Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Vücut kokusuna ve asiri terlemeye öneri

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cchfz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Vücut kokusuna ve asiri terlemeye öneri
    Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 02:56
Merhaba, normal zamanda veya gece uyurken çok fazla terliyor ve bu da vücutta rahatsiz edici bir koku yapiyorsa tavsiyem "aile hekiminize danismak sartiyla" D vitamini ampulü kullanmaniz. Ayda bir tane D vitamini ampul kullaninca etkisini gösteriyor ama kesinlikle önce hekime veya eczaciniza bir danisin, ben danistim öyle kullandim. Ben faydasini gördüm. 4 ampül kullandim, her ay bir ampül olmak üzere. (Yani toplam 4 ayda toplam 4 ampül yani her ay bir ampül seklinde kullandim). 4 ay önce ile kiyaslayinca artik sabahlari çok daha az terlemis sekilde uyaniyorum. Ilk firsatta aile hekiminize bir danisin bu konuyu bence. Insallah ise yarar.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 09:49
Gece teri baska bir seydir. Terin kokmasi çoook baska bir seydir. Ikisini ayri tutunuz

Gece teri olarak bilinen rahatsizlik akciger hastaliklari, kabizlik , kemik hastaliklari ve kalsiyum metabolizmasinin bir belirtisi olabilir. Kandaki kalsiyum seviyesine bakilmasi bir ip ucu verebilir. Kandaki D vitamini seviyesine bakmayiniz. Yanilticidir. Ancak gece teri bulunan bir insanda bunlarin hiç birisi bulunmuyor da olabilir.

ter kokusu için buraya bakiniz:
http://www.ter.kokusu.org/
Başa Dön
Cchfz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cchfz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Ocak-2021 tarihinde 10:55
Hocam bilgilendirmeniz için tesekkür ederim. Pandemi döneminde günese hasret kalinca D vitamini basladim. Gözlem yapinca fark ettim gece terlemesinin azaldigini, paylasmak istedim. Tibbi açidan tabii bir dayanagim yoktu. Tekrar bilgi için çok tesekkür ederim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.