![]() |
Maydanoz ve koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Maydanoz ve kokuGönderildi: 04-Eyl�l-2016 tarihinde 12:09 |
|
Arkadaslar Merhaba.hepimiz duymusuzdur maydanozun agiz kokusunu aldigini. Ben de gece biraz maydanoz yedim sabah uyaninca koku �ok az vardi. G�n icerisindede yedigim an koku gidiyor.belki kesin bi ��z�m degil farkindayim ama bazen kurtarici olabiliyor en azindan.ya da s�rekli maydanozun tuketirsek kalici olur mu bilmiyorum denemek lazim.sizin de bir fikriniz varsa maydanoz konusunda konusalim arkadaslar.Insallah hepimiz bu dertten kurtuluruz
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 18:23 |
|
ne dertmis ne belaymis arkadas
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 21:09 |
|
Yani maalesef bu bi bela..senelerimiz gidiyor biz hala su d�nyada rahat�a bu nefes alamadik.gaz maskesiyle dolasalim artik :)
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2016 tarihinde 19:24 |
|
evdekiler psikolojimin bozuldugunu s�yl�yorlar hem agzimda k�t� koku oldugun s�yl�yorlar hemde �nemsememi s�yl�yolar hem yanimdan uzaklas diyolar hemde ben b�yle kafaya takinca takma �nemsiz diyolar :D napicam ben
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ekim-2016 tarihinde 23:40 |
|
Evet ayni seyleri ben de yasiyorum :) hatta bana abartiyorsun herkesin agzi kokuyor diyorlar ben de Hayir �yle degil benimki s�rekli ve yogun diyorum :)) ne yapcaz bilmiyorum amansiz bi hastalik sanki :)))
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |