Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar
    Gönderildi: 07-Ocak-2020 tarihinde 22:03
Merhaba arkadaslar, her zaman agiz kokusunun toplum i�inde, is yerinde yarattigi sikintilari konustuk. Peki is, okul harici bos zamanlarimizda ne yapiyoruz? Kendimizi gelistirecek bir sey yapiyor muyuz? Camiye gitmeye bile utaniyordum. Inan�li biri iseniz �b�r d�nyayi da unutmayin, yas otuz besi ge�ince en �ok gen�ken yapmadiginiz ibadetlere �z�l�rs�n�z bir de -herkes i�in ge�erli- ask, evlilik, �ocuk gibi konulara.

Ben asosyal oldugumu bile ka� yasimdan sonra fark ettim :) Bir dizi, film, oyun vs hakkinda konu a�ilinca herkes o konuyu konusurdu. Ben de i�imden "Bu insanlar nereden biliyor bunlari?" derdim. Sonradan anladim ki asosyal oldugum i�in sosyal olaylardan haberdar olmuyordum. �zellikle internetin olmadigi d�nemde ergen olan arkadaslar ne demek istedigimi anlayacaktir. Yani toplumsal degisimler,pop�ler akimlar, moda vs gibi konularda haber almanin tek yolunun sosyal iliski(arkadaslik) oldugu d�nemleri yasayanlar. Simdi internet var da �ogu seyden haberimiz oluyor fikirlerimizi, duygularimizi ifade edebiliyoruz. Sanal d�nya da olsa bir yasamimiz var.

Internetten dizi, film izlemek; kitap okumak, avare avare dolasmak.
Başa Dön
lulupi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Ocak-2020 tarihinde 23:08
Mecburen asosyal oluyoruz, bir insan d�s�ncelerini s�ylemeye �ekinir mi? �ekiniyoruz.. Yasayamiyoruz aslinda.. Asik olmaktan korkuyoruz, her seyden korkuyoruz..
Başa Dön
Unlcky Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unlcky Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ocak-2020 tarihinde 18:45
�ok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin y�zy�zeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim i�in �ok zor olan bir sey
Başa Dön
lulupi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı lulupi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Nisan-2020 tarihinde 06:55
İlk gönderen: Unlcky Unlcky yazdı:

�ok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin y�zy�zeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim i�in �ok zor olan bir sey

+1 bu hayatta en ozendigim sey .
tonsillektomi /check
Başa Dön
Notsniw Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Notsniw Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2020 tarihinde 18:35
Katiliyorum😔
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.