![]() |
Pandemide dis doktoruna giden var mi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Cchfz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Pandemide dis doktoruna giden var miGönderildi: 06-Nisan-2021 tarihinde 12:57 |
|
Merhaba, dislerimde 5 aydir sikintilar var. Dolgusu deforme olan var, kenari kirilan var... Ciddi koku yapiyorlar ve saglikli sagliksiz azi dislerimde sanki i�ten gelen bir beyazimsi sari renk degisimi olusmaya basladi. Bir s�redir idare ettim doktora gitmeden pandemi nedeniyle. Ancak bu sorunlu disler saglikli diger dislerimi de olumsuzca etkilemeye basladi. Doktorada gitmeye korkuyorum anksiyetem var, bu d�nemde dis doktoruna giden ve sikinti yasamayan var mi? �neri ile rahatlamaya ihtiyacim var bu y�zden buraya yaziyorum.
|
|
![]() |
|
sincaramistico
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Durum: Çevrimdışı Puan: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Nisan-2021 tarihinde 17:46 |
|
Ben gittim, dis taslarini temizlettim, her hangi bir sikinti olmadi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |