|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2017 Saat 23:16 |
Bugün tv programinda yine agiz kokusu konusuluyormus. Ben okuldaydim annem izlemis.
Dedigine göre ordaki doktorlar kokunun mide gibi biçok yerden gelebilecegini söylemis. Ve hiç sebepsiz koku olabiliyormus. Yapacak çok bisey yokmus ve gece gündüz limonlu su içmeyi tavsiye etmisler... Murat hocam Sizce bu dogru mu? Bana çok saçma geldi. Sebebi yoksa niye koku var ki?? |
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Sebepsiz koku olmaz. Kim hangi kanalda konusma yapti bilnmiyorum, izlemedim. Ama sebepsiz bir olayin gerçeklesmesi hiç inandirici ve ayagi yere basan bir iddia degildir. -M |
|
![]() |
|
hasta31
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Içim rahatladi valla :) en azindan bi sebebi varmis
|
|
Ya iyilesemezsem ?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |