Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: karma bilgiler/psikolojik destek Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Konu: karma bilgiler/psikolojik destek
    Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2016 Saat 14:35
13 yaşımdan beri ağız kokusu... 14 yaşımdan beri ırsi saç dökülmesi... ergenliğimden beri hipogonadizm hastası olduğumu 3 sene önce kavradım ve o zamana kadar 3 senedir tedavi oluyordum ve prof. bey bile bana söylemedi, anlamadı zaar, ve bunun gibi çaresi olmayan hastalıklarla küçük yaşlardan beri cebelleşiyorum. Sürekli yabancı sitelerden bilimsel makaleler okumak, forumları takip etmek, para gücüyle yıllar yıllar evvel satın alınan tıp fakültelerinin mezun ettiği doktolardan şifa beklemek... beni çok yordu. Elimde ne var peki? Başarısızlık, promosyonu da kronik stres. Niye yazdım bunları bilmiyorum ama konuya dönelim.

Karbonat aylarca beni idare ettikten sonra birden bire işe yaramamaya başladı. Belki günde tek bardağa indirdiğimden mi diyeceğim ama bilemiyorum. Sanırım... sanamıyorum.

Korkulu rüyamız Ramazan ayı geldiğinde, sorunlarımızın 3 katına çıktığı bir gerçek. İlginç bir şey oldu ve uzun bir aradan sonra hastalandım. Vücut direncimi zerre etkilemeyen bu hastalık, bildiğimiz grip gibi sürekli bir burun akıntısı hafif ateş şeklinde ilerledi ve 5 gün sonra bitti. Ama bu ilk 3 günde ağız kokum neredeyse yoktu. Resmen burun akıntısı kokuyu bitirdi gibi. Bende ev yapımı karbonat tuz karışımını sinus rinse aleti ile burundan verip genizden çıkarttım, koku sıfıra yakına indi. Yani bilemiyorum kaynağı nedir. Septoplasti ameliyatı da oldum bir halta yaramadı. Sinüzit mi var ki? Onun içinde doktora gittim sende sinüzit var dedi ve ilaç yazdı. Bir halta yaramadı.

Yani karma tip ağız kokuları olabileceğinden şüpheleniyorum. Nidozal'ın bağırsaklara etki ettiği kanısından yola çıkıp (Murat hoca bunu sonradan düzeltti, vücuttaki herhangi bir aneorob ortama etki edebilirmiş) probiyotik tedavisine başladım. Evde alman lahana turşusu yaptım. Fermente ettim. Onu yedikten sonrada koku azaldı. Bir gün porsiyonu artırdım ve koku ciddi oranda uzunca bir süre gitti. Yani nereye odaklanacağım konusunda bunalıma girdim. Osmanlıda yaşayan bir doktor vardı adını unuttum, hastalıkları bitmediği için sürekli doktor doktor gezmiş en sonunda doktor olmuş, meşhur bir adam adını unuttum :)

"Evet, sonuç" diyorsunuz şimdi ama sonuç monuç yok. Bıktım sadece. Limonlu sarımsaklı kür mü yapmadım, oksijenli su mu denemedim, kudret narlı karışımlar mı içmedim, bıçak altına mı yatmadım, ilaçlar ilaçlar ilaçlar ve bu sadece ağız kokusu için, bunun iki misli saç dökülmesi, bir bu kadar da hormonal düzensizlik için çabaladım.

Velasıl-ı kelam; beterin beteri var arkadaşlar. Artık o kadar yoruldum ki bütün yukarıdaki saydığım hastalıkların ne araştırmasını yapıyorum ne de başka bir şey, hepsini bıraktım. Sizde durumunuza şükredin, hatta hep beraber şükredelim, çünkü iki gözümüzün yerine dünyaları verseler değişmeyiz.

"Tam tevekkül mode: on"

IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2016 Saat 16:28
Cok haklisin, İnsan resmen tükeniyor bu illetten dolayi. Benim de hipofiz kaynakli hormonel rahatsizliklarim var.
Bu ortak yön ilginc bir detay belki. Hatta bende de karbonatin etki etmesi ilginctir. Fakat ben icmiyorum,burun ve agiz kisminda kullaniyorum.
Vardigin sonuc sevindirici, nereye kadar inceleyip, hangi yòne gidip gitmeyecegimizi düsünecegiz...Su an ben de bir kez daha kafamdaki bir plani takip ediyorum. Eger bunun da sonu hüsran olursa ben de hepten birakicam incelemeleri.
Sonrasinda payima ne düsmüsse, onu kabullenecegim.
Eminim ki, 4-5 konuyla alakali alandan doktor birlesse ve bu konuyu arastirmakla ilgili finansal yardim alsa, iyi bir bilimsel ekip kursa, hepsinin kendi bilimsel bir kadrosu olsa, iki senede arastirilabilecek her sey arastirilmis olur ve kokularin farkli kökenlerine göre tedavi sekilleri gelistirilebilirdi.
Imkansiz bir sey degil. Bunca can cekisen insan bu sacma durumla ugrasmak zorunda olmazdi.
Hayat her seye ragmen yasanmali, kim ne derse desin.
Ergenlik triplerini atlatinca insan yavas yavas rahatliyor bu konuda. Bende de yirmili yaslarin sonuna kadar sürdü bu izdirap modu, ama geciyor. Simdi zaman zaman bunalima girdigim ve "neden ben?!" sorusuna taktigim oluyor, ama halimiz bu. Degismezse degismesin. Ben elimden geleni yapiyorum...sonrasinda biraz da vurdum duymaz olmak gerekiyor. Diger insanlar hakkimda ne düsünecek diye kendimi yixip bitirdim yillarca, oysa ben de yasamaliyim, ne olursa olsun! Gerekirse farkli, gerekirse kendimle, gerekirse...Önemi yok, cünkü artik ha ati kendi basima anlamlandirmayi ögrendim, kimseye ihtiyacim yok.
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2016 Saat 18:02
Ben bu nefes kokusundan kurtulmak icin sol elimdeki 5 parmaktan 2 tanesini verebilirim ...hani diosunuz ya olmek cozum deil nasil yapcan bos konusma die tmm bana deseler ne yaparsin 2 parmagimi veririm kurtulmak icin .......bu kadar sizlanip duruoz disarda 3 kurusluk ickici kumarci yillardir sigara icen insanlar da gram agizkokusu yok adalet deil manevi anlamda dunyada adalet yok
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2016 Saat 20:37
Betül hanım; probiyotik lahana turşusu kullanmanızı tavsiye ederim. Doğal yöntemle hazırlanmış sauerkraut'un içinde yüksek olanda tyrosine bulunuyor ve tyrosine vücutta dopamine dönüşüyor. Hiperprolaktinemi vakası varsa denemenizi tavsiye ederim ve günde 30 dakika yürüyün. Yürüyüş yüksek prolaktinin düşmanı.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2016 Saat 22:57
Boğazda kuruluk vs varsa farenjit belirtisine bak. ağzını aç ışık ile küçük dilin arka tarafına bak kabarcıklar vs varmı diye farenjit en büyük ağız kokusu kaynağıdır çoğuda kronik farenjitten diye tahmin ediyorum. sinüs rinse ile geçiyorsa farenjittir.
IP
hazenn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı hazenn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2016 Saat 00:22
Demek ayni dertten muzdarip insanlar ayni evrelerden geciyoruz... Bende lose yillarimda gunlerce isyan eder sonra toparlanir bikac gun kendimi iyi hisseder sonra tekrar isyam ederdim.. yaklasik 15 yildir belki daha da fazladir bu lanet seyle mucadele ediyorum ve artik eskisi kadar isyan edemiyorum sanirim hep ayni seyleri yasamaktam yoruluyor insan ve bir muddet sonra farkinda olmadan bosveriyor.. ama ben ''benim kimseye ihtiyacik yok'' diyemiyorum ailem ne kadar destekci olsalarda ( ki onlarda sıkıldı artik bence) insan kendisini gercekten anlayacak birilerini istiyor cevresinde.

Nasil olurda bunca doktor bunca tahlil muayene ki ameliyat bile olmus biri olarak bi tedavi bulunamiyor anlamiyorm
Her hastalik yasayan icin zordur kotudur eminim bunda hic süphem yok ama bi kanser hastaliginin bile tedavisi var ya tedavi olursun yada ölürsün.. Yani bizimki resmen surunmek

Ayrica mmkk ye katiliyorum belki gublerce disini fircalamayan belki haftada bir dus alan insanlarin bile agzi kokmazken... off neyse soyleyecek o kadar cok sey var ki..
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2016 Saat 22:09

Arkadaslar,  
kusura bakmazsaniz sen diye hitap edecegim. Burada hepimiz ayni sorundan muzdaripiz ve ayni forumun üyeleri oldugumuz icin birbirimize sen diye hitap etmemizi kendim icin sakinca bulmuyorum. Ama siz hitabiyla da sorunum yok ve bu konuda hassasiyet gòsteren arkadaslari da gercekten anlayisla karsilarim.  

Sauerkraut konusuna deginmek istedim..   
Gercekten cok faydalidir Sauerkraut, cok gec kesfettim ben de.  
Burada suyu kücük siseler icinde satiliyor ve bagirsakta yeterli derecede asidik ortam olmayinca probiyotik yerine Sauerkraut kürü yapanlar cok. Asidik ortam yerine alkali ortam mevcutsa bagirsagin son kisimlarinda, o kisimlarda diskinin cürümesi ve cok asiri derecelerde mecvut olmasi sakincali olarak degerlendirilen belirli bakterilerin mevcudiyeti söz konusudur.   

Bu cogu insanda olabilir, fakat, nacizane fikrime göre, agiz kokusu, kabizlik, asiri hava gibi bagirsak sorunu yasayan kisilerde bagirsak dokusunun cok saglam olmadigini, bu nedenden dolayi da kötü kokularin kökeninde yatan gazlarin akcigere ve dolayisiyla nefesimize katistigini düsünüyorum.   

Ayrica da mide kapakcigi tam kapanmiyor, reflü oluyor ve sürekli mideden agiza gaz yükseliyorsa, bu, durumu daha da tekliyor bence.   

Agiz ici ve yutulan probiyotiklerin Bifido Bakterileri, Laktobacillus Salvarius ve Streptococcus Salvarius bakterilerini icermesi idealdir.   

Iste Sauerkraut bilhassa bu bakteriler agirlikli olarak barindiriyor sanirim ve tamamen dogal bir gidadir.  
Suyunu günde 3-5 defa bir kac ay boyunca birer bardak olarak cokca tavsiye etmis bagirsak doktorlari. Mehmet arkadasimiz oldukca bilgili ve bu konularda uzman sayilabilecek kadar arastirmis zaten. Tebrik ediyorum. Gercekten birbirimizden ögrenebilecegimiz cok sey var, yakinmayi birakip arastirmaya koyulursak. Tabii yukarida bahsettigimiz bikkinlik dönemleri bu duruma dahil. Hepimiz bikabiliriz, ama kafamizdaki son ihtimaller tükenene dek devam etmeliyiz..Sonrasinda yapilacak bir sey yok tabii. Eger her seyi denediysek ve sonuc vermediyse, en azindan kabullenmeyi ögrenmeye koyulmaliyiz.  

Dönelim Sauerkraut'a:) Bunu faydalarini alman bir agiz kokusu forumunda da yillar önce okumustum, fakat o zamanlar bu konular hakkinda hic ama hic bilgim olmadigindan ve baglantilari henüz anlamadigimdan dolayi ciddiye almamistim.   

Bence dogru yoldasin ve ayrica da etkisinin olacagina henüz denememis olsam da inaniyorum.   
Ben de probiyotik asamasina vardigimda, probiyotiklerle birlikte Sauerkraut suyunu tüketmeyi planliyorum.   
Sauerkrautun kendisi bagirsaklarda hava sorunu okan kisiler biraz daha dikkatli kullanmali ama sanirim. Lahana oldugu icin biraz hava yapabilir, ama suyu sorun yapmaz.   

Hiperprolaktinemi su an yok, cok eskiden bir süre vardi..Diger hormonlarla ilgili sorun var ve bunun icin ilac tedavisi sürüyor yillardir.  
Ayrica MR tomografisinde 'Empty Sella' teshis edilmisti. Biraz bilgim var bu konuda, ama bu konuyla alakali bir fikri olan varsa mutlaka yazsin..Özellikle Murat hocanin aklina bir baglanti geliyorsa, fikrilerini okumak isterim.  
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2016 Saat 18:18
Karbonatlı günde 2 bardağa çıkarınca koku gene geçti..
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2016 Saat 20:39
E kardesim ben ilk baslarda katbonatli suyu icerken ilk hafta hic kokus yoktu sonra normlae dondu suan yine kulllaniom sabah ac karnina aksam ac karnina 2. 2.5 litrede su iciom agizkokusu dewam edio
IP
mmkk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2016 Saat 20:40
Sinus rinse kitin icine tuzlu su yerine karbonatli su koycak faydasi olurmu bence olur ....
IP
BezginBetül
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2016 Saat 22:44
Hayir olmaz. Icerideki hücrelere/dokulara zarar verirsin. En azindan izotonik olmali. Ben hipertonige yakin sekilde kullaniyorum. Izotonik seviyesinden biraz yüksek tutmamin sebebi, tuz orani izotonik orandan yüksek olunca doku ve hücre icindeki su ile degisim oluyor. Yani hücre icindeki su bosaliyor, hipertonik seviyedeki suyu hücrenin icine akiyor. Kendimce bir 'temizleme' ya da 'tazeleme' mantigi cercevesinde yapiyorum. Ama en dogrusu izotonik tutmak seviyeyi. Ben kendimce deniyorum sadece.
Suyun aslinda önceden kaynatilmis olmasini da tavsiye ediyorlar, olasi bakterilerin ölmesi icin..ama dogrusu su siralar yetistiremiyorum. Kaynatilmis su olsa daha iyi.
Dozunu nasil tutturacagini nette arastir. 
Burundan iceriye akan su hep tuz icermeli. 
Arada papatya cayi da iyi geliyor, ilik isida. Ama bunu da en az izotonik seviyesindeki tuz oraniyla yapamak gerek. 
Nette arastir.
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2016 Saat 17:52
Herhangi bir işte çalışan arkadaşlara soruyorum bende işe gircem ama bu ağız kokusunu işyerinde nasıl kapatabilirim tecrübesi olan yazsın lütfen siz ne yapıyosunuz bunun için?
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Mayıs-2016
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2016 Saat 18:15
first karpuzlu sakız amazon başka bir "geçici" çözümü yok
asla pes etme
IP
by_arda2
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 27
Alıntı by_arda2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2016 Saat 20:54
Sinüs rinse kitin içinden çıkan tuz paketleri bitmek üzere. BezginBetül rica etsem bana sinüsrinse kit içine hangi oranda ne koymamız hakkında bilgi verir misin? (tuz/karbonat)

Geçen sene tesadüf papatya çayı almıştım. Onu hem içiyor günde iki kere hemde yatmadan önce kür yapıp buharı ile başıma havlu alarak burnumun içine çekiyordum havayı. Bu işlemleri yaptığım hafta kbb doktorunun verdiği bir antibotik ve gargara(farhex tarzı) vardı.
Kokuyu ben almadığım için anneme soruyor ve teyit ettiriyordum. Evet Koku yoktu. Fakat bunun hikmeti papatya mı/ilaç mı bilmiyorum.

IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2016 Saat 09:08
Bengeldim First karpuzlu çok denedim pahalı sakızların hertürlüsünü denedin ama hiçbiri ucuz olan Falım damla sakızlıdan daha fazla fayda sağlamadı ayrıca bendeki ağız kokusu çok fazla sakız bile fayda sağlamıyor genelde başka çözümler lazım bana bakalım Probiotik optima çiğneme tablet alcam inşallah fayda sağlar
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2016 Saat 19:36
birde gargarayı kullanmadan bi bekleyin.
ozmn belli olur hangisinin gecirdigi
IP
Amazon
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 61
Alıntı Amazon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2016 Saat 10:23
By_arda2 Antibiyotik geçirmiş olabilir kokuyu ilacın adını hatırlıyorsan yaz hatırlamazsan e-nabızdan kontrol et
IP
allahkurtarsın
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı allahkurtarsın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2017 Saat 01:04
Arkadaşlar merhaba herkese ne olursa olsun tavsiyem bu sıkıntıyı aileden çok güvendiğin samimi es dosttan birine açın derdinizi anlatın emin olun ki çok rahatlayacaksınız hatta üstünzden çok büyük yük kalkacak paylaşın dert paylaştıkça değil içine attıkça çoğalır Sadece burada klavye arkasından paylaşmakla olmuyor Saygılarımla
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mart-2017 Saat 19:33
Papatya çayı enflamasyonu azaltır vücudu zararlı bakteri ve mantarlardan temizler. Ve uykusuzluk çekenlere faydalıdır verimli uyku uyumanizi sağlar. Ben uykusuzluk için denemistim. Ayrıca bakın lütfen tekrar tekrar söylüyorum antibiyotik kullanmayın ne olur o bağışıklık sisteminizi bağırsak floranizi iyice bozuyorsunuz yapmayın.. Bakın size yollar söylüyorum uygulamiyprsunuz hikaye mi anlatıyoruz biz burda ? Ben iyileşmenin yolunu bulmusum buraya niye giriyorum ? Faydalı olabilmek için yoksa artık burada çözüm aramıyorum.. Bakın eğer şişkinlik sorununuz varsa ki bundan emin olun mideniz de besinler 13 saatten fazla bile kalıyor olabilir bu da önce çürüme sorma koku yapar. Yani sindiriminizi duzeltirseniz kokunuz geçer ?? Şu su içme yöntemini uygulayın o yöntem sindirimj saglamk için faydalı. Mide asidiniz düşük hepinizin muhtemelen ee mide asidi düşük olunca besinler de sindirilemwz zaten. Mantıklı düşünün kokuya odaklanmayin sadece başka ne sorunlarınız var düşünün.. ondan sonuca gidemiyorsunuz.. Ben bugün sindirim enzimj denedim lifetime q digestaway.. için de betain hcl papaya bitkisi var.. papayayi araştırın sindirimi müthiş rahatlatan bir bitki dir ama tropik old için buralarda zor bulunuyor neyse.. yemekten yarım saat once aldım ee tabi 750ml suyumu da içtim. Yarım saat sonra sarimsakli soğanlı bir yemek yedim hem de bol.. malum bizler sarımsak soğan yoyinca iki gün çıkmıyor koku ağzimizdam les gibi oluyor.. Bakın su an 3 saat geçti bu arada hiçbirşey yemedim icmedim ve bugün hiç dış fircalamadim sabah bile.. su anda koku sıfıra yakın normal sarımsak kokusu var az ama sanırım sağlıklı insanlar yediğin de de bu sarımsak kokusu oluyordur bilemiyorum ama rahatsız edici deggil les gibi değil diski gibi değil bildiğimiz sarımsak çok az ama.. ilerleyen saatlerde o da geçer sanırım.. Ya herşeyi bırakın iki gün les gibi kokan agzim şimdi üç saat geçmiş ter temiz neredeyse.. iyilestim diye yazmıyorum çünkü ben daha çok yolumuz old inanıyorum takviye kullanmadan da mide asidim güçlü olmalı.. Ben bu kokudan kurtulsam da diye tren karaciğer detoksundan asla vazgecmeyecegim sıfır kilometre bagrisak floram olacak ve diğer sıkıntılarım dan kurtulacagim bu yüzden iyilestim çözüm buldum diye paylasmiyorum.. Ama burda size uyduruk bir yöntem ya da hikaye anlatmiyoeum.. bir düşünün bir dinleyin siz de rahat edeceksiniz.. değilse size kokulu gunler.
IP
zeynep
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2017 Saat 11:55
Ben şuan çalışıyorum. Insanlarla uzaktan konuşuyorum ayni ortamda 5 dk dan fazla kalmamak için bahane buluyorum. Lavaboda kalma süremi uzatiyorum. Kimsenin ne yaptığımdan haberi bile yok ama utandiğımı yüzümden anlayabiliyorlar.
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2017 Saat 23:16
Bir de oil puiling yapin. Bu da sindirim enzimlerini çalıştırıyor bakterileri toksinleri topluyor. Cok basit bir işlem. Yağ ile bütün bakterileri cekiyorsunuz enzimleri çalıştırıyorsunuz. Bu açlık orucu yapan arkadaşların da bu yüzden iyileştiğini düşünüyorum şimdi. Karaciğer ve safrayi temizlediler ve doğal olarak üzerinde ki yükü aldılar ve enzim salgısı arttı. Sanırım bundan koku sıfırlandı. Çünkü enzimleri çalıştırdigimda sindirimi sagladigim da koku sifirlaniyor. Dikkat edin şişkinlik kaç saatte azalıyor ? Besinden besine göre değişir sindirilmesi ama bir sebze yemeği için iki saate azalması lazım. Proteinler daha zor sindiriliyor üç dört bulabilir.. Arkadaşlar pankreas görevini yapmıyor biz de.. enzimler calismiyor.. bu konuya ağırlık verin..
IP
Bikkin
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 26-Ağustos-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı Bikkin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2018 Saat 20:49
Oil puiling nasil yapicam yardimci olurmusun??
IP
Bikkin
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 26-Ağustos-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı Bikkin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2018 Saat 20:52
Bende nezle ve grip olunca kokum geciyo sadece ozaman tepki almiyorum ya acaba nedeni ne sanki bunu bulursak kurtulucaz nolur yardim yalvaririm
IP
Reisbey233
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 28-Şubat-2018
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 27
Alıntı Reisbey233 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mart-2018 Saat 10:37
Biri yardim etsin yaw vallahi piskolojim bozuldu evlenemiyorum agziz kokusu yuzunden 5 ayri doktora gittim hemde cok kez hep ayni ilac verip gonderdiler 8 aydir mide tedavisi goruyorum gram fayda yok ve artik biktim hayatim mahfoldu gercekten cok caresizim.yardimci olabilecek varsa burdan ulasabilir.osman-ciftel@hotmail.com
Allahimyardimet
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu