![]() |
Soniecare'i BreathRx Antibakteriyel gargara |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Soniecare'i BreathRx Antibakteriyel gargaraGönderildi: 14-Agustos-2016 tarihinde 13:50 |
|
Murat Hocam internette yabanci kaynaklarda arastirma yaparken bu �r�n� buldum �r�n�n sahibi b�t�n olayin dildeki bakteriler oldugunu s�yl�yor.
Canli yayina adam �ikarmis dilini kazittiroyo felan bu �r�n Pharmak ZN ile aynimi onu merak ettim I�erigi bu Malzemeler Alkols�z Sekersiz KKP 0.075% Zytex �inko + u�ucu yaglar U�ucu yaglarin olayini anlayamadim |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Agustos-2016 tarihinde 21:34 |
|
Bahsettiginiz �r�n�n Form�l�ndeki KKP ve zytex nedir? Bunlari bilmiyorum
---- PharmolZn i�inde ZnCl2, asit borik, gliserin ve su vardir. pek benzer g�r�nm�yor -M |
|
![]() |
|
Amazon
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Agustos-2016 tarihinde 12:29 |
|
KKP �eviriden dolayi farkli olmus hocam dogrusu CPC
CPC(CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE)ANTISEPTIK G��l� antibakteriyel bir maddedir kisideki k�t� nefese neden olan bakterilere saldirir ve �ld�r�r. ZYTEX ise �inko ve thymol(Antiseptik) ve okalipt�s u�ucu yaglar'in karisimidir. Hocam benim bu �r�nden biraz anladigim Antiseptik ve �inko ile bakterileri �ld�r�p daha sonra okaliptus u�ucu yag ilede agizda hos koku birakmak. Merak ettigim su bu �r�n� kullanirsak agzimizda k�t� koku toptanmi git�ek yoksa Antiseptik ve �inko k�t� bakterileri bi s�re baskilayip Okaliptus yagida kendi kokusunu vererek agizdaki k�t� kokuyu s�reklimi engelliycek? Yani hocam Bu maddelere bakarak hangisi m�mk�n sizce? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Agustos-2016 tarihinde 18:23 |
|
Bu �r�n en �ok 1 hafta kullanilabilir.
Daha sonra ara vermeniz lazim. ��nk� i�inde antiseptik bulunuyor (cpc). Her hangi bir gargaradan daha �st�n degildir. Tymol bir alkold�r. Akliniza yazin: Sonu -ol hecesi ile biten b�t�n kimyasal maddeler bir alkoldur. Bu t�r maddeleri agiz kokusu �r�nelrinde istemeyiz. Kimyasal maddenin son hecesine bakacaksiniz. Sonunda "ol" var ise alkol oldugunu anlayacagiz. Mesela formol, etanol, metanol, �kaliptol, timol, propanol, mannitol, sorbitol, ojenol vesaire. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |