|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
wolfscream
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2018 Saat 19:32 |
Dert ortaklarim hepinize merhaba. Haliyle rahatsizligim sebebi ile her türlü insan iliskisinden kaçan biri olarak soruyorum size. Is nasil bulacagim? Ve siz ne isi ile ugrasiyorsunuz? Öneriniz nedir ? Tesekkürler.
|
|
![]() |
|
tekyasayan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2018 Konum: Amasya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Selamun aleyküm ,tabi is konusu insani evlilik ten sonra en çok zorlayan mesele çünkü evlilik ve is disinda insanlarla mesafeyi ayarlamak zor olsa da bir sekilde mümkün.Antisosyal bir insana dönüsmek ,ruhsal ,psikolojik rahatsizliklar kaçinilmaz.B en maden ocaginda çalisiyorum .Tek basima sondaj kullaniyorum .Kendi isimin ustasiyim,insanlarla kisa ve uzaktan diyaloglar kurmaya çalisiyorum.Zamanimin yüzde 98i abartisiz konusmadan geçiyo.Derdini Allahü Teala dan baska kimse bilemez,anliyamaz!
|
|
Kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Titrerim mücrim gibi baktikça istikbalime |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |