![]() |
Yutkunduktan sonra burundan verilen koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Yutkunduktan sonra burundan verilen kokuGönderildi: 14-Haziran-2016 tarihinde 09:11 |
|
Hocam ve muzdarip arkadaslar merhabalar 3 yildir bu sorunum var yasim 18 :) Ben de sizler gibi sikintiliyim
1-Dis Hekimine 2 kere gittim agiz kokusu i�in ��r�kler dolgu yapildi dis tasi temizlendi dis etlerim iltihapliymis 2 yildir agiz bakimim harika lakin kokuda ge�me olmadi bir de g�m�l� 20lik disim var 4 tane tam g�m�l�. 2-Kbb'ye gittim burnumda egrilik varmis lakin �ok k���k ve kokuya neden olmazmis sinuzitim yokmus bademcikleri aldirdim sorun ��z�lmedi 3-Geriye kaldi mide sinavlarimdan dolayi ona da daha gidemedim endoskopi olacagim b�y�k ihtimal HP tedavisi alacagim ��nk� aile �yelerimde var. Sorum su arkadaslar acaba sizde de normalde burundan nefes alip verirken koku yokken yutkundugunuzda ve agzinizi kapatim o nefesi burundan verdiginizde koku oluyor mu bu sizce neyle alakali kokunun i�eriden geldiginden mi soluk borusundan mi yemek borusundan mi yoksa genizden mi yoksa dilden mi olduguna burdan karar verebilir miyiz acaba ? |
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Haziran-2016 tarihinde 10:05 |
|
Bir de derin agizdan nefes alip verince koku baya azaliyor anlik olarak
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Haziran-2016 tarihinde 00:16 |
|
Eger balgam geniz akintisi var sin�zit kaynaklidir. Eger yoksa midedir b�y�k ihtimal.
|
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Haziran-2016 tarihinde 14:53 |
Nasil b�yle bir yargiya ulastiniz acaba sizce �yle mi ? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |