![]() |
Kulak kikirdagi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kulak kikirdagiGönderildi: 13-Kasim-2017 tarihinde 17:31 |
|
Murat hocam ben ger�ekten yasadigim yerel il�ede doktora gidip danismaktan korkuyor ve �ekiniyorum , sormak istedigim benim i�in �nemli belki psikolojik herseyi abartirim belki doktorlarin cani sikilir b�yle bi soruya ama siz neticede doktorsunuz bu konu hakkinda bilginizin olabilecegini d�s�nd�g�m i�in sormak istiyorum , kulagimizin dis b�l�m�nde kulak yolumuzla bitisik disaridan g�r�nen k���k boyutlu bir par�a kimi insanlarda ��gen gibi kimilerinde dikd�rtgen gibi bir par�a var bu par�anin adini bulamadim internette tarifimden anlamissinizdir bu par�a elinizi sakaklariniza g�t�r�n hemen yanindaki kastetttigim bende dikd�rtgen seklinde kulagi koruyor olsa gerek bu par�a g�revi ve adi nedir tam bilmiyorum hocam bu par�anin �zerine ve kulaktan tarafina degilde kulakla baglantisi olmuyan ama dibine parmagimla yukari asagi s�rtt�m bos bulunup sonra kulagim kizardi o par�anin etrafi kizarir gibi acidi simdi ge�ti ama psiklojikmi aradan 15 20dk ge�mesine ragmen hafif hissediyorum o b�lgemi yani bunu sordugum i�in ger�ekten �z�r diliyorum ama aklima takildi takinti hastaligim var bu zararli birseymi b�yle birsey duydunuzmu doktora gitmeye degermi l�tfen yardiminizi yanitinizi bekliyorum :/
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Kasim-2017 tarihinde 17:35 |
|
size soruyorum ��nk� siz anlayisli birisiniz abuk sabukta olsa sizin i�in hastalariniza diger hasta insanlara mesleginiz geregi saygi duydugunuzu farkediyorum hatta sizin mesleginizi icra etmediginiz normal yasantinizdada iyi duyarli ve yardimsever bi insan oldugunuzu aklim ve duygularimla hissediyorum bu sebeple size sormayi uygun bulmustum l�tfen anlayin beni ve benim gibi hastalarida saygilar.
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2017 tarihinde 08:30 |
Bilmiyorum. B�yle problemler internette ��z�lmez. En yakin saglik ocagina gidip bu yazdiklarinizi anlatiniz. �cret de �demeyeceginize g�re, doktora g�r�nmek, internette vakit kaybedip yanlis bilgiler arasinda girdaplanmaktan daha faydali ve daha isabetli olur. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2017 tarihinde 13:34 |
|
peki hastanin sikayetleri ge�misise ve normal hissediyorsa daha �nceki yakindigi durum i�in yinede doktora gitmelimidir gitmemeli midir? hocam
|
|
|
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2017 tarihinde 23:12 |
|
�cret �deniyor :) bug�n bir hastaneye gittiginde 5-7 tl muane �creti +2-3 tl re�ete yaziyorsa. 10-12 tl aliyorlar. bu �cret eczaneye gidince ila� aldiginda �ikiyor. �cretsiz deyip vergi aliyorlar yani :). 5 dakika bakiyor 12 tl iyi para.
sen yinede kbb git g�z�k genel kontrol yap. burnuna baktir kulagina baktir bogaza baktir.. sigorta varsa git bir sey olmaz . |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |