Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Selam benimde bi sorum var

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Selam benimde bi sorum var
    Gönderildi: 07-Haziran-2014 tarihinde 21:40
bi sey sormak istiyorum acaba herkes burnuna dogru hohladiginda koku hisseder mi?bu herkesde olan normal bi sey mi?
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Haziran-2014 tarihinde 12:38
Hohlayinca arada koku geliyor bende her zaman degil ama insanlara her zaman gidiyor koku.
Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 13:48
bende hohladigimda bazen diski kokusunu hissediyorum ama sabahlari cok net bir sekilde hissediyorum kokuyu
Başa Dön
mahmut Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2014 tarihinde 20:25
yani herkesin az da olsa kokar burnuna dogru hohladiginda?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 12:34
Selam arkadaslar ben 5 yillik evliyim yasim 41 ama �ocugum olmuyor benim icin �ocuk sahibi olmak hayal bide bunla ugrasiyorum bu konuda tavsiyeniz varmi
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 12:40
Ayrica disetlerim �ekildi dislerim iyice a�iga cikdi ne yapcagimi bilmiyorum hayat bana zindan oldu kafayi yemek �zereyim hi�biseyden zevk almiyorum artik
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 13:52
Ge�mis olsun Allah sifa versin. Yalniz sikintinizi tam anlayamadim. �ocugunuz mu olmuyor yoksa agziniz mi kokuyor. Ya da agiz kokunuz sebebi ile mi �ocugunuz olmuyor yani esinizden mi uzaksiniz. Sorunu detayli belirtmeniz daha iyi olacaktir
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 15:01
Nicksiz4 benim agiz k�k�m yok s�k�r ama bi bunalimin i�indeyim �ocuk olmuyor olmayacak bu gidisle bipolar yani duygu durum bozuklugu hastasiyim esim ge�en evi terketti sonra geri geldi esimin ailesiyle anlasamiyorum aksama kadar evde tek basima kafayi yemek �zereyim bazen yasamak istemiyorum inan
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 15:14
Nicksizz4 senin sorunun agiz kokusumu sadece bu sorununmu var senin bu durum zor bi durumdur olabilir tahmin ediyorum bizdede her an �ikabilir ama herkes baska sekilde imtihan oluyor iste ben �yle hastaliktan ge�tim okadar bunalimlar yasadimki belki hayatiniza s�krederdiniz bipolar hastaligi �ok zor bi hastalik bu arada annem babam vefat etti yalniz kaldim derken zar zor evlendim simdide bi s�r� sikintim var
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 17:25
Allah yardimcin olsun, psikiyatrik tedavi almayi denediniz mi. Benim sorunum agiz kokusu ve beraberinde gelen eve kapanma, arkadas edinmeme, asik olamama, herkesten ka�ma gibi sorunlarim var. Herkesin derdi kendine b�y�k
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 18:17
12 yildir psikiyatriste gidiyorum arkadasim seni anliyorum ama inanki benim yasadigim hayatta senden farksiz evdeyim s�rekli ve evde yalnizim her g�n�m ayni ge�iyor esimle bile ayni s�zleri konusmaktan biktim g�n�n nasil ge�ti bug�n ne yaptin gibi baskada bisey yok arkadasim yok sosyal aktivitem sifir insanlarla konusamiyorum evlenmeden �nce 5 yil yalniz yasadim psikolojim kimyam degisti herseyden biktim artik belki agiz kokusuna bile razi olabilirdim bu hayattansa diyesim geliyor Allah yardimcin olsun seninde
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 18:24
Nicksiz4 evlenmeyi denedinmi belki esinle iyi bi arkadas olabilirsin onunla gezersin yapmadigin seyleri yaparsin eve kapanmazsin yanlis anlama benimki tavsiye ben evlenmeden �nce intihari d�s�n�yordum mesela evlenmek bi bakima iyi geldi bana hala hayata k�t� bakiyorum ama en azindan artik intihari d�s�nm�yorum bu bakimdan dedim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 20:25
Hayatimda biri yok. Bu sekilde de olmasina izin vermiyorum. Bana gelen herkesi geri �eviriyorum. Bir insanla oturup karsilikli bir �ay bile i�ecek durumda degilim. Kimseyi kendimden tiksindirmek istemiyorum. Beni uzaktan bildikleri haliyle tanisinlar �yle kalayim akillarinda benden igrenmesinler istiyorum. Sevsem de s�yleyemiyorum c�nk� bu sekilde olmaz biriyle evlenemem. Hadi esim beni kabul etti diyelim. Esimin ailesi var, akrabalari var. Arkamdan bunun da agzi kokuyor dedirtemem. Iyilesir miyim bilmiyorum ama iyilesene kadar yalnizliga mahkumum
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 21:06
Anladim ka� yasindasin ben 41 istanbulda yasiyorum burda ne zmn istersen yaz
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 21:08
Deysi bey / hanim
Burasi agiz kokusu grubudur. Bu forum sadece agiz kokusu konusmak i�indir. Agiz kokunuz olmadigina g�re sadece dinleyici olarak kalabilirsiniz. Agiz kokusu ile iliskilendirilmeyen konularda s�z almayiniz

Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Agustos-2021 tarihinde 21:41
Sorun yok benim icin ama kimseyi asagilamadim k���msemedim konusmasamda farketmez benim icin sadce dinleyici olarak kalabilirim
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2021 tarihinde 00:14
ben kendimi astim 1 dakika boyunca ve ailem g�rup cozdu bogazim halen agriyor denize atmak istedim ordaki gorevliler fark edip beni ihbar etti tabi bizimkiler cok uzuldu bu kadar uzuleceklerini bilmiyordum.agiz kokusunu yendim fakat diger sorunlar yuzunden hayattan pek zevk alamiyordum s�yle bir gercek var ki hayat bir kere var iyi k�tu dunya ztn adil degil insanlar �luyor acliktan sefaletten savastan herkes bir gun �lucek kendimizi �ldurmemize gerek yok buda size bi tecrube olsun benden
Yasam,bize b�t�n kitaplarin �grettiginden daha �ogunu �gretir; ��nk� yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya �alistik�a, kendini taniyabilir.       ï¿½ï¿½
Başa Dön
Sebeps Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sebeps Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Agustos-2021 tarihinde 15:31
Hocam hakli sorunumuzun ��z�m� i�in bu forumdayiz her birimiz psikolog da degiliz yardimci olacak mecralara y�nelebilirsiniz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Eyl�l-2021 tarihinde 12:47
Arkadaslar bi sey fark ettim son 2 seferdir. 1 bardak s�t i�tigimde ya da s�tl� kahve i�tigimde burnum akiyor hapsuruyorum baya bi akinti oluyor balgam birikiyor sanki. S�t alerjisi olabilir mi. Eskiden yoktu sonradan olusma ihtimali var mi
Başa Dön
Mervesena12 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mervesena12 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2022 tarihinde 15:10
Herkese merhaba bir s�redir forumu takip ediyorum agiz kokusu problemim var ancak agzim kapaliyken de sanirim burnumdan da k�t� koku �ikiyor ��nk� oturdugum bir odaya biri girince hemen burnunu kasiyor cami a�maya y�neliyor koktuguna dair uyarilar aliyorum sebebi ne olabilir �ok kafaya takmaya basladim yani agzim kapaliyken burundan da nasil koku �ikar elbet vardir bi sebebi ve bu koku �ok siddetli kisa s�rede ortama yayiliyor
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2022 tarihinde 20:40
İlk gönderen: Mervesena12 Mervesena12 yazdı:

Herkese merhaba bir s�redir forumu takip ediyorum agiz kokusu problemim var ancak agzim kapaliyken de sanirim burnumdan da k�t� koku �ikiyor ��nk� oturdugum bir odaya biri girince hemen burnunu kasiyor cami a�maya y�neliyor koktuguna dair uyarilar aliyorum sebebi ne olabilir �ok kafaya takmaya basladim yani agzim kapaliyken burundan da nasil koku �ikar elbet vardir bi sebebi ve bu koku �ok siddetli kisa s�rede ortama yayiliyor

Akciger kaynakli olabilir ya da tip1 sindir sabahlari geniz akintisi+ agiz kurulugu birlestiginde agizde cok k�t� bir koku olusuyor oda burundan �ikiyor yani agizda cok k�t� bir koku olusuyorsa koku burundanda yapilabiliyor. Aslinda geniz akintisida agzi kurutuyor geniz akintisi olanlar bol bol su i�meli + okaliptus ta akintiyi azaltiyor baharini �ekmek bende buhar makinesi var okaliptusu kaynatip suyundan az alip buhar makinesine ekliyorum. Rahatlama oluyor hele bogazdaki balgam yumusuyor aynisini ada �ayi i�inde denicem.
Başa Dön
Kepli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kepli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2022 tarihinde 10:41
�ocuklugumdan beri agiz kokusu �ekiyorum yas 22 oldu hala kurtulamadim
�nce dis hekimine gittim ��r�k disleri yaptirdim dis tasi temizligi yaptirdim orayi hallettim
Sonra gastroenterolojiye gittim helikobacter pylori testi yaptirdim negatif �ikti
Kulak burun bogaza gittim alerjik rinit var denildi sprey ve ila� kullandim hapsirik ge�ti fakat koku ge�medi
Bir s�r� doktora gittim tomografi �ektirdim yapmadigim sey kalmadi ama kurtulamiyorum bu kokudan artik hayat �ok zor yasamak zor gelmeye basladi psikolojim bozuldu ne yapacagim bilmiyorum burdaki konulari okuyunca daha da moralim bozuluyor yillardir ugrastip ��zemeyen bir s�r� insan oldugunu g�r�nce �ildiracak gibi oluyorum
Ne yapmaliyim?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2022 tarihinde 15:16
Benim de yas 27 hala kurtulamadim. Seni umutsuzluga d�s�rmek istemem ama kendim suan o durumdayim. Allah yardimcimiz olsun
Başa Dön
Kepli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kepli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2022 tarihinde 18:35
Hangi doktorlara gittin ne gibi seyler denedin koku tam nasil anlatir misin biraz
Başa Dön
my3452 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı my3452 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2022 tarihinde 21:07
merhaba yaklasik 10 senedir agiz kokum yada nefes kokum var nedenini hic bulamadim yoruldum artik doktor doktor gezmekden bu siralar tukuruk bezi timoru oldugumu ogrendim ameliyat olmak lazimmis kokuyla alakasi yokdur muhtemelen ama bir umut sormak istedim bilen varmi suan 24 yasimdayim iyi huylu bir t�m�r mus
Ben yoruldum hayat gelme �st�me
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 21:50
İlk gönderen: my3452 my3452 yazdı:

merhaba yaklasik 10 senedir agiz kokum yada nefes kokum var nedenini hic bulamadim yoruldum artik doktor doktor gezmekden bu siralar tukuruk bezi timoru oldugumu ogrendim ameliyat olmak lazimmis kokuyla alakasi yokdur muhtemelen ama bir umut sormak istedim bilen varmi suan 24 yasimdayim iyi huylu bir t�m�r mus

T�m�r�n adi nedir?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı my3452 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 23:57
t�k�r�k bezi t�m�r�
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Subat-2022 tarihinde 22:16

t�k�r�k bezi t�m�r�

T�m�r�n cinsi nedir?
Adi nedir? Biyopsi yapilmis olmali?
Patoloji raporunun son satirlarini yazin
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı my3452 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 21:09
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

t�k�r�k bezi t�m�r�

T�m�r�n cinsi nedir?
Adi nedir? Biyopsi yapilmis olmali?
Patoloji raporunun son satirlarini yazin

MAKSiLLOFASiYALMR
Cal Laran
IV(gadovist 15 ml) kontrast madde verilmistir.
Bulgular:
Bilateral maksiller, frontal, sfenoid sin�sler ve ethmoid h�creler normaldir. Sol maksiller sin�s
tabarinda mukozal kalmlasma izlendi. Bilateral nazal kavite intakttir.
Paranazal sin�slerin kemik duvarlari normaldir. Oss�z destr�ksiyon, incelme mevcut degildir.
Nazofarinks hava s�t�nu normaldir. Hava yolunu daraltan yumusak doku lezyonu, adenoid
hipertrofizlenmemektedur.
Bilateral mastoid h�ereler, orta ve i� kulak kavitesi, petr�z apeksin hava sell�leri normaldir.
Maksillofasiyal b�lge kemik yapilar normal MR karakteristiklerine sahiptir.
Sol parotis bezi y�zeyel lobu i�erisinde 20x15x14 mm boyutlu, yuvarlak sekilli, d�zg�n
konturlu, T1 kas dokusu le izointens, T2 hiperintens, IVKM sonrasinda homojen kontrast
tutan,.leomorfik adenom le uyumlu lezyon izlendi

SOL BUKKAL B�LGEYE Y�NELIK Y�ZEYEL US
Cilt-cilt alt dokular dogaldr. Sol bukkal b�lgede tempomandibuler eklem inferior komsuluzunda
santralinde mmrik boyutta yer yer kistik alanlar i�eren lobule konturlu 19.4 x 9.6 x 19.3 mm
boyutlarinda solid kitle mevcuttur. Bu kitle lezyonunun lateral komgulugunda lateral komsulugunda lent
nodu izlenmistir.
SONUC: Subdermal solid kitle
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.