![]() |
Agiz kokusundan kurtulma hikayesi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusundan kurtulma hikayesiGönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 14:11 |
|
Aramizdan bir arkadasimizin epostasini isimsiz olarak grup ile paylasiyorum
-M -------------------------- Sahisin istegi �zere bu yazi silinmistir (7.6.2017) Düzenleyen: aydinmur - 07-Haziran-2017 tarihinde 16:21 |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 14:51 |
|
Ge�mis olsun. Sanki ruhsal durumla alakali bir sey. "Koku a�ik havada 3-4 metreden duyuluyordu" lafini duyunca ben direkt psikolojik oldugunu d�s�n�yorum.
Belki en siddetli kokulardan biri benimkidir, �stelik sadece agiz degil v�cut kokusu olduguna inaniyorum. Kapali ortamda pencere, kapi a�ilmasi utancini en iyi bilenlerdenim. Ben bile a�ik havada 1 metreden fazla yayildigini d�s�nm�yorum. Arkadas tip-1 demis, forumda tip1 olup b�yle agir koku olani da hi� duymadim. |
|
![]() |
|
Mkkk
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Agustos-2016 tarihinde 17:12 |
|
Hocam ben simdi bu arkadasa soruyorum 1 tamamen kurtuldu mu 2. Hepimiz biliyoruz ki oksijenli su ile biraz ge�irebilirsiniz sonrasinda tekrar baslayan koku sirke ayni sekilde ayrica sirke de bulunacagi i�in gargarada dislere zarar vermez mi yani karbonat sirke ve oksijenli su voltrani olusturmasi dislere zarar vermezmi
|
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2016 tarihinde 07:17 |
|
Hocam simdi bu arkadasin sikintisi sizce disle mi alakali yoksa bagirsakla mi ��nk� kefir probiyotikli yogurt bagirsak florasi vs bahsetmis size bu vaka hangi tip gibi geldi ?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2016 tarihinde 11:30 |
|
bir hastalik ise k�k�nden tedavi edildiginde tamamen ge�mesi gerekir. g�nde 30 dakika hi� az bir zaman degil. Hadi belli bir s�re uygulasan anlarim da s�rekli s�rekli adam bikar ve ge�ici bir ��z�m. Bence sen arastirmaya devam et.
|
|
![]() |
|
bengeldim
�ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2016 tarihinde 18:56 |
|
sikintisi bagirsak kaynakli yediklerine dikkat ederek probiyotik takviyesi alarak vede agiz temizligini dikkatli yaparak kurtulmus �ok sevindim bro senin adina
|
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
Mkkk
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2016 tarihinde 20:18 |
|
Ge�ici mi nerden biliosunda konusursun denedinmi aci kavuna bel baglamis umut kirmayin
|
|
![]() |
|
bengeldim
�ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 09:04 |
|
mkkk sen ne yaptin bademcik ameliyati oldun mu ?
|
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 11:47 |
Ortami germeye gerek yok. Niye b�yle bir sey yazdin anlayamadim. Sanki benim yaptigim �neriler ve fikirler sizi rahatsiz etmis gibi aci kavuna bel baglamis yazmissiniz. Adam g�nde 30 dk. bunu yapiyorum diyor. Sizce bu kalici mi oldugunu vurguluyor
|
|
![]() |
|
Mkkk
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Agustos-2016 tarihinde 14:46 |
|
Ortami ben germem de iste bazen enteresan yorumlar okuyunca ister istemez tepki veriyorum...
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Aralik-2016 tarihinde 17:48 |
|
arkadasin son yazisina istinaden doktora gitmekten �ekiniyoruz hocam assagilanmak hor g�r�lmek tuhaf bakilmak g�l�n� duruma d�smek basindan savilmak nasil bi duygu eminim �ogumuz biliyodur sirf bu duygu y�z�nden doktorlara �fkeliyiz sitem doluyum sahsen digerlerini bilmem eminim avrupada amerikada �ilgin profes�rler mevcuttur ve bu sorunu onlara g�sterdigimiz anda hemen sak diye bize yardim ederler veya ugrasirlar ilgi g�sterirler t�rkiye olunca insan hayatinin �nemli olmadigi �lkede agiz kokusunun �nemi ne olsun sadece dalga ge�iliriz
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
kekeremekere
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Ocak-2017 tarihinde 17:44 |
|
sevgili arkadaslarim merhabalar �ncelikle, simdi iyilesme s�recimle ilgili bir seyler anlatacagim umarim faydasi olur size farkli bir bakis a�isi kazandirabilirim.
baslamadan �nce bu forumu a�an murat hocaya da tesekk�r ediyorum ger�ekten sadece su forumu a�arak bile binlerce sevap point kasmissinizdir. ilk olarak uzun bir s�redir sikayet�iydim, �esitli yerlere gittim muayene oldum fakat bir ��z�m sunamadi doktor abiler ablalar. bu arada sunu belirtmek istiyorum, burdaki kardeslerimden farkli yanim tip �grencisiyim arkadaslar ve bu y�zden hem hasta hem de ��mez doktor olarak baktigimi d�s�n�yorum olaya ki bu da faydali olur umarim size. sikayetlerime gelirsek ilk agiz kokumun basladigi zamanda nadir de olsa beyaz beyaz pis kokan seyler geliyordu agzima- lan iyi sorunu belliymis ag diyip okumayi birakmayin bir s�r� sey yazdim hepinize- ulan t�m�r falan mi oldum ag diye kendime soruyordum o zamanlar tabi tip �grencisi degildim bilmiyordum ne oldugunu. sabahlari s�rekli bogazim kuru bir sekilde uyaniyordum, agzima arada aci su geldigi de oluyordu ve s�rekli bogazimda yabanci cisim hissi vardi. bu sikayetlerle gittim �nce bi dis hekimine, beni temiz bir sekilde ge�istirdi. sana arkadaslarin agzin kokuyo falan mi dedi tarzi seyler s�yleyip sherlock luk tasladi bana. sonra ondan bise �ikmayinca agzima aci su geliyor falan diye gastroya gittim,bi baryumlu grafi �ekti bir ka�is falan var mi diye galiba. ondan da bir sonu� �ikmadi. kbb yaptik bir de doktor beyefendi bogazimin kizarik oldugunu s�yleyerek-farenjitim vardi galiba- balgam s�kt�r�c� verdi ne alakaysa, kullan egerki d�zelmezse gel dedi. o zamanlar k���kt�m, babam da sagolsun pek ilgilenmiyordu ben cingar �ikarmazsam g�t�rm�yordu bir yere. �yle kaldi balgam s�k�c� de ge�irmedi haliyle.b�yle bir m�ddet devam ettim bu arada alternatif denemedim mi, tabiki denedim gargara kullandim 2 hafta araliksiz mesela, ge�irdi temizledi fakat uzun s�rmedi n�ks etti. gargara da dislerimi sarartti diye onu da biraktim. bu arada dikkatimi �eken sey suydu yilda 2-3 kere �st solunum yolu enfeksiyonu ge�iririm ve bu enfeksiyonlarin �ok salgili d�neminde agiz kokum ge�er 2-3 g�n boyunca sonra iyilesirim tekrar baslar. sonra neyse �niyi kazandim, geldim buraya. gittim hemen tabi yardimci olsun abiler lan tip �grencisiyiz surda yani diye. kbbye gittim seyine takan olmadi, gidiyorum abi bogazim agriyor bi bak diyorum senin bogazin kizarik gargara yap soguk i�me ge�er yapiyor,d�men hep. ulan baktim olmuyor t�m kbbye g�r�nd�m derdimi anlattim biri bademcik tasi dedi falan - �nceden de biliyordum- abi al bademcigimi diyorum, senin bademcigin k���k gargara yap ge�er diyorlar. bir sey de diyemiyosun b�yle ge�irdim g�nleri. alternatif tibba y�neldim mi tabiki ne kadar da tibbin i�inde olsan konu saglik oldu mu akil ferman dinlemiyor a dostlar ben de kudret narini �g�re kusa i�tim afedersiniz. sonra bi g�n tak etti, ulan yemisim yaptim,yazdim istanbul en iyi kbb falan diye googleye. buldum g�zel bir doktor baktim siteleri falan da var bu konulara da ilgili. neyse aradim randevu aldim gittim muayene oldum. oturdu adam dinledi baba beni anamnezimi g�zelce aldi. bizde s�yle derler arkadaslar ,sonra oraya da deginecegim iyi bir anamnezle hastaliklarin %70 ini tedavi edersiniz derler. neyse aldi anamnezimi bakti g�zelce agzima burnuma kulagima sunlari s�yledi bakin:1 burun deviasyonu 2 burun mukoza kurulugu 3kronik farenjit 4 bademcik tasi ve kripta artisi 5 laringofaringeal refl� (lfr) yani sende yok yok g�zel kardesim dedi. neyse lfr stressten olur falan dedi tip�isin bi de basin yogundur falan diyip �nce lfr tedavisi verdi. 