Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

karma bilgiler/psikolojik destek

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: karma bilgiler/psikolojik destek
    Gönderildi: 09-Temmuz-2016 tarihinde 14:35
13 yasimdan beri agiz kokusu... 14 yasimdan beri irsi sa� d�k�lmesi... ergenligimden beri hipogonadizm hastasi oldugumu 3 sene �nce kavradim ve o zamana kadar 3 senedir tedavi oluyordum ve prof. bey bile bana s�ylemedi, anlamadi zaar, ve bunun gibi �aresi olmayan hastaliklarla k���k yaslardan beri cebellesiyorum. S�rekli yabanci sitelerden bilimsel makaleler okumak, forumlari takip etmek, para g�c�yle yillar yillar evvel satin alinan tip fak�ltelerinin mezun ettigi doktolardan sifa beklemek... beni �ok yordu. Elimde ne var peki? Basarisizlik, promosyonu da kronik stres. Niye yazdim bunlari bilmiyorum ama konuya d�nelim.

Karbonat aylarca beni idare ettikten sonra birden bire ise yaramamaya basladi. Belki g�nde tek bardaga indirdigimden mi diyecegim ama bilemiyorum. Sanirim... sanamiyorum.

Korkulu r�yamiz Ramazan ayi geldiginde, sorunlarimizin 3 katina �iktigi bir ger�ek. Ilgin� bir sey oldu ve uzun bir aradan sonra hastalandim. V�cut direncimi zerre etkilemeyen bu hastalik, bildigimiz grip gibi s�rekli bir burun akintisi hafif ates seklinde ilerledi ve 5 g�n sonra bitti. Ama bu ilk 3 g�nde agiz kokum neredeyse yoktu. Resmen burun akintisi kokuyu bitirdi gibi. Bende ev yapimi karbonat tuz karisimini sinus rinse aleti ile burundan verip genizden �ikarttim, koku sifira yakina indi. Yani bilemiyorum kaynagi nedir. Septoplasti ameliyati da oldum bir halta yaramadi. Sin�zit mi var ki? Onun i�inde doktora gittim sende sin�zit var dedi ve ila� yazdi. Bir halta yaramadi.

Yani karma tip agiz kokulari olabileceginden s�pheleniyorum. Nidozal'in bagirsaklara etki ettigi kanisindan yola �ikip (Murat hoca bunu sonradan d�zeltti, v�cuttaki herhangi bir aneorob ortama etki edebilirmis) probiyotik tedavisine basladim. Evde alman lahana tursusu yaptim. Fermente ettim. Onu yedikten sonrada koku azaldi. Bir g�n porsiyonu artirdim ve koku ciddi oranda uzunca bir s�re gitti. Yani nereye odaklanacagim konusunda bunalima girdim. Osmanlida yasayan bir doktor vardi adini unuttum, hastaliklari bitmedigi i�in s�rekli doktor doktor gezmis en sonunda doktor olmus, meshur bir adam adini unuttum :)

"Evet, sonu�" diyorsunuz simdi ama sonu� monu� yok. Biktim sadece. Limonlu sarimsakli k�r m� yapmadim, oksijenli su mu denemedim, kudret narli karisimlar mi i�medim, bi�ak altina mi yatmadim, ila�lar ila�lar ila�lar ve bu sadece agiz kokusu i�in, bunun iki misli sa� d�k�lmesi, bir bu kadar da hormonal d�zensizlik i�in �abaladim.

Velasil-i kelam; beterin beteri var arkadaslar. Artik o kadar yoruldum ki b�t�n yukaridaki saydigim hastaliklarin ne arastirmasini yapiyorum ne de baska bir sey, hepsini biraktim. Sizde durumunuza s�kredin, hatta hep beraber s�kredelim, ��nk� iki g�z�m�z�n yerine d�nyalari verseler degismeyiz.

"Tam tevekk�l mode: on"

Başa Dön
BezginBet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2016 tarihinde 16:28
Cok haklisin, Insan resmen t�keniyor bu illetten dolayi. Benim de hipofiz kaynakli hormonel rahatsizliklarim var.
Bu ortak y�n ilginc bir detay belki. Hatta bende de karbonatin etki etmesi ilginctir. Fakat ben icmiyorum,burun ve agiz kisminda kullaniyorum.
Vardigin sonuc sevindirici, nereye kadar inceleyip, hangi y�ne gidip gitmeyecegimizi d�s�necegiz...Su an ben de bir kez daha kafamdaki bir plani takip ediyorum. Eger bunun da sonu h�sran olursa ben de hepten birakicam incelemeleri.
Sonrasinda payima ne d�sm�sse, onu kabullenecegim.
Eminim ki, 4-5 konuyla alakali alandan doktor birlesse ve bu konuyu arastirmakla ilgili finansal yardim alsa, iyi bir bilimsel ekip kursa, hepsinin kendi bilimsel bir kadrosu olsa, iki senede arastirilabilecek her sey arastirilmis olur ve kokularin farkli k�kenlerine g�re tedavi sekilleri gelistirilebilirdi.
Imkansiz bir sey degil. Bunca can cekisen insan bu sacma durumla ugrasmak zorunda olmazdi.
Hayat her seye ragmen yasanmali, kim ne derse desin.
Ergenlik triplerini atlatinca insan yavas yavas rahatliyor bu konuda. Bende de yirmili yaslarin sonuna kadar s�rd� bu izdirap modu, ama geciyor. Simdi zaman zaman bunalima girdigim ve "neden ben?!" sorusuna taktigim oluyor, ama halimiz bu. Degismezse degismesin. Ben elimden geleni yapiyorum...sonrasinda biraz da vurdum duymaz olmak gerekiyor. Diger insanlar hakkimda ne d�s�necek diye kendimi yixip bitirdim yillarca, oysa ben de yasamaliyim, ne olursa olsun! Gerekirse farkli, gerekirse kendimle, gerekirse...�nemi yok, c�nk� artik ha ati kendi basima anlamlandirmayi �grendim, kimseye ihtiyacim yok.
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2016 tarihinde 18:02
Ben bu nefes kokusundan kurtulmak icin sol elimdeki 5 parmaktan 2 tanesini verebilirim ...hani diosunuz ya olmek cozum deil nasil yapcan bos konusma die tmm bana deseler ne yaparsin 2 parmagimi veririm kurtulmak icin .......bu kadar sizlanip duruoz disarda 3 kurusluk ickici kumarci yillardir sigara icen insanlar da gram agizkokusu yok adalet deil manevi anlamda dunyada adalet yok
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2016 tarihinde 20:37
Bet�l hanim; probiyotik lahana tursusu kullanmanizi tavsiye ederim. Dogal y�ntemle hazirlanmis sauerkraut'un i�inde y�ksek olanda tyrosine bulunuyor ve tyrosine v�cutta dopamine d�n�s�yor. Hiperprolaktinemi vakasi varsa denemenizi tavsiye ederim ve g�nde 30 dakika y�r�y�n. Y�r�y�s y�ksek prolaktinin d�smani.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2016 tarihinde 22:57
Bogazda kuruluk vs varsa farenjit belirtisine bak. agzini a� isik ile k���k dilin arka tarafina bak kabarciklar vs varmi diye farenjit en b�y�k agiz kokusu kaynagidir �oguda kronik farenjitten diye tahmin ediyorum. sin�s rinse ile ge�iyorsa farenjittir.
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2016 tarihinde 00:22
Demek ayni dertten muzdarip insanlar ayni evrelerden geciyoruz... Bende lose yillarimda gunlerce isyan eder sonra toparlanir bikac gun kendimi iyi hisseder sonra tekrar isyam ederdim.. yaklasik 15 yildir belki daha da fazladir bu lanet seyle mucadele ediyorum ve artik eskisi kadar isyan edemiyorum sanirim hep ayni seyleri yasamaktam yoruluyor insan ve bir muddet sonra farkinda olmadan bosveriyor.. ama ben ''benim kimseye ihtiyacik yok'' diyemiyorum ailem ne kadar destekci olsalarda ( ki onlarda sikildi artik bence) insan kendisini gercekten anlayacak birilerini istiyor cevresinde.

Nasil olurda bunca doktor bunca tahlil muayene ki ameliyat bile olmus biri olarak bi tedavi bulunamiyor anlamiyorm
Her hastalik yasayan icin zordur kotudur eminim bunda hic s�phem yok ama bi kanser hastaliginin bile tedavisi var ya tedavi olursun yada �l�rs�n.. Yani bizimki resmen surunmek

Ayrica mmkk ye katiliyorum belki gublerce disini fircalamayan belki haftada bir dus alan insanlarin bile agzi kokmazken... off neyse soyleyecek o kadar cok sey var ki..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2016 tarihinde 22:09

Arkadaslar,��
kusura bakmazsaniz sen diye hitap edecegim. Burada hepimiz ayni sorundan muzdaripiz ve ayni forumun �yeleri oldugumuz icin birbirimize sen diye hitap etmemizi kendim icin sakinca bulmuyorum.�Ama siz hitabiyla da sorunum yok ve bu konuda hassasiyet g�steren arkadaslari da gercekten anlayisla karsilarim.��

