Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Klorofil ve aktif k�m�r tedavisi..

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Klorofil ve aktif k�m�r tedavisi..
    Gönderildi: 25-Ocak-2016 tarihinde 17:53
Hocam bazi yabanci forumlarda beden, diski, idrar, ter ve nefes kokusu i�in klorofil ve k�m�r tabletlerinin kullanildigini okudum.Bu ila�larin TMAU hastaliginda da destekleyici tedavi olarak kullanildigini biliyorum. Peki bizim bu tarz ila�lari denememizde bir sakinca var mi? Faydasi olur mu? Bu ila�lar �lkemizde yaygin olarak her yerde bulunabilir mi? Bu ila�lar ne kadar s�re kullanilabilir ve uzun s�reli kullanimi herhangi bir zarara sebep olur mu? Bu konudaki fikirlerinizi �grenmek istiyorum.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Ocak-2016 tarihinde 22:22
Fikrimi sordugunuz i�in tesekk�r ederim. Fakat ben herbal grup tedaviye uzak duruyorum. Bitki tedavisine karsi degilim, zararli bulmuyorum, fakat �zerine d�smedigim i�in fazla bilgim yok maalesef. Arzu ediyorsaniz asiri umutlanmadan kullaniniz, zarar g�receginizi zannetmiyorum.
-M
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2016 tarihinde 21:13
Siz denediniz mi acaba ? ��nk� maydanoz nane dereotu bunlarda hep y�ksek klorofil var ve cok iyi geliyor agiz kokusuna.klorofil tablet bana mantikli geldi
Başa Dön
pharmacy Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı pharmacy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Eyl�l-2016 tarihinde 22:13
Merhabalar..Son zamanlarda bende baya arastirdim ikisini daha cok aktif karbonu,hatta aktif karbonu kullandim bir m�ddet (2 hafta kadar) ancak sonucunu tam emin olamadigim icin paylasmamistim..
Aktif karbonun yurtdisinda yaygin kullanimi oldugunu g�rd�m, yanilmiyorsam suan detox �r�n� olarak marketlerde meyve suyu tarzinda satiliyor yurtdisinda, instagramda bununla ilgili deneyimlerini paylasan birka� kisiyide bulmustum hatta..Etkisi nasil oldu diye sorarsaniz, yani evet kokunun azaldigini hissediyordum kullaninca ama ara verince tekrar geliyordu koku ve uzun sureli kullanimi kabizliga neden oldugu icin birakmistim,ama halen aklimin bir k�sesinde bu konu hatta bu sene tez konum olarak aktif karbonu arastirmayi bile d�s�nebilirim..
Başa Dön
Mkkk Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mkkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2016 tarihinde 00:49
Beyler hemen agiz kokusu var die TMAU yapistirmayin
Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Eyl�l-2016 tarihinde 14:10
Klorofil faydali olabilir.
Hatta g�nde 5-7 hap kullanilabilir, zarari olmaz.
Aktif karbon'u ise kabizlik sorunu yasayanlar ve agiz kokusunun kabizlikla alakali olabilecegini d�s�nenlere tavsiye etmem pek.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Kasim-2016 tarihinde 19:38
tedavi ne abi , tedavi olmasi i�in �nce hastalik olmasi lazim simdi hastalik agiz kokusu tedavisi bu ila�larmi e diyosunuz ilaci birakinca koku geliyo ozaman neyin tedavisi masgeleme diyip baslik a�in insan �mitleniyo tedavi lafini g�r�nce ne tedavisi bu forumdakilerin �ogu �ildirmis tip5 vakasi bence ustam bi gidin tip2 tip�� tip4 tip1 kontrol edin eger hepsi m�kkemmel oldugu halde koku varsa yasamayin daha iyi bune b�yle ya illaki bi hastaligin eseri bu koku olusuyo hangi insan dogdugunda nberi agiz kokusu olurmus biride konu a�mis dogdunuzdan beri kokusu olanlar el kaldirsin eehehe g�ld�m �ok g�ld�m �ilgin insanlar....
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Kasim-2016 tarihinde 19:39
sayet dogustan bu rahatsizligi olanlarnda dogustan varolan engellilik gerektiricek i� organ hastaliklari bulunan k�t� dogum ger�eklesen kardeslerimizde olabilir ki bu soruyu soranda muhtemelen sapa saglam biri...
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.