2 kutu proton pompa inhibit�r�(ppi) bitirtti. aga baktim bisey olmuyor biraz bogazimi yumusatti falan ,sonra tekrar gittim hocam benim bastan beri sikintim bademcik tasi alin bademcigimi dedim. o da sagolsun ayarladi hemen termalle .arkadaslar 500 600 alip termal diyip kandirmasinlar ,adam termal oldum diyo 1 hafta kendine gelemiyor ben 2.g�nde kahvalti yaptim iyi arastirin. neyse oldum bademcik ameliyati baslarda ilk 1-2 g�n sikayetim devam ediyordu sonra fir�aladim baktim tekrar olusmadi. simdi yemek yiyorum mesela eskiden yedikten sonra hemen bi yogun bir t�kr�k olusurdu o ge�ti. simdi lfr m var diye 2 aylik ppi kullanacam mukozayi iyilestiriyor bogazimda takilma hissi hala var yani. birakinca n�ks etme riski var onu da kullanip tam tedavi olmak istiyorum fakat sikayetim su haliyle de ge�ti mi evet ge�ti. arkadaslar simdi burda size s�ylemek istedigim bazi seyler var murat hocam da yanlis oldugum yer varsa d�zeltsin fakat tavsiye baabinda bir seyler s�ylemek istiyorum: -1:yana d�ne agzim kokuyor doktor derdime bir �are diye gidip aramayin derdinizi, tek basina agiz kokusu olmaz. kabizlik olur mesela, yanma olur ya da bogaz kurulugu geniz akintisi bunlarla gidin. ana sikayetinizi yan semptomlarla desteklemesini iyi bilin doktora yol g�sterin yani.doktor zaten bir sey bilmiyor bi de iyice sapsirik etmeyin kafasini. 0-ayni problem farkli adamda farkli semptomlara yol a�abilir lan bunda bu sorun bunlara yol a�iyomus bende bu sikayetler yok. o zaman benim problemim bu degil demeyin. 1-burasi ger�ekten kasvetli bir ortam buraya evet girin fikir sahibi olun ama tedavi aramayin burda gidin arastirin doktor bulun tedavi olun. 2-arkadaslar l�tfen doktorculuk oynamayin tip bir derya sizde iki makaleyle bu konuda uzman olmuyorsunuz yok lavman yok a�lik n�betleri degisik degisik form�ller aramayin basiniza dert almayin. 3-fak�ltede agiz kokusu seklinde bir ders yok ne yazikki gidip muayene oldugunuz devlet doktoru da bu konuda bilgi sahibi degil ki aslinda bilmesi gereken konularda da tam bilgi sahibi degil. o y�zden internetten iyi bir doktor bulun paraya kiyin gidip g�zelce muayene olun. alternatif tiba para d�k�p 2 g�n sevineceginize gidip muayene olun bir �m�r sevinin. 4-herkes kendinin doktoru ger�ekten sizi rahatlatan yada sikayetinizi azaltan bir form�l m� buldunuz. mesela tuvalete �ikinca rahatliyorum o zaman gastroya git, ya da ben mesela �ok salgim olunca agiz kokum gidiyordu, bademcikler kapatiyordu belki, yikiyordu ya da orayi. o zaman kbbye git. veya a� kalinca ge�iyor mu diyetle ge�iyor mu gastroya git bunu gibi yani. 5-arkadaslar sebep sonu� iliskisi bu. sikayet yoktan gelmedi bunun bir sebebi var ve bu sebep de hi� ulasilmaz bir sey degil herkes kendi hastaligini aman ulasilmaz hi� bilinmedik bir sey saniyor �yle bir sey yok. murat hocanin kitaplari var a�ip okuyun nedenleri yaziyor mesela orda. tek tek irdeleyin illaki onlardan biri, bakin yillarca g�z�m�n �n�nde ama bademcik tasi konusunda acayip teredd�t yasadim. lan bir s�r� sikayetim var hem, hem arada �ikiyor, ayrica bademciklerim de k���k sorun bu degildir falan diye. aslinda sorun ��z�l�nce her sey anlasiliyor ama hepimizin bildigi gibi �yle degil bu kadar sikayetim var acaba hangisi diyip sonuca gidemiyorsun. 6-son olarak da sunu s�ylemek istiyorum tek bir tane hayat yasiyacagiz bunu g�zel degerlendirmemiz lazim. burda �z�lerek biktim falan tarzi seyler yazarak, iste �are falan yok bunu yazarsaniz hepiniz kaybetmissinizdir �n�n�zde bir probleminiz var ve bekleyen de bir ��z�m� gidin arayin bulun arkadaslar. ben bundan sonra bu yolda rahatsiz olan adamin kankisiyim bu konuda arastirmalar yapacam bulacam aga hepinize ��z�m. okulum bitsin bi 5-10 seneye d�serim piyasaya.hadi iyi davranin kendinize.oturmayin ki�inizi kaldirin da kendinize bi ��z�m bulun. Saygilarimla.. |
|
![]() |
|
Magdurum
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ocak-2017 tarihinde 17:49 |
|
Insallah hepiniz kurtulursunuz arkadaslar ama ben iyilesen biri olarak konusuyorum ger�ekten �aresiz degiliz bir ��z�m� elbet var sadece denemek gerek.benim gibi k�kten kurtulmanizi �ok isterim :)
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Subat-2017 tarihinde 15:39 |
|
http://www.faranjit.gen.tr/kronik-faranjit.html
farenjit kokusu a�lik kokusuna benzer bir kokumudur arkadaslar? bilen varmi birde damakta yanma hissi neyi �agristirabilir bize |
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
Sena Saraz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Subat-2024 tarihinde 13:29 |
|
Merhaba Ben Sena
Bu izdirabi derinden �eken bu nedenle evlenmemis biri olarak buraya s�recimi yazmak istiyorum. Bende agiz kokumdan dolayi �zg�ven eksikligi olusmustu. Allah�a �ok s�k�r artik tamamen iyilestim ve bu dertlerim bitti. Yillar sonra ilk defa birinin randevu davetini kabul ettim. Agiz kokun olmadan birisi ile oturup kahve i�mek, sohbet etmek, g�zlerini ka�irmadan karsindaki kisiye bakmak Inanilmazdi. Tedavimi ger�eklestiren doktorumdan Allah razi olsun. Beni �ok iyi anladi ��nk� daha �nce dis hekimine gitmistim maalesef onlar sadece nerede ��r�k var diste yoksa disetini tedavi edelim o da yoksa dilini temizle diye bastan savma degerlendiriyorlardi. Bu isi �l�en var mi diye baktim Halimeter ile �l�en bir dis merkezine gittim orasi da h�sran oldu. Onlar da �l�t� ve bana dis temizligi yapti. Anladim ki ister �l�s�nler ister �l�mesinler dis�ilerin yapabilecegi bir is degilmis bu. Dis�i sadece dis kaynakli bir koku varsa ��zebilir. Oysa ki sizler de takdir edersiniz ki bu dertten muzdarip olan insanlar olarak kimi zaman ben g�nde 3 kere bile disimi fir�aliyordum. Hatta disimi asiri fir�alamaktan zedelemisim bir dis�i de onu s�ylemisti. Dis ipi de kullansam agzimdaki igren� lagim kokusu ge�miyordu. Gen� bir kiz olarak �ok �z�l�yordum. Iste iken bazen aklima geliyor kosa kosa tuvalete gidip gargara yapip, �z�nt�mden aglayip isime geri d�n�yordum. �antamda sakiz doluydu. Sonra KBB doktoruna gittim bademcik tasin var dedi. Bademcigini almamiz lazim dedi. �ok �mitlendim bademcigimi aldiracagim ve yillarca beni mahveden bu illetten kurtulacagim dedim. Kabul ettim ameliyati , doktora g�vendim. Ama �ok zormus bademcik ameliyati. �ok agrim oldu. G�nlerce bir sey yiyemedim. Bir de s�rekli s�t ve dondurma verdiler bana. Sonra ne oldu. Kokum artti. Zaten korkardim s�tten. ��nk� daha �nce de s�t i�ince kokum artmisti. Doktora dedim ki ben bademcigimi aldirinca bu koku ge�er zannettim ama ge�medi. Doktor bademcik tasinin kokusu ge�mistir ama baska yerden gelirse onu da bilemem dedi. �ok �z�ld�m. Acaba midemden mi geliyor bu koku dedim gastroenterolojiye gittim. Mide mikrobu var helikopter mikrobu o mu var acaba dedim. O yokmus temizmisim. Refl�m de yokmus. Sonra doktor ince bagirsaginda problem olabilir ama onu biz g�remiyoruz endoskop oraya girmiyor dedi. Endoskop ince bagirsagin sadece 12 parmak bagirsagi kismina giriyormus. Ince bagirsakta ne olabilir dedim. Sibo olabilir sana bir diet ve ila� verecegim dedi ona basladim. Maalesef o da ��z�m olmadi. Ise bile gitmek istemiyordum. Ailem de bu konuyu abarttigini d�s�n�yordu. Ama ben kendimi �ok k�t� hissediyordum. Sonra her yere gittim acaba benim ki psikolojik mi dedim. Instagramda gezinirken Prof.Dr.Aytug Altundag�in agiz kokusu tedavisi sayfasini g�rd�m. Diller vardi ben zaten yaptigim i�in bu olmaz diye d�s�nd�m. Ama bir mesaj atayim dedim. Whatts uptan yazayim dedim ve yazdim. Mesajima bilgi vermek i�in ben sizi arayabilir miyim cevabi geldi. Kabul ettim. �ok nazik bir kadin sesi ve s�reci bana anlatti. Ben de daha �nce bir dis�ide agiz kokumu �l�t�rd�g�m� s�yledim. Farkli ne yapiyorsunuz dedim.Detayli bilgiyi aldim ve gitmeye karar verdim. Sonraki s�recimde �l��m�m orada yapildi. Aytug Hoca beni �ok g�lery�zle karisladi. Ben Aytug Hoca bana nedenimi anlatinca sok oldum. ��nk� �l��m degerim ile burun i�i endoskopik muayenemi karsilastirdiginda hi� duymadigim bir neden ile karsilastim. Yillarca pek �ok dis�iye , kbbciye gitmistim ama Aytug Hoca bana sizde orta burun etinizde asiri havalanma durumu var, sin�s agzindan geriye koku yayiliyor benim burayi normal akima kavusturmam lazim , buna Konka b�lloza denir dedi. Ameliyat �nerdi. Ameliyat kapali olacakmis rahat bir islemmis ayni g�n evime gidecekmisim. Her seyi sordum. Ameliyatimi oldum. Bu arada arkadaslar ameliyat oldugum hastane biraz l�ks bir hastane Acibadem hastanesi ama Allah razi olsun hocanin ameliyat koordinat�r hemsiresi bir hanim var o da hastane ile konustu bana �ok yardimci oldular. B�t�em onu karsilamaya yetti . Ameliyat oldum �ok korkuyordum bademcik gibi mi olacak acaba diye. Burnuma kendinden eriyen bir jel tampon koydu. 1 hafta sonra pansumana gittim. Koku �l��m� de yaptik koku yok. Bu arada ben agzimdan disari nefes veriyorum , bilegimi kokluyorum, kasik ile dilimi siyirip kokluyorum koku yok. Inanamiyorum. Dedim ameliyat sonrasi antibiyotik aldim bence kokuyu bu antibiyotik azaltmistir. ��nk� arkadaslar herseye inancimi yitirmistim. Belki benim �ok abarttigimi bu koku olayini d�s�n�yorsunuz. Ama ben �ok etkileniyordum. Sizi bilemem. Neyse Aytug Hoca dedi ki , sen 1 ay sonra bir daha gel sadece senin degil benim de kokunun gittiginden emin olmam lazim , ikna olmam lazim dedi. Allah Allah dedim adama bak kendi de �agiriyor. Antibiyotiksiz 1 ay sonra gittim ama arada ben zaten annemlere sordum kendim kokladim hi� koku yoktu. �l��m de normal �ikinca. Aytug hocama �yle bir dua ettim ki. Ben �ok �ektim arkadaslar , Allah�a s�k�r bitti kurtuldum. Insallah siz de nedenini bulup tedavinizi olursunuz. Sifaniza kavusursunuz. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Subat-2024 tarihinde 15:54 |
|
Hanimefendi ge�mis olsun dileklerimi ileteyim en bastan ama bahsettiginsz konka b�lloza denen seyin belirtileri bag agrisi, sin�slerde dolgunluk olarak belirtiliyor internette. 2 burun degilinin arasinda fazladan k���k bir odacik ol asi haliymis ve agiz kokusu yaptigina dair bir sey bulamadim.
Ara ara Aytug hocaya gidip iyilestigini s�yleyen ve bir daha yazmayan tipler �ikiyor ortaya. Reklam kokan bir mesaj geldi bu bana. Ayrica sunu da belirteyim ben KBB uzmanina da ayrintili muayene oldum ve burun kemigi egriligi harici konka b�lloza, knor bulyon vs yok burnumda ama dilimi fir�alamayinca koku oluyor. |
|
![]() |
|
Sena Saraz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2024 tarihinde 07:48 |
|
Beyefendi �ok tesekk�r ederim dilekleriniz i�in .. Sin�slerdeki biriken koku ile ilgili �ok fazla yazi var internette daha detayli bakmanizi rica ediyorum.
Bir daha yazmayan tipler diye bir yargi ortaya koymussunuz , ben tedavi s�recimi olumsuz bir durum olsada yazacagim merak etmeyiniz . Knorr bulyon yazmissiniz. Knorr et suyu bulyon bildigim kadariyla sigir etinden hazirlanan bir et suyu tableti siz burnunuzda sigir etinden hazirlanan bir et suyu var mi diye arastirmis olabilirsiniz ben b�yle bir arastirmaya gerek duymadim, umarim sizde en kisa zamanda sifanizi bulursunuz.. |
|
![]() |
|
Esra
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2024 tarihinde 08:59 |
|
Sena Hanim �ok ge�mis olsun
Ben de �ok uzun s�redir muzdaribim Benim de dis�ilerden �midim kalmadi Hepsi sadece dis ��r�g� ve dis etine bakiyor. En fazla dil temizligi diyip ge�iyorlar. Siz Aytug hocaya gittiginizde agiz kokunuzu nasil �l�t� ? Size bir sonu� kagidi verdi mi ? Sadece bu sonu� ile mi yoksa KBB muayenesi ile mi neden belli oldu? L�tfen koku s�recinizi daha detayli yazar misiniz Tesekk�rler |
|
![]() |
|
Sena Saraz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Subat-2024 tarihinde 13:35 |
|
Merhaba Esra Hanim,
Aytug Hoca�nin kliniginde bir makina ile agiz kokum degerlendirildi. Bu �l��m sonrasi bir sonu� kagidi ile Hoca ile birlikte sonu�lari konustuk. Ek olarak KBB muayenesi yapti. Endoskop ile kamerada burnuma , agzima ve dilime bakti. Tedavim sonrasi hala k�t� koku yok agzimda ve nefesimde. Insallah b�yle devam eder. |
|
![]() |
|
anonim93
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2024 tarihinde 13:23 |
|
Kbb doktoruna ben de gitmistim r�ntgen �ekmisti sin�zitin yok agzin a�ik uyuyosundur diyip geri g�ndermisti kokunun sebebi olarak. burun etlerin de asiri b�y�k demisti sprey yazip g�ndermisti. Simdi �ekildigim r�ntgene bakiyorum bulgu yazan kisima. Solda koka b�ll�za mevcuttur yaziyor. Ama dr bununla ilgili hi� bir sey s�ylemedi bana
|
|
![]() |
|
anonim93
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2024 tarihinde 13:28 |
|
Sena hanim sizin burundan da koku geliyor muydu uzak mesafeden hissedilen tarzda bir koku muydu. detay verir misiniz biraz daha
|
|
![]() |
|
Ilkay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Subat-2024 tarihinde 23:12 |
|
Ben de iyilestim ama ara ara bakip mesaj yazmaya �alisiyorum. ��nk� ben ge� kaldim kimse benim gibi ge� kalmasin istiyorum.
Bende sizler gibi kbb dis migde ve akliniza gelebilecek her seyi denedim ama hi� biri fayda etmedi. Iyilesen insan girmez foruma. Ancak benim gibiler girer. Ben bile artik girmeyecegim. Yeterince g�revimi yaptigimi d�s�n�yorum ��nk�. Ayni derdi yasadigimiz arkadaslara tecr�bemizi anlattik bitti. Ama hala reklam veya baska seyler diyorsunuz. Yapmayin. Insanlarin hayatlarini etkiliyorsunuz. Aytug hocaya gidip iyilesmeyen insanlarin �ogu da dikkat etmemeleri bence. Mesela sekerli �r�nler bende koku yapiyor ve yemiyorum. Ama yersem koku yapar biliyorum. Bunda aytug hocanin su�u ne? Bizde �aba g�stermeliyiz. Ayrica adam zaten sekerin ve glutenim neden kokuya sebebiyet verebilecegine de anlatiyor. Ayni zamanda psikolog g�revini de �stleniyor. Sen buna ragmen sekere ve unlu gidalara abanirsan bunda onun su�u nedir? Bu son mesajimdir. Umarim sagliginiza kavusursunuz. Hos�akalin.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |