|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2021 Saat 20:27 |
![]() |
|
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Abi o dis ne ki millette ne disler var çürükten beter ama koku sifir.40 yildir disini firçalamayan tanidigim var adamda agiz kokusu falan yok
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Haklisin. Sebebini bulamayinca çaresini bulamayinca nereye odaklanacagimi sasirdim
|
|
![]() |
|
Marsss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim senin disten degil arka tarafta bogaz duvarin bembayaz görünüyor bu da demek oluyor ki geniz ve sinüslerinde bir problem var. Mutlaka kbb uzmanina görünmelisin. Burun tikanikligin, bogazda kuruma yanma, agizdan nefes alip verme, vs varsa hiç durma kbb ye git.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
4 ayri kbb doktoruna gittim ilaç yazip yolluyorlar içiyorum geçmiyor burnumda cok hafif egrilik varmis burnum yikaniyor. Son gittigim doktor tomografiye bakarak sey dedi, burnunun içerisinde dogustan yapisal bir bozukluk var çok nadir görülür onun içi hava dolmus o yüzden aldigin nefes arkalara gitmiyor ama cerrahi bi islem yapmak çok riskli beyine yakin bir bölgede ve seni komaya sokabilir dedi. Dogustan gelen birsey olsa beni eskiden de rahatsiz etmez miydi benim 6 7 aydir böyle bi sorunum var
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |