![]() |
Dis beyazlatma |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis beyazlatmaGönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 20:09 |
|
Selam hocam, agiz kokusu ile alakasi yok sanirim ama dis beyazlatma dislere zarar verir mi? Genellikle disleri asindirdigi incelttigi inanci var. Dis hekimleri ise zarar vermez diyor, bir dis hekimi "Bir bardak kola i�mek daha �ok zarar verir." demis. Sizin g�r�s�n�z nedir?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2020 tarihinde 21:06 |
|
Kullanilan karbamit peroksit veya hidrojen peroksit maddesinin disleri beyazlatirken daha kirilgan yaptigi s�yleniyor ama kesin bir delil yok.
Burada asil problem sudur: Ne kadar ugrasilirsa ugrasilsin en �ok 1 veya 1.5 ton renk a�iliyor ve �stelik 6 ay 1 sene sonra disler eski rengine geri d�n�yor. Genellikle hasta dislerine iyi bakmadi seklinde s�yleniyor. Fakat egri oturup dogru konusalim ki: ne kadar iyi bakilirsa bakilsin bu y�ntem ile beyazlatilan disler eski haline geri d�nebiliyor Ben kendi dislerime bunu yaptirmam. -M |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ocak-2020 tarihinde 21:44 |
|
Hocam zarar vermiyorsa alti ay bir yil dayanirsa bence uygun, �� d�rt ay dayanir saniyordum. Dis teli tedavisinden sonra yaptirdim �ok g�zel oldu ama yaptirirken ve sonrasinda bir s�re �ok k�t� sizliyor. Soguk su i�ince falan dis sizlar ya onun kat kat mislini d�s�n�n ve hemen ge�medigini hayal edin. Sizlama dedigime de bakmayin epey k�t� bir agri. Adeta birden disinize �ivi saplaniyor gibi oluyor. Doktora danisarak beyazlatma �ncesinde agri kesici i�mek faydali olabilir. Doktora mutlaka danisin ��nk� o da ila� aldiginizi bilmeden agri kesici igne yaparsa tehlikeli olabilir.
Bembeyaz neredeyse inci gibi dislerim oldu ama agiz kokusu h�l� devam ediyor. Allah bu sikintilarimizi g�nahlarimiza kefaret saysin insallah. |
|
![]() |
|
Marsss
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2021 tarihinde 18:51 |
|
Murat Hocam dis beyazlatmanin zarari var midir? Ilmine itibar ettigim nadir insanlardan birisiniz. Bu konuda g�r�s�n�z� almak istedim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Agustos-2021 tarihinde 20:05 |
Soru i�in tesekk�r ederim. Sorunuzu bu basligin altina tasidim ki bu konuda �nceden yazilanlari okuyunuz diye. Dis beyazlatmak derken karbamit (veya hidrojen) peroksit ile minenin renginin a�ilmasini konusuyoruz. Diger y�ntemleri kast etmiyorum. Ge�izi , zayif ve pahali bir beyazliktir. Ben olsam yaptirmam -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |