![]() |
Pharmol'�n i�inde garip seyler mevcut |
Yanıtla
|
| Yazar | |
suskun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Pharmol'�n i�inde garip seyler mevcutGönderildi: 12-Haziran-2016 tarihinde 10:37 |
|
Merhaba, yakin zaman i�erisinde bir alisveris sitesinde butik a�ildi. I�eriginde hep saglik �r�nleri vardi. Pharmol isimli gargara'da mevcuttu.
Ben Pharmol'� daha �nce bir defa kullanmistim ve memnun kalmistim. O sitede g�r�nce 6 adet siparis ge�tim. (Sitede kullanabilecegim indirim �eki oldugu i�in). �r�nler geldi ancak siselerin i�inde garip bir g�r�nt� mevcut. I�lerinde nasil tarif edecegimi bilemiyorum ancak; sanki k�flenmiste o k�flerde par�alara ayrilmis gibi bir g�r�nt� mevcut. Resimde ne kadar belli oluyor bilemiyorum. Bu g�r�nt� normal mi degil mi, Pharmol kullanan arkadaslar ve bilhassa Murat hoca a�iklarsa sevinirim. �retim Tarihi : 03.2014 Son kullanma Tarihi: 03.2017 Parti No : 002
|
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2016 tarihinde 16:37 |
|
Merhaba
�ncelikle �r�n i�erisindeki beyazimtirak pamuk sarmasi gibi g�r�nen maddeler �inko n�n gliserin ile etkilesiminden kaynaklanmaktadir �inko gliserin sarma yapmakta olup i�erisine koruyucu ve alkol kullanmadigimizdan dolayi bu gibi tepkime olabiliyor. Herhangi bir sikinti olmamakla birlikte genelde isi ile alakali depolama sisteminden daha fazla olusabiliyor firmamiz satis siteleri ve depolarin talebi �zerine degisim yapiyoruz. Kullaniminda herhangi bir sikinti olmamaktadir. Selam ve saygilarimla Ilhami KOTAN ��z�m ila� |
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Haziran-2016 tarihinde 17:45 |
|
Pharmolu kullanmadan �nce iyice �alkalayiniz �inko ve gliserin karismasi i�in
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Haziran-2016 tarihinde 20:41 |
|
Dis ambalajdaki agiz kokusu ifadelerini degistirmeniz m�mk�n m� cinkolu alkols�z gargara filan yazsin ben baska kaba aktarma kimse g�rmeden asil ambalaji yok etme derdinden �r�n� almayi biraktim
|
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
ilhamikotan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Haziran-2016 tarihinde 22:22 |
|
Merhaba
�ncelikle �neriniz i�in tesekk�rler Saglik Bakanligi kozmetik �r�n bildiriminde bulunuldugu zaman bu etiket ile m�racaat edilmisti yani yeniden Bakanliga m�racaat etmek ve etiketleri degistirmemiz gerekiyor ancak bu sorunu kesinlikle ��zecegim biraz zaman alabilir ancak kullanici istekleri benim i�in �ok �nemli Selam sevgi ve saygilarimla Ilhami KOTAN |
|
![]() |
|
Funda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Haziran-2016 tarihinde 22:45 |
|
Ben agiz kokusu yazan yerlere beyaz bant �ektim muntazam bir sekilde yapistirdim g�rd�k�e benide rahatsiz ediyordu o yazi.
|
|
|
T�kenmislik
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Haziran-2016 tarihinde 22:52 |
|
Bu urunu saklamasida bir dert .Yok baska kaba aktar yok ustundeki etiketi yirt .Dendiqi gibi cinkolu alkolsuz gargara denebilir .Yanlis anlamayin daha oncede yazmisdim ambalaj olarak fiyasko bi urun diye .Hic bir marka alicisini ifsaa etmez .Efedersizin prezervatifin ustunde hamile birakmayacaksiniz veya hastalik bulastiz gibi bir sey yazmaz.�r�n kendini tanitsin ,bizi deqil.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Haziran-2016 tarihinde 06:24 |
|
Bir veya birka� sene �nce Oderol firmasina bu konuyu s�ylemistim. Kutunun �zerine agiz kokusu yazmayin demistim. fevkalade etkilenmisler, ger�ekten haklisiniz, biz bunu neden daha �nce akil edemedik, diye yanitlamislardi. Derhal kaldiracaklarini s�ylemislerdi.
Merak ediyorum acaba kutunun �zerinde gerekli d�zenlemeyi yapmislar mi? Agiz kokusu kelimesini kaldirmislar mi? Oxyfresh ithal oldugu i�in etiket d�zenleme opsiyonu olmayabilir. Zaten digerleri alkoll� oldugu i�in etkili ve degerli degil. Ne yazdiklariyla ilgilenmedim Yurt disi �r�nelrde BreathRx, BreathRemedy nefesinizi tazeler falan yaziyor fakat ingilizce oldugu i�in okuyan T�rk sahis bunu i�sellestirip etkilenmeyebilir. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |