Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Ağız kokusundan kurtulma hikayesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2373
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Ağız kokusundan kurtulma hikayesi
    Gönderim Zamanı: 26-Ağustos-2016 Saat 14:11
Aramızdan bir arkadaşımızın epostasını isimsiz olarak grup ile paylaşıyorum
-M
--------------------------

Şahısın isteği üzere bu yazı silinmiştir (7.6.2017)

Düzenleyen aydinmur - 07-Haziran-2017 Saat 16:21
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ağustos-2016 Saat 14:51
Geçmiş olsun. Sanki ruhsal durumla alakalı bir şey. "Koku açık havada 3-4 metreden duyuluyordu" lafını duyunca ben direkt psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Belki en şiddetli kokulardan biri benimkidir, üstelik sadece ağız değil vücut kokusu olduğuna inanıyorum. Kapalı ortamda pencere, kapı açılması utancını en iyi bilenlerdenim. Ben bile açık havada 1 metreden fazla yayıldığını düşünmüyorum.

Arkadaş tip-1 demiş, forumda tip1 olup böyle ağır koku olanı da hiç duymadım.
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20-Ağustos-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Ağustos-2016 Saat 17:12
Hocam ben şimdi bu arkadaşa soruyorum 1 tamamen kurtuldu mu 2. Hepimiz biliyoruz ki oksijenli su ile biraz geçirebilirsiniz sonrasında tekrar başlayan koku sirke aynı şekilde ayrıca sirke de bulunacağı için gargarada dişlere zarar vermez mi yani karbonat sirke ve oksijenli su voltrani oluşturması dişlere zarar vermezmi
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016
Konum: Isparta
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2016 Saat 07:17
Hocam şimdi bu arkadaşın sıkıntısı sizce dişle mi alakalı yoksa bağırsakla mı çünkü kefir probiyotikli yoğurt bağırsak florası vs bahsetmiş size bu vaka hangi tip gibi geldi ?
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2016 Saat 11:30
bir hastalık ise kökünden tedavi edildiğinde tamamen geçmesi gerekir. günde 30 dakika hiç az bir zaman değil. Hadi belli bir süre uygulasan anlarım da sürekli sürekli adam bıkar ve geçici bir çözüm. Bence sen araştırmaya devam et.
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Mayıs-2016
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ağustos-2016 Saat 18:56
sıkıntısı bağırsak kaynaklı yediklerine dikkat ederek probiyotik takviyesi alarak vede ağız temizliğini dikkatli yaparak kurtulmuş çok sevindim bro senin adına
asla pes etme
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20-Ağustos-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ağustos-2016 Saat 20:18
Geçici mi nerden biliosunda konuşursun denedinmi acı kavuna bel bağlamış umut kirmayin
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Mayıs-2016
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ağustos-2016 Saat 09:04
mkkk sen ne yaptın bademcik ameliyatı oldun mu ?
asla pes etme
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ağustos-2016 Saat 11:47
Orjinalini yazan: Mkkk

Geçici mi nerden biliosunda konuşursun denedinmi acı kavuna bel bağlamış umut kirmayin


Ortamı germeye gerek yok. Niye böyle bir şey yazdın anlayamadım. Sanki benim yaptığım öneriler ve fikirler sizi rahatsız etmiş gibi acı kavuna bel bağlamış yazmışsınız.

Adam günde 30 dk. bunu yapıyorum diyor. Sizce bu kalıcı mı olduğunu vurguluyor
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20-Ağustos-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ağustos-2016 Saat 14:46
Ortamı ben germem de işte bazen enteresan yorumlar okuyunca ister istemez tepki veriyorum...
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2016 Saat 17:48
arkadaşın son yazısına istinaden doktora gitmekten çekiniyoruz hocam aşşağılanmak hor görülmek tuhaf bakılmak gülünç duruma düşmek başından savılmak nasıl bi duygu eminim çoğumuz biliyodur sırf bu duygu yüzünden doktorlara öfkeliyiz sitem doluyum şahsen diğerlerini bilmem eminim avrupada amerikada çılgın profesörler mevcuttur ve bu sorunu onlara gösterdiğimiz anda hemen şak diye bize yardım ederler veya uğraşırlar ilgi gösterirler türkiye olunca insan hayatının önemli olmadığı ülkede ağız kokusunun önemi ne olsun sadece dalga geçiliriz
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
kekeremekere
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 29-Ocak-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 3
Alıntı kekeremekere Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2017 Saat 17:44
sevgili arkadaşlarım merhabalar öncelikle, şimdi iyileşme sürecimle ilgili bir şeyler anlatacağım umarım faydası olur size farklı bir bakış açısı kazandırabilirim.
başlamadan önce bu forumu açan murat hocaya da teşekkür ediyorum gerçekten sadece şu forumu açarak bile binlerce sevap point kasmışsınızdır.
ilk olarak uzun bir süredir şikayetçiydim, çeşitli yerlere gittim muayene oldum fakat bir çözüm sunamadı doktor abiler ablalar.
bu arada şunu belirtmek istiyorum, burdaki kardeşlerimden farklı yanım tıp öğrencisiyim arkadaşlar ve bu yüzden hem hasta hem de çömez doktor olarak baktığımı düşünüyorum olaya ki bu da faydalı olur umarım size.
şikayetlerime gelirsek ilk ağız kokumun başladığı zamanda nadir de olsa beyaz beyaz pis kokan şeyler geliyordu ağzıma- lan iyi sorunu belliymiş ag diyip okumayı bırakmayın bir sürü şey yazdım hepinize- ulan tümör falan mı oldum ag diye kendime soruyordum o zamanlar tabi tıp öğrencisi değildim bilmiyordum ne olduğunu. sabahları sürekli boğazım kuru bir şekilde uyanıyordum, ağzıma arada acı su geldiği de oluyordu ve sürekli boğazımda yabancı cisim hissi vardı. bu şikayetlerle gittim önce bi diş hekimine, beni temiz bir şekilde geçiştirdi. sana arkadaşların ağzın kokuyo falan mı dedi tarzı şeyler söyleyip sherlock luk tasladı bana. sonra ondan bişe çıkmayınca ağzıma acı su geliyor falan diye gastroya gittim,bi baryumlu grafi çekti bir kaçış falan var mı diye galiba. ondan da bir sonuç çıkmadı. kbb yaptık bir de doktor beyefendi boğazımın kızarık olduğunu söyleyerek-farenjitim vardı galiba- balgam söktürücü verdi ne alakaysa, kullan eğerki düzelmezse gel dedi. o zamanlar küçüktüm, babam da sağolsun pek ilgilenmiyordu ben cıngar çıkarmazsam götürmüyordu bir yere. öyle kaldı balgam sökücü de geçirmedi haliyle.böyle bir müddet devam ettim bu arada alternatif denemedim mi, tabiki denedim gargara kullandım 2 hafta aralıksız mesela, geçirdi temizledi fakat uzun sürmedi nüks etti. gargara da dişlerimi sararttı diye onu da bıraktım. bu arada dikkatimi çeken şey şuydu yılda 2-3 kere üst solunum yolu enfeksiyonu geçiririm ve bu enfeksiyonların çok salgılı döneminde ağız kokum geçer 2-3 gün boyunca sonra iyileşirim tekrar başlar.
sonra neyse üniyi kazandım, geldim buraya. gittim hemen tabi yardımcı olsun abiler lan tıp öğrencisiyiz şurda yani diye. kbbye gittim şeyine takan olmadı, gidiyorum abi boğazım ağrıyor bi bak diyorum senin boğazın kızarık gargara yap soğuk içme geçer yapıyor,dümen hep.
ulan baktım olmuyor tüm kbbye göründüm derdimi anlattım biri bademcik taşı dedi falan - önceden de biliyordum- abi al bademciğimi diyorum, senin bademciğin küçük gargara yap geçer diyorlar. bir şey de diyemiyosun böyle geçirdim günleri. alternatif tıbba yöneldim mi tabiki ne kadar da tıbbın içinde olsan konu sağlık oldu mu akıl ferman dinlemiyor a dostlar ben de kudret narını öğüre kusa içtim afedersiniz.
sonra bi gün tak etti, ulan yemişim yaptım,yazdım istanbul en iyi kbb falan diye googleye. buldum güzel bir doktor baktım siteleri falan da var bu konulara da ilgili. neyse aradım randevu aldım gittim muayene oldum. oturdu adam dinledi baba beni anamnezimi güzelce aldı. bizde şöyle derler arkadaşlar ,sonra oraya da değineceğim iyi bir anamnezle hastalıkların %70 ini tedavi edersiniz derler. neyse aldı anamnezimi baktı güzelce ağzıma burnuma kulağıma şunları söyledi bakın:1 burun deviasyonu 2 burun mukoza kuruluğu 3kronik farenjit 4 bademcik taşı ve kripta artışı 5 laringofaringeal reflü (lfr) yani sende yok yok güzel kardeşim dedi. neyse lfr stressten olur falan dedi tıpçısın bi de başın yoğundur falan diyip önce lfr tedavisi verdi. 2 kutu proton pompa inhibitörü(ppi) bitirtti. aga baktım bişey olmuyor biraz boğazımı yumuşattı falan ,sonra tekrar gittim hocam benim baştan beri sıkıntım bademcik taşı alın bademciğimi dedim. o da sağolsun ayarladı hemen termalle .arkadaşlar 500 600 alıp termal diyip kandırmasınlar ,adam termal oldum diyo 1 hafta kendine gelemiyor ben 2.günde kahvaltı yaptım iyi araştırın. neyse oldum bademcik ameliyatı başlarda ilk 1-2 gün şikayetim devam ediyordu sonra fırçaladım baktım tekrar oluşmadı. şimdi yemek yiyorum mesela eskiden yedikten sonra hemen bi yoğun bir tükrük oluşurdu o geçti. şimdi lfr m var diye 2 aylık ppi kullanacam mukozayı iyileştiriyor boğazımda takılma hissi hala var yani. bırakınca nüks etme riski var onu da kullanıp tam tedavi olmak istiyorum fakat şikayetim şu haliyle de geçti mi evet geçti.
arkadaşlar şimdi burda size söylemek istediğim bazı şeyler var murat hocam da yanlış olduğum yer varsa düzeltsin fakat tavsiye baabında bir şeyler söylemek istiyorum:
-1:yana döne ağzım kokuyor doktor derdime bir çare diye gidip aramayın derdinizi, tek başına ağız kokusu olmaz. kabızlık olur mesela, yanma olur ya da boğaz kuruluğu geniz akıntısı bunlarla gidin. ana şikayetinizi yan semptomlarla desteklemesini iyi bilin doktora yol gösterin yani.doktor zaten bir şey bilmiyor bi de iyice şapşirik etmeyin kafasını.
0-aynı problem farklı adamda farklı semptomlara yol açabilir lan bunda bu sorun bunlara yol açıyomuş bende bu şikayetler yok. o zaman benim problemim bu değil demeyin.
1-burası gerçekten kasvetli bir ortam buraya evet girin fikir sahibi olun ama tedavi aramayın burda gidin araştırın doktor bulun tedavi olun.
2-arkadaşlar lütfen doktorculuk oynamayın tıp bir derya sizde iki makaleyle bu konuda uzman olmuyorsunuz yok lavman yok açlık nöbetleri değişik değişik formüller aramayın başınıza dert almayın.
3-fakültede ağız kokusu şeklinde bir ders yok ne yazıkki gidip muayene olduğunuz devlet doktoru da bu konuda bilgi sahibi değil ki aslında bilmesi gereken konularda da tam bilgi sahibi değil. o yüzden internetten iyi bir doktor bulun paraya kıyın gidip güzelce muayene olun. alternatif tıba para döküp 2 gün sevineceğinize gidip muayene olun bir ömür sevinin.
4-herkes kendinin doktoru gerçekten sizi rahatlatan yada şikayetinizi azaltan bir formül mü buldunuz. mesela tuvalete çıkınca rahatlıyorum o zaman gastroya git, ya da ben mesela çok salgım olunca ağız kokum gidiyordu, bademcikler kapatıyordu belki, yıkıyordu ya da orayı. o zaman kbbye git. veya aç kalınca geçiyor mu diyetle geçiyor mu gastroya git bunu gibi yani.
5-arkadaşlar sebep sonuç ilişkisi bu. şikayet yoktan gelmedi bunun bir sebebi var ve bu sebep de hiç ulaşılmaz bir şey değil herkes kendi hastalığını aman ulaşılmaz hiç bilinmedik bir şey sanıyor öyle bir şey yok. murat hocanın kitapları var açıp okuyun nedenleri yazıyor mesela orda. tek tek irdeleyin illaki onlardan biri, bakın yıllarca gözümün önünde ama bademcik taşı konuşunda acayip tereddüt yaşadım. lan bir sürü şikayetim var hem, hem arada çıkıyor, ayrıca bademciklerim de küçük sorun bu değildir falan diye. aslında sorun çözülünce her şey anlaşılıyor ama hepimizin bildiği gibi öyle değil bu kadar şikayetim var acaba hangisi diyip sonuca gidemiyorsun.
6-son olarak da şunu söylemek istiyorum tek bir tane hayat yaşıyacağız bunu güzel değerlendirmemiz lazım. burda üzülerek bıktım falan tarzı şeyler yazarak, işte çare falan yok bunu yazarsanız hepiniz kaybetmişsinizdir önünüzde bir probleminiz var ve bekleyen de bir çözümü gidin arayın bulun arkadaşlar.
ben bundan sonra bu yolda rahatsız olan adamın kankisiyim bu konuda araştırmalar yapacam bulacam aga hepinize çözüm. okulum bitsin bi 5-10 seneye düşerim piyasaya.hadi iyi davranın kendinize.oturmayın kıçınızı kaldırın da kendinize bi çözüm bulun.
Saygılarımla..
IP
Magdurum
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23-Ocak-2017
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 24
Alıntı Magdurum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2017 Saat 17:49
Inşallah hepiniz kurtulursunuz arkadaşlar ama ben iyileşen biri olarak konuşuyorum gerçekten çaresiz değiliz bir çözümü elbet var sadece denemek gerek.benim gibi kökten kurtulmanizi çok isterim :)
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2017 Saat 15:39
http://www.faranjit.gen.tr/kronik-faranjit.html

farenjit kokusu açlık kokusuna benzer bir kokumudur arkadaşlar?

bilen varmı birde damakta yanma hissi neyi çağrıştırabilir bize
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2024
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 13:29
Merhaba Ben Sena
Bu ızdırabı derinden çeken
bu nedenle evlenmemiş biri olarak buraya sürecimi yazmak istiyorum.
Bende ağız kokumdan dolayı özgüven eksikliği oluşmuştu. Allah’a çok şükür artık tamamen iyileştim ve bu dertlerim bitti. Yıllar sonra ilk defa birinin randevu davetini kabul ettim. Ağız kokun olmadan birisi ile oturup kahve içmek, sohbet etmek, gözlerini kaçırmadan karşındaki kişiye bakmak İnanılmazdı. Tedavimi gerçekleştiren doktorumdan Allah razı olsun. Beni çok iyi anladı çünkü daha önce diş hekimine gitmiştim maalesef onlar sadece nerede çürük var dişte yoksa dişetini tedavi edelim o da yoksa dilini temizle diye baştan savma değerlendiriyorlardı. Bu işi ölçen var mı diye baktım Halimeter ile ölçen bir diş merkezine gittim orası da hüsran oldu. Onlar da ölçtü ve bana diş temizliği yaptı. Anladım ki ister ölçsünler ister ölçmesinler dişçilerin yapabileceği bir iş değilmiş bu. Dişçi sadece diş kaynaklı bir koku varsa çözebilir. Oysa ki sizler de takdir edersiniz ki bu dertten muzdarip olan insanlar olarak kimi zaman ben günde 3 kere bile dişimi fırçalıyordum. Hatta dişimi aşırı fırçalamaktan zedelemişim bir dişçi de onu söylemişti. Diş ipi de kullansam ağzımdaki iğrenç lağım kokusu geçmiyordu. Genç bir kız olarak çok üzülüyordum. İşte iken bazen aklıma geliyor koşa koşa tuvalete gidip gargara yapıp, üzüntümden ağlayıp işime geri dönüyordum. Çantamda sakız doluydu. Sonra KBB doktoruna gittim bademcik taşın var dedi. Bademciğini almamız lazım dedi. Çok ümitlendim bademciğimi aldıracağım ve yıllarca beni mahveden bu illetten kurtulacağım dedim. Kabul ettim ameliyatı , doktora güvendim. Ama çok zormuş bademcik ameliyatı. Çok ağrım oldu. Günlerce bir şey yiyemedim. Bir de sürekli süt ve dondurma verdiler bana. Sonra ne oldu. Kokum arttı. Zaten korkardım sütten. Çünkü daha önce de süt içince kokum artmıştı. Doktora dedim ki ben bademciğimi aldırınca bu koku geçer zannettim ama geçmedi. Doktor bademcik taşının kokusu geçmiştir ama başka yerden gelirse onu da bilemem dedi. Çok üzüldüm. Acaba midemden mi geliyor bu koku dedim gastroenterolojiye gittim. Mide mikrobu var helikopter mikrobu o mu var acaba dedim. O yokmuş temizmişim. Reflüm de yokmuş. Sonra doktor ince bağırsağında problem olabilir ama onu biz göremiyoruz endoskop oraya girmiyor dedi. Endoskop ince bağırsağın sadece 12 parmak bağırsağı kısmına giriyormuş. İnce bağırsakta ne olabilir dedim. Sibo olabilir sana bir diet ve ilaç vereceğim dedi ona başladım. Maalesef o da çözüm olmadı. İşe bile gitmek istemiyordum. Ailem de bu konuyu abarttığını düşünüyordu. Ama ben kendimi çok kötü hissediyordum. Sonra her yere gittim acaba benim ki psikolojik mi dedim. İnstagramda gezinirken Prof.Dr.Aytuğ Altundağ’ın ağız kokusu tedavisi sayfasını gördüm. Diller vardı ben zaten yaptığım için bu olmaz diye düşündüm. Ama bir mesaj atayım dedim. Whatts uptan yazayım dedim ve yazdım. Mesajıma bilgi vermek için ben sizi arayabilir miyim cevabı geldi. Kabul ettim. Çok nazik bir kadın sesi ve süreci bana anlattı. Ben de daha önce bir dişçide ağız kokumu ölçtürdüğümü söyledim. Farklı ne yapıyorsunuz dedim.Detaylı bilgiyi aldım ve gitmeye karar verdim. Sonraki sürecimde ölçümüm orada yapıldı. Aytuğ Hoca beni çok güleryüzle karışladı. Ben Aytuğ Hoca bana nedenimi anlatınca şok oldum. Çünkü ölçüm değerim ile burun içi endoskopik muayenemi karşılaştırdığında hiç duymadığım bir neden ile karşılaştım. Yıllarca pek çok dişçiye , kbbciye gitmiştim ama Aytuğ Hoca bana sizde orta burun etinizde aşırı havalanma durumu var, sinüs ağzından geriye koku yayılıyor benim burayı normal akıma kavuşturmam lazım , buna Konka bülloza denir dedi. Ameliyat önerdi. Ameliyat kapalı olacakmış rahat bir işlemmiş aynı gün evime gidecekmişim. Her şeyi sordum. Ameliyatımı oldum. Bu arada arkadaşlar ameliyat olduğum hastane biraz lüks bir hastane Acıbadem hastanesi ama Allah razı olsun hocanın ameliyat koordinatör hemşiresi bir hanım var o da hastane ile konuştu bana çok yardımcı oldular. Bütçem onu karşılamaya yetti . Ameliyat oldum çok korkuyordum bademcik gibi mi olacak acaba diye. Burnuma kendinden eriyen bir jel tampon koydu. 1 hafta sonra pansumana gittim. Koku ölçümü de yaptık koku yok. Bu arada ben ağzımdan dışarı nefes veriyorum , bileğimi kokluyorum, kaşık ile dilimi sıyırıp kokluyorum koku yok. İnanamıyorum. Dedim ameliyat sonrası antibiyotik aldım bence kokuyu bu antibiyotik azaltmıştır. Çünkü arkadaşlar herşeye inancımı yitirmiştim. Belki benim çok abarttığımı bu koku olayını düşünüyorsunuz. Ama ben çok etkileniyordum. Sizi bilemem. Neyse Aytuğ Hoca dedi ki , sen 1 ay sonra bir daha gel sadece senin değil benim de kokunun gittiğinden emin olmam lazım , ikna olmam lazım dedi. Allah Allah dedim adama bak kendi de çağırıyor. Antibiyotiksiz 1 ay sonra gittim ama arada ben zaten annemlere sordum kendim kokladım hiç koku yoktu. Ölçüm de normal çıkınca. Aytuğ hocama öyle bir dua ettim ki. Ben çok çektim arkadaşlar , Allah’a şükür bitti kurtuldum. İnşallah siz de nedenini bulup tedavinizi olursunuz. Şifanıza kavuşursunuz.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 366
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Şubat-2024 Saat 15:54
Hanımefendi geçmiş olsun dileklerimi ileteyim en baştan ama bahsettiğinşz konka bülloza denen şeyin belirtileri bağ ağrısı, sinüslerde dolgunluk olarak belirtiliyor internette. 2 burun değilinin arasında fazladan küçük bir odacık ol ası haliymiş ve ağız kokusu yaptığına dair bir şey bulamadım.

Ara ara Aytuğ hocaya gidip iyileştiğini söyleyen ve bir daha yazmayan tipler çıkıyor ortaya. Reklam kokan bir mesaj geldi bu bana.

Ayrıca şunu da belirteyim ben KBB uzmanına da ayrıntılı muayene oldum ve burun kemiği eğriliği harici konka bülloza, knor bulyon vs yok burnumda ama dilimi fırçalamayınca koku oluyor.
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2024
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2024 Saat 07:48
Beyefendi çok teşekkür ederim dilekleriniz için .. Sinüslerdeki biriken koku ile ilgili çok fazla yazı var internette daha detaylı   bakmanızı rica ediyorum.

   Bir daha yazmayan tipler diye bir yargı ortaya koymuşsunuz , ben tedavi sürecimi olumsuz bir durum olsada yazacağım merak etmeyiniz .

   Knorr bulyon yazmışsınız. Knorr et suyu bulyon bildiğim kadarıyla sığır etinden hazırlanan bir et suyu tableti siz burnunuzda sığır etinden hazırlanan bir et suyu var mı diye arastirmis olabilirsiniz ben böyle bir araştırmaya gerek duymadım, umarım sizde en kısa zamanda şifanızı bulursunuz..
IP
Esra
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2024
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı Esra Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2024 Saat 08:59
Sena Hanım çok geçmiş olsun
Ben de çok uzun süredir muzdaribim
Benim de dişçilerden ümidim kalmadı
Hepsi sadece diş çürüğü ve diş etine bakıyor. En fazla dil temizliği diyip geçiyorlar. Siz Aytuğ hocaya gittiğinizde ağız kokunuzu nasıl ölçtü ?
Size bir sonuç kağıdı verdi mi ?
Sadece bu sonuç ile mi yoksa KBB muayenesi ile mi neden belli oldu?
Lütfen koku sürecinizi daha detaylı yazar mısınız
Teşekkürler
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Şubat-2024
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Şubat-2024 Saat 13:35
Merhaba Esra Hanım,
Aytuğ Hoca’nın kliniğinde bir makina ile ağız kokum değerlendirildi.
Bu ölçüm sonrası bir sonuç kağıdı ile Hoca ile birlikte sonuçları konuştuk. Ek olarak KBB muayenesi yaptı. Endoskop ile kamerada burnuma , ağzıma ve dilime baktı. Tedavim sonrası hala kötü koku yok ağzımda ve nefesimde. İnşallah böyle devam eder.
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023
Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 23
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2024 Saat 13:23
Kbb doktoruna ben de gitmiştim röntgen çekmişti sinüzitin yok ağzın açık uyuyosundur diyip geri göndermişti kokunun sebebi olarak. burun etlerin de aşırı büyük demişti sprey yazıp göndermişti. Şimdi çekildiğim röntgene bakıyorum bulgu yazan kısıma. Solda koka büllöza mevcuttur yazıyor. Ama dr bununla ilgili hiç bir şey söylemedi bana
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023
Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 23
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2024 Saat 13:28
Sena hanım sizin burundan da koku geliyor muydu uzak mesafeden hissedilen tarzda bir koku muydu. detay verir misiniz biraz daha
IP
İlkay
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 11
Alıntı İlkay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Şubat-2024 Saat 23:12
Ben de iyileştim ama ara ara bakıp mesaj yazmaya çalışıyorum. Çünkü ben geç kaldım kimse benim gibi geç kalmasın istiyorum.


Bende sizler gibi kbb diş miğde ve aklınıza gelebilecek her şeyi denedim ama hiç biri fayda etmedi.


İyileşen insan girmez foruma. Ancak benim gibiler girer. Ben bile artık girmeyeceğim. Yeterince görevimi yaptığımı düşünüyorum çünkü. Aynı derdi yaşadığımız arkadaşlara tecrübemizi anlattık bitti. Ama hala reklam veya başka şeyler diyorsunuz. Yapmayın. İnsanların hayatlarını etkiliyorsunuz.
Aytuğ hocaya gidip iyileşmeyen insanların çoğu da dikkat etmemeleri bence. Mesela şekerli ürünler bende koku yapıyor ve yemiyorum. Ama yersem koku yapar biliyorum. Bunda aytuğ hocanın suçu ne? Bizde çaba göstermeliyiz. Ayrıca adam zaten şekerin ve glutenim neden kokuya sebebiyet verebileceğine de anlatıyor. Aynı zamanda psikolog görevini de üstleniyor. Sen buna rağmen şekere ve unlu gıdalara abanırsan bunda onun suçu nedir? Bu son mesajımdır. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Hoşçakalın.


Orjinalini yazan: Tospik

Hanımefendi geçmiş olsun dileklerimi ileteyim en baştan ama bahsettiğinşz konka bülloza denen şeyin belirtileri bağ ağrısı, sinüslerde dolgunluk olarak belirtiliyor internette. 2 burun değilinin arasında fazladan küçük bir odacık ol ası haliymiş ve ağız kokusu yaptığına dair bir şey bulamadım.

Ara ara Aytuğ hocaya gidip iyileştiğini söyleyen ve bir daha yazmayan tipler çıkıyor ortaya. Reklam kokan bir mesaj geldi bu bana.

Ayrıca şunu da belirteyim ben KBB uzmanına da ayrıntılı muayene oldum ve burun kemiği eğriliği harici konka bülloza, knor bulyon vs yok burnumda ama dilimi fırçalamayınca koku oluyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu