Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: AKCIGER KAYNAKLI AGIZ KOKUSU Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 114
Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Konu: AKCIGER KAYNAKLI AGIZ KOKUSU
    Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2021 Saat 22:37
Merhaba arkadaslar..
Akcigerlerle ilgili bende bir ara tüm organlara baktirirken röntgen vs baktirip tedaviye baslamayi düsündüm ama doktor bir sey yok diyip göndermisti.
Linkini atacagim YouTube videosuna bakabilir misiniz doktor hanim agiz kokusu sikayeti ile gelen hastalarin hastaliginn esas sebebini ögrenip ona göre tedavi verdigini söylüyor ve bronsektazi sebep oluyor gebelikle diye ekliyor.
Videoyu izleyip görüslerinizi söylemenizi istiyorum.
Yine forumda bir arkadas da geniz akintisi için keçiboynuzu kaynatip içtigini söylemisti ve lifli gidalar sebze agirlikli beslenince büyük oranda iyilestigini yazmisti.
Keçiboynuzu da akcigere çok faydali bir bitki.. agiz kokusunu giderir demiyorum ama doktor hanim da akcigere yönelince aklima geldi..Denemekte sakinca görmüyorum. Imkani olan da belki gidip muayene olur.

https://youtu.be/mxrsz2Dto_0
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2021 Saat 22:38
Yazim hatalari için kusura bakmayin. Klavye yanlis yazmis .Genellikle**
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2021 Saat 22:40
Doktorun adi gülin Erkmen yildirim gögüs hastaliklari uzmani imis
Belki birimizin kaynagi odur diye paylasmak istedim.
Rabbim hepimize sifa versin
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2021 Saat 20:33
Sifaariyorum senin agiz kokun gerimi geldi?
IP
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı SIFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2021 Saat 20:44
Gitmedi ki .

Baskasiyla karistirdiniz galiba
Sifa nick'li kisi ben degilim.
Benimki geçici çözümler yapiyorum
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2021 Saat 20:51
Aaah evet sifaallahtan la karistirdim🙈
IP
Selen123
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 37
Alıntı Selen123 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2025 Saat 21:14
Arkadaşlar burnundan koku gelipte iyileşen varmı acaba konkalarım şişmiş ve kemik eğriliği varmış bunlardan kaynaklı olabilirmi odayı saran lağım kokusu gelio
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 82
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2025 Saat 15:03
bende de aynı şekilde burun etlerim büyük ve kemik eğriliğim var kokuda aynı şekilde çürük yumurta lağım gibi bir koku. Çözümü bulamadım şimdilik
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2025 Saat 11:30
Murat hocam akciğer kaynaklı bir nefes kokusu var ise bu koku ağızla beraber ayrıca ve mutlaka burundan da yayılması gereken bir koku mudur? eğer öyleyse kişi ağzını kapattığında burnundan herhangi bir koku çıkışı gözlemlemiyorsa akciğer kaynaklı bir koku olmadığı sonucuna varabilir miyiz? teşekkür ederim.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 527
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2025 Saat 11:35
Sevgili Murat hocam ikinci sorum da, kişide Pulmoner arteriyel hipertansiyon diğer adıyla akciğer hipertansiyonu varlığının nefes kokusu yapma durumu var mıdır? çalışma var mıdır? çalışma yoksa sizin bilgi birikiminiz ve yürüttüğünüz mantık doğrultusunda tahmininiz ne olur? cevaplarsanız sevinirim.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2025 Saat 16:44
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Pulmoner arteriyel hipertansiyon diğer adıyla akciğer hipertansiyonu varlığının nefes kokusu yapma durumu var mıdır?

Özgün olarak arteryel hipertansiyon çalışması yok ama bu bir sağ kalp problemi olduğunu düşünürsek. Esneterek yanıtlamak gerekirse: Kalp hastalıklarına stres gazı emisyonu olduğunu gösteren yayınlar vardır. Ancak sadece kriz sırasında çok düşük NO gazı ve alkan grubu gazlar nefese çıkıyor diyorlar. Şimdi adını hatırlamadığım başka bazı organik gaz atılımları da sadece kalp krizi sırasında oluşabiliyor. Normal zamanlarda nefese gaz geçişleri olduğu yolunda herhangi bir tespit okumadım. Bilmiyorum. Ve sanmıyorum. Hem de hiç sanmıyorum.

akciğer kaynaklı bir nefes kokusu var ise bu koku ağızla beraber ayrıca ve mutlaka burundan da yayılması gereken bir koku mudur?

Akciğer alveollerinden gelen, burunda üretilen ve ağızda üretilen gazlar birbirine karışır. Topluca olarak hem burundan hem ağızdan gelebilir. Kokunun nokta adresli çıktığı yer, o kokunun orada üretildiği anlamına gelmiyor. Gazın üretildiği kaynağın tek ayırımı kokuyu oluşturan gazın kimyasıdır. Azotlu/kükürtlü/organik/parlayıcı gaz vesaire.. Ve anamnezdir.

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu