|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
29oguzhan821
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2016 Saat 20:40 |
Arkadaslik iliskilerinde kötü durumlarda kalmak; insanlara agiz kokumu duyurmayacagim diye otobüslerde nefessiz kalmak ; evlenmeyi aklinin ucundan bile geçirememek bir yana , annemi doya doya bir kez olsun öpememis olmak beni kahrediyor .Dinim olmasa suan yasamiyordum .Elhamdulillah…Çok sükür Rabbime.Her derdimi O’na açiyorum.Biliyorum ki O, bu derdime karsilik bana öyle güzel seyler verecek ki ; Elhamdulillah iyi ki agiz kokusu çekmisim, diyecegim.Rabbime Hamd olsun.Kardeslerim , sabir ve dua ile Rabbimize yalvaralim .
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
insallah guzel seyler verecek kardesim sabret
|
|
![]() |
|
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
oguzhan kardesim bence ailenden çekinme benim tek çekinmeden konustugum rahat oldugum ailem pekte hissetmiyorlar bence çekinme kardesim yoksa çok sey kaybedersin
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
reca
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mayis-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim seni çok iyi anliyor bu forumdakiler. Bu derdi ancak bunu yasayanlar bilir.Inancliysan daha kolay sabredersin. Derdi vereni ve senin her halinden haberi oldugunu da biliyorsun. Suna
çok inaniyorum ki bu dünyada mahrum oldugumuz herseyin sabredersek ötede bir karsiligi olacak. Ama su da bir gerçek ki Efendimiz (s.a.v) "Allah in ölümden baska sifasini yaratmadigi hiç bir hastalik yoktur" buyuruyor. Bize düsen bu hastaligin çaresini aramak. Dua etmek. Sabirli olmak. Her zorlukla beraber bir kolaylik vardir denir ya.Karamsar olma. Evlilik de olur. Çocuk da olur. Bak bu forumda bir çok evli insan var.Allah ummadigin yerden kapilar açar. Herseyin bir hikmeti var.Inançli isen imtihan oldugumuzu hiç aklindan çikarma. Herkesin derdi kendine büyük. Uzvu eksik ya da gözleri görmeyen insanlari düsün. En azindan gözün sag ayaklarin tutuyor. Ya da bilmiyorum öyle oldugunu düsünüyorum. Sahip olduklarini düsün. Safi ismiyle dua ediyorum ben. Maneviyatini hep güçlü tutmaya çalis. Sikintilar insani Allah a yaklastirirmis. Sikintilar bizi yontuyor aslinda. Ruhumuz inceliyor. Bu bir bakis açisi. Herkesin ayni olmayabilir. Eyüp peygamberi düsün. Hertarafini kurtlar sarmis hastaliktan. Allah bilmiyor mu bu durumu. Az önce söyledigim gibi bütün bunlari düsün fakat hiç birsey yapmadan yerinde de oturma. Tedavi yollarini ara bu forumdaki herkes gibi. Bak iyilesenler oluyor. Murat hocamizindan da Allah razi olsun. Böyle bir forumda derdimizi anlatabiliyoruz. Anneni doya doya opemedigini annene soyleyemiyor sun ama bizimle paylasabiliyorsun. Evet böyle iste. Pes etmek yok. Elimizden geleni yapicaz gerisini Allah a birakacagiz. Birbirimize de dua etmeyi unutmayacagiz . ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |