Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Iyileştim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Burgiu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı Burgiu Cevaplabullet Konu: Iyileştim
    Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2016 Saat 22:04
Merhabalar,

Yeni üye oldum.. Fakat uzun zamandır arada açıp okuyordum sizleri, (1sene kadar) çözüm bulduğum için sizlerle paylaşmak istedim belki yardımım dokunur.

Buradaki çoğu insanla sorunum aynıydı, Reflü+ midede bakteri+ geniz akıntısı ve tabi ki o koku! ( Ağız ve Artı burundan gelen koku) daha çok ağız değil burundan şikayetim vardı.. doktor maceralarım sizlerin kadar yok, dediğim gibi doktorlara çok gitmesemde buradan giden arkadaşların yaşadıklarını Yaşadığım için gidenlere Söylenen ne ise doktorlardan alacağım yanıtı az çok biliyordum.. Uzun süreçti, mide için verilen ilacı her sabah aç karnına içiyordum.. Diş, ağız bakımım Süperdi, arada elma sirlkesi karbonat filan da denemişliğim var, geç yememek , az yemek, hepsi tabiki içinde yaptıklarımın.. Ama arada alıyordum yine o sevimsiz kokuyu.. Sizleri okurken arada internetten de araştırmalarım oldu , kokunun kökenini bulamasamda çaresini buldum, Göğüs hastalıkları+ mide + kbb hepsine iyi gelen bir şey olduğu için nereye tam olarak iyi geldi bilemiyorum (sigara kullanıyorum. Geniz Akıntısının ciğerlerde de ilgi li olabileceğini düşünmüştüm ÇOĞU zaman) ama her sabah içtiğim mide ilacını Bıraktığım için kokunun mide Kaynaklı olduğunu düşündürdü bana. Karışık oldu ama sizler beni anlarsınız, insan nereden geldiğini anlamak için beyin ordan oraya gidiyor.. Keçiboynuzu bitkisinin faydalarını açıp okuyun sigaradan Kaynaklı tahribatı ciğerlerden atmaya yardımcı + Alerjik Bünyeler için kullanılıyor+ mide Rahatsızlığı olanlar için de yine kullanma alanı var+ bir çok faydası enerji, cilt güzelliği vs , aktara gidip konuştum meyvesini alacağınıza isterseniz ya pekmezi ya da Özünü tercih edin daha etkili olabilir dedi.. Ben Özünü tercih ettim. Pekmezinden daha iyi.. 10 gündür mide ilacını kullanmıyorum. Çok üzülüyordum ilaca bağımlıyım diye, (çünkü uzun vadede kemik erimesi yapıyormuş mide ilaçları) kullansam işe de yaramıyordu uzun bir saatten sonra yine o istemediğim koku tekrar geliyordu burnuma!! Her sabah aç karnına 10 gün boyunca 1 yemek kaşığı kullandım, bazen akşam aç karnına da içtiğim oldu. Hala daha devam ediyorum, mideden şikayeti olanlar bilir bir gün kullansınlar o hapı ertesi gün de rahat ettirir ama diğer gün mutlaka içmeniz gerekir çünkü Ağrı ve yanma geri gelir.. Buna bağlı hiç bir problemim olmadı o kadar şaşkınım ki ağzımın TADI düzeldi süper bir tat var ağzımın içinde , burnumdan bir kere bile o kötü kokuyu almadım , bir ay kullanıp yazacaktım ama bekleyemedim on gün bile bu tarz sorunu olana ilaçsız gayet iyi bir zaman dilimi diye düşündüm.. Kullanmaya devam ediyorum. Üzerinde organik damgalı ürünü tercih edip başlayın derim ben hiçbirşey kaybetmezsiniz. (Herhangi bir markanın Keçiboynuzu Özünü alacaksınız) fiyatlar çok uygun , Eğer yardımım dokunursa da dualarınızı eksik etmeyin. Iyi güzel dilekleriniz olsun yeterli..

Koku Yüzünden yaşadıklarımı düşündükçe şifasının böyle bir şeyde oluşuna inanamıyorum hala.. Sıfır ilaç ! alerji haplarında bıraktım. Umarım yardımım dokunur. Sevgiler şifalar herkese
IP
zeynep
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 64
Alıntı zeynep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2016 Saat 10:38
keçiboynuzu özümü? insan bunun ne faydası olabilirki diye düşünmeden edemiyo. siz burnunuzdan gelen kokuyu alabiliyormuydunuz acaba? bu nasıl mümkün mü ki burundan çıkan bir kokuyu burun kendi hissedebilir mi?
IP
Burgiu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı Burgiu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2016 Saat 21:34
Merhabalar,
Araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Geniz akıntısına iyi geliyor mideye de aynı şekilde , benim yutkunduğumda boğazıma takılı birşey var onu da azalttı ben de.. Ama tam anlamı ile yok olmadı. Ilerleyen zamanlarda inşallah o da yok olur ..Koku Sıfır hiç yok, bir kere bile gelse yazıp paylaşmazdım burada.. ben kokuyu alabiliyordum evet.. Dışardan da alınıyordu, burada çok zaman geçirdim benimle herkes aynı fikirdir diye düşünüyorum: kokunun kaynağını bulmak çok zor, mideden mi geniz akıntısından mı ? Bademcik, diş.. Vs. Ama sorunlarıma Yönelik ilaçtı , denemek istedim. Ve müthiş bir şekilde yok oldu koku. Hergün ilaç içiyordum ilacı bıraktırdı bana.. Yeme içme konusunda özellikle hiç dikkat etmedim, midemde yanma bile olmuyor. Benim deneyimlerim bunlar.. Inşallah çare olur deneyenlere.. Çok istiyorum iyi olmasını herkesin. Çünkü sosyal hayatı çok etkiliyor.. Yaşayan bilir.. Bol şifalar olsun inşallah..


Bir kaç Alıntı Paylaşayım , belki yardımcı olur:

*Alıntıdır:
Alerjik Hastalıklara Karşı Keçiboynuzu: Keçiboynuzunun antialerjik ve antibakteriyel özelliği vardır. Çok etkili bir antioksidan olması bu özelliğinin en önemli sebebidir. Özellikle solunum yollarında oluşan zararlı bakterileri ve kış aylarında meydana gelen salgın hastalıklara karşı çok etkilidir. Nezle grip gibi yayılması mümkün olan salgın hastalıklar yanında alerjik astıma karşı da etkili bir şifa kaynağıdır."

Mideye Faydalıdır: İçerdiği liflerin yardımıyla genel anlamda sindirim sitemini koruyucu özelliği vardır. Lif içeren bütün besinler mide için faydalıdır ve midenin güçlenmesini sağlar. Keçiboynuzunun midedeki asit seviyesini dengeleyici özelliği vardır. Bunun yanında şişkinlikleri giderir ve şişkinlik hissini ortadadan kaldırır. "

"Keçiboynuzu Sindirim Sistemine Yardımcı Olur: 2002 yılında yapılan bir araştırma sonucu keçiboynuzunun içerdiği beta-karoten maddesinin güçlü bir serbest radikal düşmanı olduğunu ortaya koymuştur. Ayrıca içerdiği lifler sayesinde midenin kuvvetlenmesine yardımcı olur. Midenin sağlıklı ve düzenli bir şekilde görevini yerine getirmeye yardımcı olduğu gibi hastalıklara yakalanma riskini de azaltır. Bunun dışında antioksidan özelliği sayesinde bağırsak enfeksiyonlarından koruyucu özelliği vardır. Dolaylı olarak bağırsakların kansere yakalanma riskiniz azaltır"
IP
gececek
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 18
Alıntı gececek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2016 Saat 22:53
keciboynuzu pekmezi mi demek istediniz?

keciboynuzu pekmezi alsak olur mu?
IP
Worselife
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2016
Konum: Ankara
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı Worselife Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Kasım-2016 Saat 06:55
Hocam 3 gündür bir kaşık içiyorum forumda bir arkadas söylemiş koku yok denecek kadar az.içeriği çinko.siz tip 1 çinko lu gargara ile çözüyorsunuz bizimki ise içince..bunun mekanizması nedir yardımcı olur musunuz tekrar koku gelecek mi?
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Kasım-2016 Saat 14:27
sanki satış elemanı gibi anlatmışsınız
IP
gececek
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 18
Alıntı gececek Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 15:16
banada inandirici gelmedi 2 msji var arkadasin reklami yapip gitmis yani, sanki biseyleri satma derdinde...
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 19:44
Bazenhissediyor ne ilaçlar içtik neler çektik bu hastalıktan. Sakız cignemekten cenemiz kas yaptı :)) keciboynuzu gerçekten başarılı.arkadas da gelen sorulara keçiboynuzunu bize tanıtarak göstermiş. internette detaylica öğrenebilirsiniz faydalarını. Ilac değil kimyasal değil alıp denemenizde fayda var.dogal bi zararı yok. Birçogumuza mucize olabilir. hep birlikte deneyip görelim. Fiyatları da uygun.
IP
ÇiLe3427
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2016
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı ÇiLe3427 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 19:55
Koku olunca arkadas yok işyok dogal olarak parada yok skntı sitres sac sakal birbirine girmiş bi insandan daha ne istiyor bu saticilar
IP
Burgiu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı Burgiu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 21:26
Merhabalar,

Satış elemanı olsam marka adı verirdim değil mi? Bunda amacım ne olabilir? Uzun süreden beri burayı okuduğum için Üstüme görev bildim ve paylaştım .. benim gibi sorunu olanlar kurtulur belki diye.. Isteyen dener, istemeyen denemez elbette.. doktor maceram çok fazla yok olsaydı ince ince sebepleri ile açıklama yapardım. Bu ara kulak burun boğaza gideceğim, herhangi farklı bir sey olursa burada paylaşırım. Geniz akıntım olduğunu dr söylemişti, tomografi için gideceğim.. Bakalım ne diyecekler?

Keçiboynuzu özüne gelince , Bugün ben ikinci sefer satın aldım, (koku hala Sıfır )aktar çörekotu Yağını da tavsiye etti onu da aldım o da alerjiye iyi geliyormuş. (Kendisi de alerjiden öyle kurtulduğunu söyledi) Henüz denemedim, yarın başlayacağım..

Mide ilaçlarını ve alerji ilaçlarını hala kullanmıyorum, çok rahat ve huzurluyum. hikayemi anlatmamıştım kalabalık olmasın diye.. Çok sıkıntı çektim burada yazan arkadaşların sıkıntılarının aynısı.. Dile getirmek istemediğim şeyler , Hatırlamak bile istemiyorum.. Işten ayrılmıştım tedavisi için, şimdi iş bakıyorum, bin şükür. .. Sadece söyleyeceğim Sabırlı olun, sıkıntı stres yapmayın, o dönemlerde daha da çok artıyor , en azından ben de öyle oluyordu..

Bol şifalar olsun. Sevgiler.
IP
Burgiu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı Burgiu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 21:32
Keçiboynuzu pekmezi de olabilir evde varsa deneyebilirsiniz.. Ben bugün aktara "bir de pekmezini alıp deneyim" diye gitmiştim, yoktu özü daha iyi dedi bu aktarda, öyle satın aldım tekrardan.. Sonra meyvesini de deneyeceğim.. O da kaynatılıp içiliyormuş.
IP
denizedogru
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 22:04
Denedim bende fayda etmedi...
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2016 Saat 23:04
bazen dilimi fırçalayınca başkaları fırçalamadığı halde kokmuyor bazen dişimi fırçalayınca başkaları fırçlamadıpı halde kokmuyor bazen kokmasın diye birsürü önlem alırken başkaları hiçbirini almayıp herşey iyaparken kokmuyorsa , bunu bilmek bile yıpratıyor bence otomatikmen bu sitedekilerin %99 tip5 garanti var belki bazen olmadığında bile tip5 devreye girerek stres e neden olarak belki ağız kuruluğu belki metabolizmada hormonlarda bi dengesizlik ani değişimler belki stresle birlikte diğer etkenlerle o kokmadığı anlarda bile kokuyu biz yaratıyor olabiliriz yani etken neden biz olabiliriz yani koku olabilir buna sebep biz olabiliriz tabi bu aklıma gelen bi ihtimal , ayrıetten ağzımdan burnuma hava veriyorum bi koku geliyo evet ağır değil hafif bu normalmi hiç gelmemesimi gerekir doğrusu nedir bunuda tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazsın?
IP
ÇiLe3427
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2016
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı ÇiLe3427 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasım-2016 Saat 21:09
Bence koku var tamam ama dalgali yani herzaman deil biz bunu kafaya takmakdan takıntı haline gelmis kpkunun 100 de 70 i psikolojik bence yanimizdaki bi adam offf deyince icimizi bir hüzün kaplıyor sormayin 😂😂 ama birde düşünmüyoruzki adamin cani baska bişeye skldı olamazmi yani sevgilisinden ayrıldı 10 metre ötedeki adam öksürse kendimden zannediyorum bence birazda akışına bırakmak lazım cok kafa yormakda iyi değil murat hocama sormak istiyorum cok sıkıntı sitres var olan az kokuyu azdırırmı sizce yani ters tepki mi olur o kokuyu etrafdaki hataketlerden hissedinc e dünyanın sonu gibi hissediyosunya o esnada ne yapmak lazım
IP
ÇiLe3427
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2016
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı ÇiLe3427 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Kasım-2016 Saat 21:16
Hocam birde bu keçiboynuzu özü hakkındaki düşünceniz nedir ? Sizin tecrübelerinize bilginize herkezin ihtiyacı var arkadas lar soyluyor keçi boynuzu ile kurtuldum diye mümkünmü sizce bu ?
IP
Cekince
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 33
Alıntı Cekince Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasım-2016 Saat 22:21
Ben bugün keçiboynuzu özüne başladım,1 hafta sonra yine yazacağım, sanırım ilk yazan arkadaş 10 günde sonuç almıştı
Bıktım
IP
ÇiLe3427
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Kasım-2016
Konum: Gaziantep
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı ÇiLe3427 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2016 Saat 12:08
InşAllah hayırlı haberlerle dönersin ortağm inşAllah bu işe yarar neler denemedik
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016
Konum: Isparta
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasım-2016 Saat 17:22
Merhaba arkadaşlar 3 4 gündür forumda yoktum geçenlerde babamla buluştuk midem bozuktu her zaman olan durumlar bizde gurultu ishalvb gibi durumlardan biriydi
Babamla alıç sirkesi aldık ayrıca ipana pro expert doğal ferahlık almıştım aynı gün
Bu 2 ürünü benim gibi koku sıkıntısı olan kardeşimle birlikte kullanıyorum koku 0 oldu aç kaldığım vakit dahil normal açlık kokusu var sabah koku var lakin eskiye göre %10 kadar diyeyim.Dün bir tanıdıüımozon evinde kaldık orada sıkıntı yaşadım ulan sabah kalkınca ne yapacağım felan diye sabah kalktığımda koku yoktu :) Belirtmek istedim sirkeyi her sabah veya tok karna alıyorum ondan sonra pro expert ile dişlerimi ve dilimi fırçalıyorum 16 20 saat koku kayboluyor dilimdeki pas mevzusu da baya azaldı.Kardeşim de bana bunları aynen söyleyince aklıma düştü yazayım dedim şuan tam olarak hangisi olduğunu bilmiyorum ama bu2sini de bir deneyin derim.
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2016 Saat 15:53
gurultu anormal bişeymi ? bendede oluyo acıktığımda midemdenmi karnımdan mı gelio tam bilemiyorum
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2016 Saat 15:34
bu keçiboynuzu özü kullanan arkadaşlara sormak istediğim şey şu kokunuzu geçirdi peki 1 aya yakın olmuştur kullanımınız fazlada şimdi halen kokuyu önlüyormu yoksa? geri geldimi koku şundan merak ettim bi yönetemi sürekli kullanınca vücut alışıyo ona artık işe yaramaz hale geliyor
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2016 Saat 17:53
Murat hocam karnımda kaşıntı oluyo zaman zaman hissediyorum fazlasıyla vücudumda kıl çıktığında bunun olma ihtimali varmıdır dışkıda kurtta görmüyorum ama bi yandan işkilleniyorum bi yandanda takmak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum uzun zamandır devam ediyo herhalde yaşım on yedi
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralık-2016 Saat 22:42
Yarin keçiboynuzu ozu alip deniycem. Faydasi olacagina inaniyorum cunku faydali oldugu halde yemedigim nadir seylerden biri keci boynuzu. Ama kutsal amacim icin burnumu kapatip icicem, insallah faydasi olur. Ama iste dogal olmasi lazim, onu bulmak biraz sikinti.
IP
Cekince
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 33
Alıntı Cekince Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralık-2016 Saat 21:55
Arkadaşlar bu başlığı bulamadığımdan başka yere yazmıştım şimdi buraya yazıp konuyu güncellemenize sevindim, keçiboynuzu özünü sabah akşam aç karnına bir kaşık yedim üst solunum yolunda etkili oldu diyebilirim, ilk başta baya mutlu olmuştum yalnız sanırım aç karnına içtiğim için gastrit imi fena tetikledi bir lokma bişey yiyemez oldum derhal soluğu doktorda aldım şu an hala mide ilaçlarımı kullanıyorum.
Deneyin ama aç karnına yemeyin derim.
İlaçlar bitince kontrollü biçimde bir süre daha devam edeceğim.
Herkese şifa olsun inş
Bıktım
IP
denizedogru
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Aralık-2016 Saat 19:24
Üzerinde günde 3 defa yemeklerden sonra diyor sanırım emin değilim
IP
Reisbey
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2017
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı Reisbey Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Mayıs-2017 Saat 22:29
Kardeşim senin koku tamamen gectimi bizlere de yardımcı olsan
29494929'
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu