|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2016 Saat 22:45 |
|
Murat hocam internette arastirdim da periodontal hastaliklarla ilgili bikaç bitirme tezi ve makale okudum.gorsellerden de baktim ben de bu sorun var hocam. Dis eti rahatsizligi çok fazla yasiyorum cepler de kirmizi ve sis. Hep yasiyordum yillardir. Acaba bundan mi kaynakli acaba ? Hocam dis hekimine gittim plak temizligi için. Dislerimi temizlemedi bile. Plak yok dedi. Ben sasirdim o an, çünkü plaklari ben bile görebiliyordum. Sonra var dedi 2 disimi temizledi ve dislerimi mahvetti. Korkar oldum bir de dis eti için gitsem kimbilir neler yapacak. Ozele gitmeyi düsünüyorum hocam dis hekimime bu durumu nasil izah edeyim ? Çünkü genelde ilgilenmiyorlar :( plak temizligi mi yaptirmam gerek ? Bu dis eti hastaligim için yeterli olur mu ? Bunun yaninda ilaç da kullanmam gerekir mi ? Cevabiniz benim için çok önemli keske adanada olsam sizin gibi olsa keske tüm dis hekimleri.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Firçalayinca dis eti kaniyorsa plak vardir. Baska türlü diseti kanamaz.
Dis hekimi tarafindan plagin ve taslarin uzaklastirilmasi kolaydir, 20 dakikalik ucuz bir islemdir. Zor olan sizin dogru agiz bakimini devamli uygulamanizdir. - Yumusak firçayi terk edin - banat orta sert compact dis firçasina baslayin - Gece uyumadan önce ve kahvaltidan sonra 2 defa dis firçalayin - ne macun kullandiginizin hiç bir önmei yoktur. En ucuzunu kullanin. - her dis firçalama 3 dakika sürsün. Detaylar buradadir: http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html Bu sitede anlatilanlari yapip diseti kanayan birisi bilmiyorum. "Dis temizletmek istiyorum" diye randevu alirsaniz niyetinizi en bastan belli ederseniz "hayir temizlemem" diyen meslektasim olacagini sanmiyorum. Bu is için özele gitmeye gerek yok. herhangi bir devlet hastahanesi veya adsm de kolayca yaptirabilirsiniz. Paraniz cebinizde kalsin. -M Düzenleyen aydinmur - 19-Eylül-2016 Saat 09:43 |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Peki hocam çok tesekkürler :)
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam peki dis eti kanamasi olan birisinde agiz kokusu gözlenir mi?
cevabiniz evet veya hayirsa 2. sorumda dis eti kanamasi ve plagi olan kimse nekadar sürede bu sorundan kurtulur ve bu sorundan kurtulunca agiz kokusu geçermi |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne güzel soru Dis eti kanamasi ile agiz kokusu arasinda fevkalade siki bir iliski bulunur. Kanama varsa koku daima agiz kokusu vardir desek kehanet olmaz. En kolay iyilesen agiz kokusu budur. 1- Yumusak firça kullananlarda 2- Üç dakikadan kisa firçalayanlarda 3- gece uyumadan önce firçalamayanlarda görülür. Güzel ve kuralina uygun dis ve agiz temizligi yapildiginda hemen olumlu etki görülür Mesela burada yazilanlar yapilabilir: http://drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 527 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tesekkür ederim Murat hocam sagolun |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
ibra
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |