|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2016 Saat 12:09 |
Arkadaslar Merhaba.hepimiz duymusuzdur maydanozun agiz kokusunu aldigini. Ben de gece biraz maydanoz yedim sabah uyaninca koku çok az vardi. Gün icerisindede yedigim an koku gidiyor.belki kesin bi çözüm degil farkindayim ama bazen kurtarici olabiliyor en azindan.ya da sürekli maydanozun tuketirsek kalici olur mu bilmiyorum denemek lazim.sizin de bir fikriniz varsa maydanoz konusunda konusalim arkadaslar.Insallah hepimiz bu dertten kurtuluruz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
ne dertmis ne belaymis arkadas
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Yani maalesef bu bi bela..senelerimiz gidiyor biz hala su dünyada rahatça bu nefes alamadik.gaz maskesiyle dolasalim artik :)
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
evdekiler psikolojimin bozuldugunu söylüyorlar hem agzimda kötü koku oldugun söylüyorlar hemde önemsememi söylüyolar hem yanimdan uzaklas diyolar hemde ben böyle kafaya takinca takma önemsiz diyolar :D napicam ben
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Evet ayni seyleri ben de yasiyorum :) hatta bana abartiyorsun herkesin agzi kokuyor diyorlar ben de Hayir öyle degil benimki sürekli ve yogun diyorum :)) ne yapcaz bilmiyorum amansiz bi hastalik sanki :)))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |