Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

AGIZ VE BURUNDAN KOKUSU OLANLAR

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ali1111 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: AGIZ VE BURUNDAN KOKUSU OLANLAR
    Gönderildi: 10-Haziran-2021 tarihinde 22:53
Merhabalar 18 yasinda bir kardesinizim 2 senedir agiz son 1 senedir de hem agiz hem burundan koku sorunum var �ogumuz gibi bademcikleri aldirdim fakat fayda etmedi birka� belirtim var kendimde g�rd�g�m bogazimdan akan bir sey(bogazimdan asagiya)midemde ve bagirsaklarimda gurultu yapiyor bu gurultu fazla oldugu zamanlar kabiz veya ishal oluyorum sizce nedendir asiri geniz akintsi bunlara sebep olabilr mi yoksa sorunum baska mi simdiden tesekk�rler

Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2021 tarihinde 08:24
Sebep geniz akintisi bogazindan akan bisey var dedigine g�re. Burnunda yapisal bi problem olabilir ya da kronik sin�zit
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.