Sauerkraut konusuna deginmek istedim..���
Gercekten cok faydalidir Sauerkraut, cok gec kesfettim ben de.��
Burada suyu k�c�k siseler icinde satiliyor ve bagirsakta yeterli derecede asidik ortam olmayinca probiyotik yerine Sauerkraut k�r� yapanlar cok. Asidik ortam yerine alkali ortam mevcutsa bagirsagin son kisimlarinda, o kisimlarda diskinin c�r�mesi ve cok asiri derecelerde mecvut olmasi sakincali olarak degerlendirilen belirli bakterilerin mevcudiyeti s�z konusudur.���

Bu cogu insanda olabilir, fakat, nacizane fikrime g�re, agiz kokusu, kabizlik, asiri hava gibi bagirsak sorunu yasayan kisilerde bagirsak dokusunun cok saglam olmadigini, bu nedenden dolayi da k�t� kokularin k�keninde yatan gazlarin akcigere ve dolayisiyla nefesimize katistigini d�s�n�yorum.���

Ayrica da mide kapakcigi tam kapanmiyor, refl� oluyor ve s�rekli mideden agiza gaz y�kseliyorsa, bu, durumu daha da tekliyor bence.���

Agiz ici ve yutulan probiyotiklerin Bifido Bakterileri, Laktobacillus Salvarius ve Streptococcus Salvarius bakterilerini icermesi idealdir.���

Iste Sauerkraut bilhassa bu bakteriler agirlikli olarak barindiriyor sanirim ve tamamen dogal bir gidadir.��
Suyunu g�nde 3-5 defa bir kac ay boyunca birer bardak olarak cokca tavsiye etmis bagirsak doktorlari.�Mehmet arkadasimiz oldukca bilgili ve bu konularda uzman sayilabilecek kadar arastirmis zaten. Tebrik ediyorum. Gercekten birbirimizden �grenebilecegimiz cok sey var, yakinmayi birakip arastirmaya koyulursak. Tabii yukarida bahsettigimiz bikkinlik d�nemleri bu duruma dahil. Hepimiz bikabiliriz, ama kafamizdaki son ihtimaller t�kenene dek devam etmeliyiz..Sonrasinda yapilacak bir sey yok tabii. Eger her seyi denediysek ve sonuc vermediyse, en azindan kabullenmeyi �grenmeye koyulmaliyiz.��

D�nelim Sauerkraut'a:) Bunu faydalarini alman bir agiz kokusu forumunda da yillar �nce okumustum, fakat o zamanlar bu konular hakkinda hic ama hic bilgim olmadigindan ve baglantilari hen�z anlamadigimdan dolayi ciddiye almamistim.���

Bence dogru yoldasin ve ayrica da etkisinin olacagina hen�z denememis olsam da inaniyorum.���
Ben de probiyotik asamasina vardigimda, probiyotiklerle birlikte Sauerkraut suyunu t�ketmeyi planliyorum.���
Sauerkrautun kendisi bagirsaklarda hava sorunu okan kisiler biraz daha dikkatli kullanmali ama sanirim. Lahana oldugu icin biraz hava yapabilir, ama suyu sorun yapmaz.���

Hiperprolaktinemi su an yok, cok eskiden bir s�re vardi..Diger hormonlarla ilgili sorun var ve bunun icin ilac tedavisi s�r�yor yillardir.��
Ayrica MR tomografisinde 'Empty Sella' teshis edilmisti. Biraz bilgim var bu konuda, ama bu konuyla alakali bir fikri olan varsa mutlaka yazsin..�zellikle Murat hocanin aklina bir baglanti geliyorsa, fikrilerini okumak isterim.��
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2016 tarihinde 18:18
Karbonatli g�nde 2 bardaga �ikarinca koku gene ge�ti..
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2016 tarihinde 20:39
E kardesim ben ilk baslarda katbonatli suyu icerken ilk hafta hic kokus yoktu sonra normlae dondu suan yine kulllaniom sabah ac karnina aksam ac karnina 2. 2.5 litrede su iciom agizkokusu dewam edio
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2016 tarihinde 20:40
Sinus rinse kitin icine tuzlu su yerine karbonatli su koycak faydasi olurmu bence olur ....
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BezginBetül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2016 tarihinde 22:44
Hayir olmaz. Icerideki h�crelere/dokulara zarar verirsin. En azindan izotonik olmali. Ben hipertonige yakin sekilde kullaniyorum. Izotonik seviyesinden biraz y�ksek tutmamin sebebi, tuz orani izotonik orandan y�ksek olunca doku ve h�cre icindeki su ile degisim oluyor. Yani h�cre icindeki su bosaliyor, hipertonik seviyedeki suyu h�crenin icine akiyor. Kendimce bir 'temizleme' ya da 'tazeleme' mantigi cercevesinde yapiyorum. Ama en dogrusu izotonik tutmak seviyeyi. Ben kendimce deniyorum sadece.
Suyun aslinda �nceden kaynatilmis olmasini da tavsiye ediyorlar, olasi bakterilerin �lmesi icin..ama dogrusu su siralar yetistiremiyorum. Kaynatilmis su olsa daha iyi.
Dozunu nasil tutturacagini nette arastir.�
Burundan iceriye akan su hep tuz icermeli.�
Arada papatya cayi da iyi geliyor, ilik isida. Ama bunu da en az izotonik seviyesindeki tuz oraniyla yapamak gerek.�
Nette arastir.
Başa Dön
Amazon Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2016 tarihinde 17:52
Herhangi bir iste �alisan arkadaslara soruyorum bende ise gircem ama bu agiz kokusunu isyerinde nasil kapatabilirim tecr�besi olan yazsin l�tfen siz ne yapiyosunuz bunun i�in?
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 18:15
first karpuzlu sakiz amazon baska bir "ge�ici" ��z�m� yok
asla pes etme
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Temmuz-2016 tarihinde 20:54
Sin�s rinse kitin i�inden �ikan tuz paketleri bitmek �zere. BezginBet�l rica etsem bana sin�srinse kit i�ine hangi oranda ne koymamiz hakkinda bilgi verir misin? (tuz/karbonat)

Ge�en sene tesad�f papatya �ayi almistim. Onu hem i�iyor g�nde iki kere hemde yatmadan �nce k�r yapip buhari ile basima havlu alarak burnumun i�ine �ekiyordum havayi. Bu islemleri yaptigim hafta kbb doktorunun verdigi bir antibotik ve gargara(farhex tarzi) vardi.
Kokuyu ben almadigim i�in anneme soruyor ve teyit ettiriyordum. Evet Koku yoktu. Fakat bunun hikmeti papatya mi/ila� mi bilmiyorum.

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2016 tarihinde 09:08
Bengeldim First karpuzlu �ok denedim pahali sakizlarin hert�rl�s�n� denedin ama hi�biri ucuz olan Falim damla sakizlidan daha fazla fayda saglamadi ayrica bendeki agiz kokusu �ok fazla sakiz bile fayda saglamiyor genelde baska ��z�mler lazim bana bakalim Probiotik optima �igneme tablet alcam insallah fayda saglar
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2016 tarihinde 19:36
birde gargarayi kullanmadan bi bekleyin.
ozmn belli olur hangisinin gecirdigi
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Amazon Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Temmuz-2016 tarihinde 10:23
By_arda2 Antibiyotik ge�irmis olabilir kokuyu ilacin adini hatirliyorsan yaz hatirlamazsan e-nabizdan kontrol et
Başa Dön
allahkurtarsin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı allahkurtarsin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2017 tarihinde 01:04
Arkadaslar merhaba herkese ne olursa olsun tavsiyem bu sikintiyi aileden �ok g�vendigin samimi es dosttan birine a�in derdinizi anlatin emin olun ki �ok rahatlayacaksiniz hatta �st�nzden �ok b�y�k y�k kalkacak paylasin dert paylastik�a degil i�ine attik�a �ogalir Sadece burada klavye arkasindan paylasmakla olmuyor Saygilarimla
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2017 tarihinde 19:33
Papatya �ayi enflamasyonu azaltir v�cudu zararli bakteri ve mantarlardan temizler. Ve uykusuzluk �ekenlere faydalidir verimli uyku uyumanizi saglar. Ben uykusuzluk i�in denemistim. Ayrica bakin l�tfen tekrar tekrar s�yl�yorum antibiyotik kullanmayin ne olur o bagisiklik sisteminizi bagirsak floranizi iyice bozuyorsunuz yapmayin.. Bakin size yollar s�yl�yorum uygulamiyprsunuz hikaye mi anlatiyoruz biz burda ? Ben iyilesmenin yolunu bulmusum buraya niye giriyorum ? Faydali olabilmek i�in yoksa artik burada ��z�m aramiyorum.. Bakin eger siskinlik sorununuz varsa ki bundan emin olun mideniz de besinler 13 saatten fazla bile kaliyor olabilir bu da �nce ��r�me sorma koku yapar. Yani sindiriminizi duzeltirseniz kokunuz ge�er ?? Su su i�me y�ntemini uygulayin o y�ntem sindirimj saglamk i�in faydali. Mide asidiniz d�s�k hepinizin muhtemelen ee mide asidi d�s�k olunca besinler de sindirilemwz zaten. Mantikli d�s�n�n kokuya odaklanmayin sadece baska ne sorunlariniz var d�s�n�n.. ondan sonuca gidemiyorsunuz.. Ben bug�n sindirim enzimj denedim lifetime q digestaway.. i�in de betain hcl papaya bitkisi var.. papayayi arastirin sindirimi m�this rahatlatan bir bitki dir ama tropik old i�in buralarda zor bulunuyor neyse.. yemekten yarim saat once aldim ee tabi 750ml suyumu da i�tim. Yarim saat sonra sarimsakli soganli bir yemek yedim hem de bol.. malum bizler sarimsak sogan yoyinca iki g�n �ikmiyor koku agzimizdam les gibi oluyor.. Bakin su an 3 saat ge�ti bu arada hi�birsey yemedim icmedim ve bug�n hi� dis fircalamadim sabah bile.. su anda koku sifira yakin normal sarimsak kokusu var az ama sanirim saglikli insanlar yedigin de de bu sarimsak kokusu oluyordur bilemiyorum ama rahatsiz edici deggil les gibi degil diski gibi degil bildigimiz sarimsak �ok az ama.. ilerleyen saatlerde o da ge�er sanirim.. Ya herseyi birakin iki g�n les gibi kokan agzim simdi �� saat ge�mis ter temiz neredeyse.. iyilestim diye yazmiyorum ��nk� ben daha �ok yolumuz old inaniyorum takviye kullanmadan da mide asidim g��l� olmali.. Ben bu kokudan kurtulsam da diye tren karaciger detoksundan asla vazgecmeyecegim sifir kilometre bagrisak floram olacak ve diger sikintilarim dan kurtulacagim bu y�zden iyilestim ��z�m buldum diye paylasmiyorum.. Ama burda size uyduruk bir y�ntem ya da hikaye anlatmiyoeum.. bir d�s�n�n bir dinleyin siz de rahat edeceksiniz.. degilse size kokulu gunler.
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Nisan-2017 tarihinde 11:55
Ben suan �alisiyorum. Insanlarla uzaktan konusuyorum ayni ortamda 5 dk dan fazla kalmamak i�in bahane buluyorum. Lavaboda kalma s�remi uzatiyorum. Kimsenin ne yaptigimdan haberi bile yok ama utandigimi y�z�mden anlayabiliyorlar.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Nisan-2017 tarihinde 23:16
Bir de oil puiling yapin. Bu da sindirim enzimlerini �alistiriyor bakterileri toksinleri topluyor. Cok basit bir islem. Yag ile b�t�n bakterileri cekiyorsunuz enzimleri �alistiriyorsunuz. Bu a�lik orucu yapan arkadaslarin da bu y�zden iyilestigini d�s�n�yorum simdi. Karaciger ve safrayi temizlediler ve dogal olarak �zerinde ki y�k� aldilar ve enzim salgisi artti. Sanirim bundan koku sifirlandi. ��nk� enzimleri �alistirdigimda sindirimi sagladigim da koku sifirlaniyor. Dikkat edin siskinlik ka� saatte azaliyor ? Besinden besine g�re degisir sindirilmesi ama bir sebze yemegi i�in iki saate azalmasi lazim. Proteinler daha zor sindiriliyor �� d�rt bulabilir.. Arkadaslar pankreas g�revini yapmiyor biz de.. enzimler calismiyor.. bu konuya agirlik verin..
Başa Dön
Bikkin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bikkin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2018 tarihinde 20:49
Oil puiling nasil yapicam yardimci olurmusun??
Başa Dön
Bikkin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Bikkin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2018 tarihinde 20:52
Bende nezle ve grip olunca kokum geciyo sadece ozaman tepki almiyorum ya acaba nedeni ne sanki bunu bulursak kurtulucaz nolur yardim yalvaririm
Başa Dön
Reisbey233 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Reisbey233 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2018 tarihinde 10:37
Biri yardim etsin yaw vallahi piskolojim bozuldu evlenemiyorum agziz kokusu yuzunden 5 ayri doktora gittim hemde cok kez hep ayni ilac verip gonderdiler 8 aydir mide tedavisi goruyorum gram fayda yok ve artik biktim hayatim mahfoldu gercekten cok caresizim.yardimci olabilecek varsa burdan [email protected]
Allahimyardimet
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.