Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Oru�ken agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Oru�ken agiz kokusu
    Gönderildi: 13-Nisan-2021 tarihinde 16:25
Oru� tutan arkadaslarim varsa, ramazanda bu kokuyla bas edebiliyor musunuz. Ben hi� edemiyorum napmam lazim bilmiyorum. Dis fir�alarken macunu yutmazsam orucun bozulmayacagi s�yleniyor. Ben de yutmuyorum ama i�im de rahat degil. Bu kokuyla da insan i�inde duramam
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2022 tarihinde 19:24
Arkadaslar merhaba. Ramazan ayi basladi ve agiz konum a�ken ciddi derecede g�n i�erisinde agirlasiyor konusamiyorum bile nasil maskelicem hi�bir fikrim yok yaptiginiz bir uygulama varmi g�n� kurtarmak icin
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2022 tarihinde 21:39
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Arkadaslar merhaba. Ramazan ayi basladi ve agiz konum a�ken ciddi derecede g�n i�erisinde agirlasiyor konusamiyorum bile nasil maskelicem hi�bir fikrim yok yaptiginiz bir uygulama varmi g�n� kurtarmak icin

gargara yapmak disinda �are yok. ada�ayi gargarasi olabilir.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Nisan-2022 tarihinde 23:07
Ayni soruyu benzer konu basligi altinda ben soracaktim. �ncelikle ��z�m olarak dil temizligini �neririm. Arkadaslar oru�ken diliniz normal zamanlara nazaran daha bembeyaz pasli bir hal aliyor mu soylerseniz sevinirim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 06:00
Ada�ayi gargarasi onerisi i�in tesekk�rler uyguladigim bir yontemdi ge�miste �ok faydasini g�rememistim. Ben dil temizligini her dis fircalamada yapiyorum ve dediginiz gibi oru�luyken yani a�ken benimde dil �ok asiri beyazlasmaya basliyor normal g�nlerde bu kadar olmuyor. Kardesim mesela sahura kalkmaz dis fircalamadan yatar t�m g�n a� yinede agiz kokusu diye birsey yok ben bir s�r� rit�eller yatmadan �nce ona ragmen kalktigimda koku var
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 07:43
Murat hocama soralim, hocam oru�ken dilde pas artisi g�zlemlenmesi t�m insanlar i�in mi ge�erlidir, yahut herkeste varolan bir durum mudur. A�ken ne oluyorda dildeki pas artiyor. T�k�r�k salgisinin yavaslamasi dil pasi olusturur mu? son olarak dil pasina karsi fir�alamak haricinde daha kalici ��z�mler var midir? Saygilar
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 11:03
İlk gönderen: bazenhissediyor bazenhissediyor yazdı:

Murat hocama soralim, hocam oru�ken dilde pas artisi g�zlemlenmesi t�m insanlar i�in mi ge�erlidir, yahut herkeste varolan bir durum mudur. A�ken ne oluyorda dildeki pas artiyor. T�k�r�k salgisinin yavaslamasi dil pasi olusturur mu? son olarak dil pasina karsi fir�alamak haricinde daha kalici ��z�mler var midir? Saygilar

yahut agizkokusu hastalarinda mi olur diye d�zeltiyorum dalginlikla yanlis yazmisim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 11:06
Kendi tecr�beme g�re de uzun s�re a�lik ve susuzluk sonrasi t�k�r�k azalmasi yasiyor ve kuru dil neticesi pasli g�r�nt� ve agiz kokusu ortaya �ikiyor. Merak ettigim herhangi bir insaninda ort 6, 8 veya 10 saat ve uzeri a� ve susuz kalmasi durumunda ayni sonucu yasayip yasamadiklari
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 15:20
Herkesin dilinde bu beyazlik olusmuyor ben dedigim gibi kardesim 2 g�ndur disini bile fircalamiyor ne kuruluktan ne kokudan eser var. Bu dildeki beyazlik v�cuttaki toksinlerin atilimi ile ilgili olabilir mi oru�luyken b�nyeye yiyecek i�ecek vs. Girmedigi i�in v�cut kendindeki bozukluklari tamir ediyor olabilir mi? Bu y�zden bizdeki toksin miktari diger insanlara g�re fazla olup bizde b�yle etkisi olabilir mi? Bu toksin fazlaligi agiz kokusu sebebi olabilir mi?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Nisan-2022 tarihinde 16:22
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Herkesin dilinde bu beyazlik olusmuyor ben dedigim gibi kardesim 2 g�ndur disini bile fircalamiyor ne kuruluktan ne kokudan eser var. Bu dildeki beyazlik v�cuttaki toksinlerin atilimi ile ilgili olabilir mi oru�luyken b�nyeye yiyecek i�ecek vs. Girmedigi i�in v�cut kendindeki bozukluklari tamir ediyor olabilir mi? Bu y�zden bizdeki toksin miktari diger insanlara g�re fazla olup bizde b�yle etkisi olabilir mi? Bu toksin fazlaligi agiz kokusu sebebi olabilir mi?

Iste merak ettigim bu toksin fazlaliginin nedeni ve varsa ��z�m�? ��z�m� yoksa yine neden ��z�m�n�n olmadigi :/
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2022 tarihinde 08:51
Bademcik tasi olanlarda dilde beyazlik oluyo arkadaslar bademciklerimiz alinsa bile derinlerde olusmaya devam ediyor t�kurukle birlikte de beyazlik yapio dilin �stu kirec gibi bi tabakayla kaplaniyor
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.