Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Kulak ovalamak

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Kulak ovalamak
    Gönderildi: 18-Mart-2016 tarihinde 18:11
Bir agiz kokusu sahibi kulak deligi ve kep�esini ovaladiginda agiz kokusunun tatmin edici s�re kadar kayboldugunu ifade etti.

Ben bunu daha �nce duymamistim. Ilk defa karsima �ikan bir olgudur.

Her hangi bir zarari olmadigi sebebi ile konuyu forumda g�ndeme getirmekte mahzur g�rmedim. madem bu forumda �ok sayida insan var, o halde bir deneyin bakalim ? Sonu�lari g�r�selim.
-M

Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2016 tarihinde 22:55
Murat Hocam bu bilgi paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Bu mumkun olabilir,cunku akapunktur ile tedavide biliyorsunuzki kulaklar hassas organlar ve onlara bagli organlarimiz mevcut.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2016 tarihinde 13:57
Benimde kulak tikanmisti havuzdan dolayi. O zamanlar kbb gidip 1 hafta kulak damlasi kullandiktan sonra temizlttim .tertemiz olmustu. Ve koku azalmisti 1 hafta boyunca.

Kulak kiri olan varsa kbb gidip kontrol etsinler
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2016 tarihinde 12:15
Bu �ok ilgin� bisey benim kulakta s�rekli pas oluyo ve kulagimin arkasinda koku olusuyor acaba herkezde varmi bu merak ediyorum ilgin� ve bazen benim bogazimda hafif kasinti oluyo kulaga dogru gidiyo nasil baglanti var bilmiyorum.
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mart-2016 tarihinde 12:19
Mahoni gidisat nasil senin? Mesaj kutun dolmus.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.