![]() |
Agiz kokusu nedeniyle utan� duydugunuz olay |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Haklar bilimi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2017 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu nedeniyle utan� duydugunuz olayGönderildi: 26-Mayis-2017 tarihinde 01:10 |
|
Forum kullanicilari olaylari teker teker alalim arada bir bende ekleyecegime eminim ...
Konunun faydali olup olmayacagi tartisilir ama en azindan bize psikolojik olarak k�t� y�nde tesir ettigini g�sterebilecek bir konu olur diye dusunuyorum |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2017 tarihinde 11:26 |
|
tek olay kendini ifade edememek �zg�rce konusamamak baska ne olabilir? :D baska ne olabilirki baska ne olabilcegini s�yleyin varsa bilen �ZG�RCE karsindakine kendini ifade edememek saka yapamamak kiz arkadas edinememek toplumda bir konuda tartismaya girememek d�s�nsene bir siyasi veya teknik bi bilgiyi tartisacaksin bir spor dali veya herhnangi birsey agzin bok gibi kokuyor karsindaki sana g�ler sen �nce agzini yika der hi�birsey bulamazsa sen hakli olsan bile , sonra insanlar arkandan konusabilir dalga ge�ebilir , kiz belki seni �nce yakisikli g�r�r ama yakinlastiginda ka�ar gider kim tahamm�l eder?
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
terminator
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2018 tarihinde 15:39 |
|
Merhaba arkadaslar, forumda g�rd�g�m kadariyla �ok sikinti yasayam arkadaslarimiz var.
Size tavsiyeleri ve yasadiklarimi anlatacagim. Bende �ocuklugumda ve bir�ok zamanda agiz kokusuyla yasadim. Bir�ok kisi uyardi vs. Doktor doktor gezdim tedavisini bulamadik diyebilirim. Doktorun birisi burun egriligi var. Ameliyat gerekmez dedi. Digerleri sonra vs. vs. Pek ilgilenmedi. Ben rotayi direk Gaestronolojiye y�nlendirdim. Buradaki doktor inceledi,endoskopi felan yaptilardi. Bende refl� oldugunu ve hypobskteri oldugunu s�ylemisti. Bunlarinda agiz kokusuna neden olabilecegini s�ylemisti. Birs�r� ila� vermisti ama hypobakteri denilen vir�s �lm�yor. Ama mide haplari midemi �ok rahatlatiyor. Sonra ben yine KBBye gittim. Ama bu sefer doktora detaylica anlattim herseyi. Bu sefer alerji oldugunu, sigara dumanindan ve tozdan uzak durmam gerektigini, alerjinin tedavisi olmadigini, bu maddelere maruz kaldigimda agiz kokusu olusabilecegini s�yledi. Sorunu b�yle kendinizde bulabilirsiniz. Ha arkadaslar sunu s�yleyim. Benim agzimin koktugunu ben agzimda t�k�r�k kalmadigi zaman anliyorum. Yani agzinizin s�rekli koktugunu d�s�nmek, psikolojik birseydir. Gidip d�r�m yerseniz, agziniz illaki kokar. Yada alerjiniz varsa ve bu etken haldeyse v�cuttaki etkilesimden anlayabilirsiniz. Dedigim gibi agziniz s�rekli kokmaz. Bu gibi durumlarda. Ben gidip ablamada sordum, sevgilimede sordum. Soracak cesaretiniz olsun. Ikiside kokmadigini s�yledi. Neden? Artik dikkat ediyorum. Yedgim yiyecekler saglikli ve refl�y� tetiklemeyem seyler. Elimden geldigince sigara dumani ve tozdan uzak duruyorum. �nceden elim agzimda konusurdum, arkadaslarim dalga ge�erdi. Agzina niye tutarak konusuyorsun diye. Sonu� olarak o benim psikolojik abartmammis. Siz dogal olarak, sizin agiz kokunuzu olusturacak seylere �nlem alirsaniz,zaten kokmaz. Agiz kurulugu ve t�k�r�k azalmasi, bendeki en b�y�k agiz kokusu g�stergesi oluyor diyebilirim. Sevdiklerinize kokup kokmadigini sorun. Hep kokuyor d�s�ncesiyle yasamayin. Agiz kokusu kendi kendine olusmaz. Olusturan etkenler vardir. Bunlara siz elinizden geldigi kadar dikkat edip �nlem alirsaniz, zaten yasanmiycagini bilin. Sorularinizi ve d�s�ncelerinizi alabilirim. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |