Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz ve burun kurulugu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz ve burun kurulugu
    Gönderildi: 08-Temmuz-2021 tarihinde 19:37
Bunu yasayanlar varmi tavsiyesi olanlar yada
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Temmuz-2021 tarihinde 21:04
Merhaba Selen bende de �ok fazla var bende burunda kemik egriligi ve et b�y�mesi var �ogu zaman tikanik tikanik oldugunda �zellikle burun ve agiz kurulugu ileri boyutta oluyo bazen katlanamiyorum o kadr yani hatta agzimin i�i yaniyomus gibi oluyo
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2021 tarihinde 16:42
Gecmis olsun Melina bunn icn ��zumlerin yada sana iyi gelen biseyler varmi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2021 tarihinde 20:15
�ok tesekk�r ederim yok malesef ne yapsam da agiz ve burnundaki kuruluk gecmiyo yapis yapis s�rekli burun ameliyati olucam belki dogru nefes alamadigim i�indir bilemiyorum benim dudak kenarlarinda yanmada oluyo
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2021 tarihinde 17:36
Sonuclarini buraya yazarsan sevinirm
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2021 tarihinde 19:30
Tabiki yazarim
Başa Dön
Ggggg Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Eyl�l-2021 tarihinde 20:02
Merhaba arkadaslar bende yaklasik 3,5-4 yildir bu sorunu yasiyorum ilk baslarda hafifti ama artik dis fir�alamama ragmen 10 dk sonra koku yine geliyor. Doktora gittim B12 den kaynaklanacagini s�yledi igne kullandim ama sonu� degismedi. Dahiliyeye kulak burun bogaza gittim ancak hi� bisey bulunamadi. Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor s�rekli her yemek yiyisimde i�erisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir b�yle bi durumla karsilasan var mi?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2021 tarihinde 00:30
İlk gönderen: Ggggg Ggggg yazdı:

Merhaba arkadaslar bende yaklasik 3,5-4 yildir bu sorunu yasiyorum ilk baslarda hafifti ama artik dis fir�alamama ragmen 10 dk sonra koku yine geliyor. Doktora gittim B12 den kaynaklanacagini s�yledi igne kullandim ama sonu� degismedi. Dahiliyeye kulak burun bogaza gittim ancak hi� bisey bulunamadi. Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor s�rekli her yemek yiyisimde i�erisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir b�yle bi durumla karsilasan var mi?

kbb tekrar git.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2021 tarihinde 20:09

Benim sorum su olacak ben sunu da farkettim yemek yedigim zamanlar benim burnum akiyor s�rekli her yemek yiyisimde i�erisinde aci olmasa bile burnum akiyor acaba neden olabilir b�yle bi durumla karsilasan var mi?

Bir n�roloji doktoruna gidiniz Bogorad sendromu bakimindan muayene etmesini isteyiniz
Başa Dön
Ggggg Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Eyl�l-2021 tarihinde 21:58
Tesekk�r ederim hocam daha �nce hi� duymamistim bu s�ylediginiz sendromun koku ile bi ilgisi olabilir mi acaba
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Eyl�l-2021 tarihinde 19:44

Tesekk�r ederim hocam daha �nce hi� duymamistim bu s�ylediginiz sendromun koku ile bi ilgisi olabilir mi acaba

Bilmiyorum. Zannetmiyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.