![]() |
Anaerobik Agiz kokusu |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Anaerobik Agiz kokusuGönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 05:14 |
|
Arkadaslar merhaba �ok uzatmadan konuya giricem sizleri sikmak istemiyorum tam anlamiyla iyilestim mi tabiki hayir daha belli degil ama sizle paylasmak istedim bunlari ben refl� hastasiyim her doktora gittigimde zaten koku refl�den kaynaklidir diyip her defasinda yolladilar bende bu sefer �zel bir hastanede kbb doktoruna gittim ve sikayetlerimi siraladim basta agiz kokusu olmak �zere bana mevsimsel alerjik rinit dedi ve dislerimde kanama olup olmadigini sordu evet arada bir kanamam oldugunu s�yledim bana Biteral 250 mg antibiyotik burun spreyi andorex gargara ve fixdual diye bir ila� verdi bir hafta kullanip kontrole gelmem gerektigini s�yledi suan 5. G�n�m koku azaldi arada bir geliyor ama eskisinden daha iyi bunun farkindayim bence antibiyotikten kaynakli bu ilerleme ismini verdigim antibiyotik ise anti anaerobik bakterilere karsi etkili kisaca anlatmak gerekirse oksijensiz ortamda yasayan bakterilere anaerobik bakteri deniyor agiz kokusu sebebi kesinlikle olabilir hatta ayak kokusu bile bu bakteriden kaynakli olabiliyormus demek istedigim Herseyi denediniz biliyorum ama yilmayin l�tfen birde anaerobik bakteriyi arastirip �st�ne gidin ben ayin 7 sinde tekrar gidicem bakalim neler olucak gelismeleri mutlaka aktaricam sizlere insallah bir an �nce hepimiz kurtulucaz🙏🙏🙏
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 16:49 |
|
Melike ge�mis olsun insallah tamamen kurtulursun cok sevindim senin adina ve iyiki kbb ye gitmissin mideye takilip kalmamissin belki de sorunun ger�ekten mide degil bos yere ugrasmis olacaktin insallah tamamen ge�er
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 20:17 |
|
Melike senin adina �ok sevindim l�tfen bizi gelismelerden haberdar et �ok ihtiyacimiz var
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 20:51 |
|
Melike, ge�mis olsun. Son 1.5 yildir agiz kokusu �zerine yogunlastim, okumadigim kitap kalmadi burda yazilanlarin iyilesenlerin tecr�belerini, murat hocamizin s�ylediklerini kisaca artik okumadigim konu kalmadi diyebilirim. �ok fazla �r�n kullandim kendi tecr�belerimde var.
Sana kisaca s�yle anlatayim anaerob bakteriler elbette var ve oksijensiz ortamda yasarlar dogru.Antibiyotik kullandiginda ise bu bakteriler �l�r ve koku b�y�k oranda ge�er ��nk� antibiyotikler v�cuttaki t�m bakterileri �ld�r�r, agizdaki bakterilerinden tut v�cuttaki t�m yerlere etki eder. Antibiyotigi kestikten sonra ise bu bakteriler tekrardan var olmaya baslar.��nk� bazi bakteriler olmasi gerekir. Bu forumda ben de dahil antibiyotik kullanip agiz kokusundan kurtulan daha sonra antibiyotigi kestikten sonra agiz kokusu devam eden �ok kisi var. ��nk� agiz kokusu artmis bakteri faaliyetidir antibiyotik de v�cuttaki bakterilerin hepsini �ld�rd�g�ne g�re koku kesilir. Bizim amacimiz bakterinin kaynagini bulup sebebini bitirmek sebebini ortadan kaldrmagimiz s�rece bakteri sayisinda azalma yapamayiz bu benim kendi d�s�ncem. Bana g�re agiz i�inde bakterinin kaynagini bulman lazim ��nk� agiz kokusunun %90 dan fazlasi agiz i�inde olusur. B�y�k bi ihtimalle artmis bakterilerin kaynagi agizinin i�inde dir. Agiz i�inde bu kaynagi bulup tedavisini yaparsan sebebi k�kten kaldirdigin i�in koku birdaha olusmayacaktir sebebini kaldirmazsan bakteriler �lse bile tekrar olusacaktir. Sormak istedigin soru var ise burdan sorabilirsin tecr�belerimi ve bildiklerimi anlatabilirim. �zelden sorma ki burdaki herkes �grensin. |
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 21:10 |
|
Tedavini de yarida kesme doktoruna da git.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 21:43 |
|
Bende de dil sirtinda bakteri artisi var ve sebebi faranjitmis ne yapabilirim bunun i�in kroniklesti ��nk�
|
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 00:16 |
|
Merhaba melike bende doktorun verdigi andorex gargarayi kullandim kullanimdan sonra kokum kayboldu �ok sevindim tabi resmen sifir kokuydu ama bi s�re sonra geri geldi yazin i�in tesekk�rler doktora gidip geldikten sonra tekrar bilgilendirirsen sevinirim.
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 03:16 |
|
Nicksizz4 Farenjit belirtileri varmi sizde kbb doktoru size kesin tani koydumu.
|
|
![]() |
|
T�kendim
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 15:26 |
|
Eger kokunuz tip2 ise ve burnun i�indeki bakterilerden kaynakliysa nefes egzersizleri iyi gelir diye d�s�n�yorum. ��nk� burun s�rekli havalandirilirsa orada bakteriler tutunamiyor. Ben YouTube dan bir video buldum ve 2 g�nd�r onu deniyorum ger�ekten azaldi psikolojik degil biliyorum. Isteyen olursa buraya link birakabilirim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 16:08 |
|
Murat aydin hocam koydu faranjit tanisini
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 17:19 |
|
Is artik kbb doktoruna kalmis farenjit i�in nasi bi tedavi yapar bilmiyorum. Benden tavsiye prof doktora g�r�n insallah hepimiz iyilesiriz.
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Eyl�l-2021 tarihinde 17:30 |
|
Benim de korkum o aslinda ila�lar kesildikten sonra ya koku tekrar gelirse diye bakalim son iki g�n kaldi doktor kontrol�ne gidicem bakalim ne diyecek ��nk� ila�lar kokuya etki edip etmedigini bir hafta sonra kontrolde belirt demisti bakalim nolucak
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Eyl�l-2021 tarihinde 00:33 |
senin bogaz refl�s� degil miydi sorunun. |
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Eyl�l-2021 tarihinde 23:16 |
|
Bug�n kontrole gittim ama o andorex dedigim gargara bitti sanki koku birazda olsa artti gibi kafayi yiyicem valla kafami kesip atasim var 😂 doktor ila�lari tamamen bitirmemi s�yledi bittiginde de gel alerji testi yapalim dedi durum bu arkadaslar birde dilimi de fir�aliyorum ama aksamina arkasi beyaz beyaz oluyor bunun sebebini bilen var mi ?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Eyl�l-2021 tarihinde 07:17 |
|
Burnun tikaliysa ve geniz akintin varsa daha sik g�r�l�yor bu beyazlik melike
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Eyl�l-2021 tarihinde 23:04 |
|
Dogru s�yl�yorsun bir burnum tikali nefes alamiyorum egrilik var ama kokuya sebep midir onu bilemiyorum sen ne yaptin bu arada faranjit tedavisi uyguluyor musun ?
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 28-Agustos-2021 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 07:24 |
Senin o lanet bakterinin kaynagi dil sanirim. Antibiyotikle ge�iyor ama yararli bakteriler de �ld�g� i�in hemen tekrar �ogaliyorlar antibiyotigi kesince. Bactoblis agiz i�i probiyotik kullandin mi hi�? Bence denemelisin. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 07:41 |
|
Benim de dil k�k�nde bakteri artisi var agiz ici probiyotik olarak motiflor as kullandim 90 TL'ydi fiyati. Ama hi� etki etmedi. Belki senin s�yledigin daha etkilidir
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 11:25 |
|
Bactoblis gibi agiz i�i probiyotikleri bende kullandim ge�er gibi oldu kullandiktan sonra yine koku devam etti. Sebebi ise agiz i�i bakterileri baskilamasi, bakterilerin kaynagini bulup yok etmek lazim. Zaten murat hocamizda pek tavsiyey etmiyor bi yazisinda birakinca eski haline d�ner demisti, ki �yle de oldu zaten bende.
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 11:28 |
Ben flagyle basladigimda koku problemimi anlatip test ettirdigim arkadasim sehir disindaydi o ara ben bactoblis de siparis vermistim kullanmaya basladim 3 g�n falan sonra arkadasim geldi ama ben bilmiyorum hala koku ge�timi ��nk� agzimda igren� bi tat dedim heralde antibiyotik bende ise yaramadi ya da bu probiyotik sonra arkadasima test ettirdim sifir koku dedi sok oldum burnumdan test ettirdim evet burnumda 10 �zerinden 3 l�k bi koku vardi acaba diyorum flagyl degil de bu probiyotik mi ise yaradi? Agiz kokum gitti ama burnumun i�i kokuyordu. Ay bilmiyorum kafamda deli sorular. Bu probiyotigin a�iklamasinda agiz kokusunu ge�irdigi kanitlanmistir vs yaziyor. Trendyolda agiz kokumu ge�irdi diye yorum da g�r�nce ben de denedim. Suan kullanamiyorum emmek gerektigi i�in bogazim aciyor ameliyattan. Bakalim iyilesince devam edicem. |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:10 |
|
Bende kullandim diloy 3 g�n filan ge�irdi sonra geri geldi bende flagy ile kullanmistim
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:14 |
|
Banada motiflor as yazdi eger diloyun dedigi daha etkiliyse ondan alayim
|
|
![]() |
|
Ggggg
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:23 |
|
Merhaba Bu probiyotigi nasil kullaniyoruz acaba g�nde ka� defa
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:27 |
|
Diloy ben de bademcik ameliyati oldum ameliyat sonrasi 3 haftalik bi s�re�te agizda bir koku oluyor yani bende oldu ��nk� bademciklerin yerini beyaz tabaka kapliyor. 3 hafta sonra yaklasik 1 ay i�erisinde tam olarak iyilesiyor rica etsem bu 1 ay sonunda koku durumunu s�yler misin ge�ti mi ge�medi mi o zaman belli olacaktir.
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:32 |
Normalde sende flagyl tek basina etki ediyor mu? |
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:34 |
Gece disini dilini fir�alayip uyuyacagin zaman emerek kullaniyorsun minik hap gibi. Internetten daha detayli bakabilirsin. |
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:36 |
Yazacagim mutlaka. Umarim ge�er. Suan koku vardir kesinlikle ben de duymustum ��nk� ameliyat sonrasi koku durumunu. Ben kendim anlayamiyorum kokup kokmadigini. Iyilesince test ettiricem. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:37 |
|
Ggggg, digerini bilmiyorum ama motiflor as probiyotik geceleri yatmayan �nce kullaniliyor agizda seker gibi emiliyor ondan sonra bisey yiyip i�ilmiyor. Tadi �ilekli gibi. Agiz i�i bakterileri �ld�r�yormus ama kokuda ise yaramadi bende, belki sizde ise yarar ��nk� etkili bir ila� demisti doktorum
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 12:41 |
|
Banada motiflor as verildi antibiyotik bittkten sonra aynen nicksizzin dedigi gibi kullanimi deneyelim bakalim
|
|
|
Mlk
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Eyl�l-2021 tarihinde 10:46 |
Ben ameliyattan sonra 2 g�n �nce test ettirdim burun kokum gitmis agiz kokum yok yani bademcik ameliyatiyla iliskili de bir koku yok. 3 g�n sonra antibiyotik bitiyor bakalim gelecek mi. Gelismeyi yazicam yine. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Eyl�l-2021 tarihinde 12:31 |
|
Umarim kokudan tamamen kurtulmussundur🙏🏻
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Eyl�l-2021 tarihinde 19:43 |
|
Diloy g�ncellemelerini bekliyoruz umarim bir daha hi� yasamazsin bunu
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eyl�l-2021 tarihinde 10:25 |
|
Diloy ne durumdasin
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Eyl�l-2021 tarihinde 22:33 |
|
Arkadaslar antibiyotigi kestikten sonra koku tekrar geldi ama eskisi gibi degil bir tik daha iyi gibi ama b�y�k ihtimal koku bogazimdan geliyor ��nk� g�ld�g�mde bogaz hareket ettiginden koku �ikiyor g�ld�g�m zaman birde su i�tigimde o igren� tadi ve kokuyu aliyorum bogazimdan sebebi ne olabilir bilen var mi
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 14:19 |
Bu aksam 8de flagyl biteli tam 3 g�n olacak coliduru 3 kutu kullandim 2 g�n �nce bitti hala koku yok ama �ok korkuyorum gelecek diye :( p�h p�h konusabilmek ne g�zel seymis mutlulugum yarim kalacsk diye stres i�indeyim. Sabahlari da temizim bu benim i�in hayal etmesi bile zor bir seydi. D�n biraz alkol� ka�irdim ama umarim etkilemez :( |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 15:31 |
|
Diloy �ok sevindim strese girme geri gelecekmi diye akisina birak umarim geri gelmez gelismelerden haberdar et olurmu
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 17:49 |
|
Cok g�zel bi haber ya gelecek diye d�s�nme insallah gelmez olumlu d�s�n. Ben de bu ila�lari bir doktora danisip kullanmak istiyorum
|
|
![]() |
|
Diloy
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 19:00 |
|
Bu arada bagirsak ne kadar bozuksa koku o kadar fazlalasiyor. Duobalance moodu kesinlikle tavsiye ederim. Afedersiniz ben cips aburcubur �igk�fte falan yesem midem bozulurdu ishal olurdum. D�n yedim ve alkol aldim midem bozulmadi. Ben bu probiyotigin de ise yaradigini d�s�n�yorum. Colidura ek olarak bunu da kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 19:28 |
|
Benim bagirsaklarimda sorun var mi bilmiyorum. Biri bol kahve t�ketin koku artiyorsa vardir demis. 2 g�nd�r kahve i�iyorum nescafe ama koku artmiyor. Daha �nce b�y�k abdest tahlili verdigimde de bir sorun �ikmamisti. Bagirsagimda sorun oldugunu nasil anlarim
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 04-Eyl�l-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 20:02 |
|
Arkadaslar alkol agiz kokusu sebebi.
Tedaviniz bu kadar g�zel giderken ara verseniz sizin i�in daha iyi olabilir. Yani tam tedavi bitince kullanirsaniz en azindan tedavi basa d�nmez diye d�s�n�yorum 😊 Tabiki tercih sizin ama hepimiz bir emek veriyoruz ugrasiyoruz biliyoruz ki ben kimsenin emegi bosa gitsin istemem. Iyiestim mesajlarini g�r�nce �ok mutlu oluyorum |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |