli oldugu için burda da bulunsun istedim. Sizin bu konuda bilginiz oldugunu düsündügüm için soruyorum.
Özel bir poliklinikte yirmilik dislerimi çektirecegim ama dört bes günlük rapor almak zorunda kalacagim. Dis hekiminin verecegi rapor devlet kurumunda geçerli olur mu? Telefonda dis hekiminin asistanina sordum o da bilmiyor. Sadece " Paranizin bir kismini almak için devlette doktor heyetine görünmeniz lazim, rapor isini dis hekimine sorarsiniz." dedi. Arkadaslar da kesin bir sey söyleyemedi. Hocam, muayenehane degil özel dis polikliniginden alinan rapor geçerli midir, geçerli ise en fazla kaç gün geçerli olur? Tabii, daha önce dis için rapor alan arkadaslar da yardimci olabilir.(ögrenci vs degilim, memurum.) |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Devamsizlik (ücretsiz izin, mazeret beyani) için kabul edilir, özlük haklari (geri ödeme, tazminat, bilirkisi) için kabul edilmez. Kurumlara göre degisiklikler olduguna tanik oldum.
En dopru davranis, raporu teslim edeceginiz kuruma gidip sormaktir. Ben özel dis hek muayenehanesinden 4 günlük rapor getirmek istiyorum kabul edermisiniz diye sorun. Sürprizden korunursunuz -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hocam. Samimi oldugum bir amirime sormustum o da kararsiz kaldi. Baskasina sorsam bilmese bile "Bütün yaz niye çektirmedin?" diye bi de firça atar. "Keyfimden çektirmiyorum, yillardir bu sorunla bogusuyorum ben de doktora gitme sevdalisi degilim" diyemem tabii :) :( Bu da agiz kokusunun yarattigi sosyal problemlerden biri iste.
Diger hastalar, engelliler falan bir sekilde hastaliklarinin olumsuz yönünü asiyorlar ama bu agiz kokusu resmen ayagimizda-agzimizda pranga. Hakliyken konusamiyoruz, meslekte yükselmeye uygunken geri çekiliyoruz, toplumdan kaçiyoruz. Herkesin "Perfect space"i var bizim "bad space"imiz var. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |