Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Maydanoz ve koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Maydanoz ve koku
    Gönderildi: 04-Eyl�l-2016 tarihinde 12:09
Arkadaslar Merhaba.hepimiz duymusuzdur maydanozun agiz kokusunu aldigini. Ben de gece biraz maydanoz yedim sabah uyaninca koku �ok az vardi. G�n icerisindede yedigim an koku gidiyor.belki kesin bi ��z�m degil farkindayim ama bazen kurtarici olabiliyor en azindan.ya da s�rekli maydanozun tuketirsek kalici olur mu bilmiyorum denemek lazim.sizin de bir fikriniz varsa maydanoz konusunda konusalim arkadaslar.Insallah hepimiz bu dertten kurtuluruz
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 18:23
ne dertmis ne belaymis arkadas
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ekim-2016 tarihinde 21:09
Yani maalesef bu bi bela..senelerimiz gidiyor biz hala su d�nyada rahat�a bu nefes alamadik.gaz maskesiyle dolasalim artik :)
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2016 tarihinde 19:24
evdekiler psikolojimin bozuldugunu s�yl�yorlar hem agzimda k�t� koku oldugun s�yl�yorlar hemde �nemsememi s�yl�yolar hem yanimdan uzaklas diyolar hemde ben b�yle kafaya takinca takma �nemsiz diyolar :D napicam ben
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ekim-2016 tarihinde 23:40
Evet ayni seyleri ben de yasiyorum :) hatta bana abartiyorsun herkesin agzi kokuyor diyorlar ben de Hayir �yle degil benimki s�rekli ve yogun diyorum :)) ne yapcaz bilmiyorum amansiz bi hastalik sanki :)))
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.