|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Mayis-2016 Saat 22:57 |
Agiz kokusunun insanin yasi ile bir ilgisi var midir
Mesela 18 20 gibi yaslarda daha çok rastlaniyor Bende oldugu gibi Acaba tam vücüt gelisimi sirasinda çikan bir rahatsizlik mi ? Ileride kendilginden geçer mi? Benim mide ve kbb rahatsizligim var ama ayni hastalik olan kisilerde gram koku yok bunu çözersek belki bi kapi aralanabilir |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Ilerleyen yas ile agiz kokusu artabilir fakat koku alma hassasiyeti azaldigi için sikayet olmaz.
-M |
|
![]() |
|
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
20 li yaslarda ortaya çikmasi ve bir gecede olusmus gibi belirivermesinin nedeni nedir
Bakteri veya hastalik biranda yerlesirmi? |
|
![]() |
|
Mnsm
![]() ![]() ![]() |
Hocam birde ben kokunun baslama tarihini eve aritma makinasi taktirdigimiz zamanda olustu 17 yasimdaydim
Aritma suyu bir faktör olabilir mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Keskin tarihte baslamasi durumunda o tarihte önemli bir olay yasanmasi durumunda mümkündür. Zehirlenme, cereyena çarpilma, atesli hastalik, kafa çarpismasi, yüksek ates, bir ilaç, siddetli üzüntü veya depresyon, terk edilme, kötü haber alma, vesaire..
-M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |