![]() |
Her t�rl� agiz kokusunu ge�iren ila� |
Yanıtla
|
| Yazar | ||||
Arda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Her t�rl� agiz kokusunu ge�iren ila�Gönderildi: 02-Aralik-2021 tarihinde 22:54 |
|||
|
Bir �r�n buldum �run:https://www.sifamecza.com/dr-shiffa-agiz-kokusu-seti-1-aylik-kur.html?gclid=EAIaIQobChMI-c3Fr__F9AIVTOPmCh3eOg7zEAAYASAAEgI4HfD_BwE su tamamen sans eseri buldum. Kullanici ile g�r�st�m 10 gun i�inde ge�ireceginden bahsetti kullanali 4 gun oldu ve evet agiz kokumda azalma hissedebiliyorum. 10 g�n� doldurmayi bekliyorum ama umutlandim 10 gun sonra ge�mezse umudun kirilmasi sorun olur bu �r�n� kullanan oldu mu aramizda?...
|
||||
![]() |
||||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 03:58 |
|||
|
Palavra bir �r�n. Seker hastaligindan kaynaklanan kokuyu bile kestigini iddia ediyor ki tam bir kandirmaca. Seker hastaliginda bi kere agiz degil nefes kokusu olusur ve bunu �nlemek imkansizdir ��nk� (Diyabette, kanda seker miktari y�ksektir. Bunun nedeni, sekerin h�cre i�erisine girememesi ve kan dolasiminda kalmasidir. Bu durumda h�creler, �zellikle beyin dokusu, enerji �retmek i�in �keton' denilen bilesikleri kullanir. Ila� biliminde benzer k�kenden gelen maddelerin isimlerinin son hecesi aynidir. Bu nedenle profesyonel bir dis hekimi kontrols�z diyabet hastasinin �aseton' benzeri agiz kokusuna hazirlikli olmalidir. Alintidir)
Aseton kokusu akcigerlerden gelir ve ila�la falan tedavi edilemez. Kisacasi insanlarin umudunu s�m�ren tamamen palavra bir ila�, Bakanlik ruhsati da yoktur bunun sikayet edilmeli. 139 liraymis bir de, sizin gibi 1.000 kisi alsa 139 bin lira para, ohh misss. |
||||
![]() |
||||
semiramis
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 04:34 |
|||
|
Selam, bu da benim ilk mesajim olsun.
Ben de ilk kullanmaya basladigimda azaldigini hissetmistim ama ne yazik ki psikolojik oldugunu anlamam �ok uzun s�rmedi. �r�n�n �zerinde bandrol olmamasi ve yazili websitesinin bile a�ilmamasi kullanilmamasi i�in yeterli bir sebep bence:) |
||||
![]() |
||||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 04:48 |
|||
Evet, www.drshiffa.com diye �r�n�n �st�ne yazdiklari site a�ilmiyor. Ayrica konuyu baslatan arkadasin verdigi linki kopyalayip tarayicida a�tiginizda sayfanin sol tarafinda bu sitenin sadece agiz kokusu i�in degil meme b�y�t�c�, penis b�y�t�c�, seker hastaligi, beh�et hastaligi, prostat kisaca a'dan z'ye Masallah t�m hastaliklar i�in 139 liradan baslayan fiyatlarla �r�nleri var. Yani ne derdi olan varsa m�steriyi ka�irmak istememisler hepsine bir bitkisel k�r yapmislar. Iki m�sterisini �grenmis olduk b�ylece, toplamda t�m hastaliklar i�in belki de binlerce kutu bu sahte sifa �r�nlerini satip umut tacirligi yaparak insanlari s�m�r�p umutlarini �aldilar. Onlar kadar bunlara inanan insanlarda da su� var ama, �zg�n�m.
|
||||
![]() |
||||
Sercan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 09:37 |
|||
Hocam o kadar haklisiniz ki qma inanin �aresiz insanin yapamayacagi hicbir sey yok , hic d�s�nmeden s�rekli para harciyoruz zaten . Inanmak g�� zaten. Ama ya ise yararsa kafasindayiz yaramicagini bile bile... |
||||
![]() |
||||
Sercan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 09:39 |
|||
Y�ksek ihtimalle benim kide �yle :D, neden ise yaramadigini dair bir sikayette bulunmadiniz ki ya da bir yorumda benim gibi alan bi �ok insan var... |
||||
![]() |
||||
Arda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 09:52 |
|||
|
||||
![]() |
||||
Arda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 09:53 |
|||
Sizde de ayni durum oldu. Ben de ki psikolojik mi bilemiyorum ama g�nlerdir yakinlarima koklatiyorum azalma oldugunu s�yl�yorlar kullandiktan sonra t�k�r�k salgim artiyor. |
||||
![]() |
||||
semiramis
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 10:46 |
|||
Sadece bendeki etkilerini baz alarak �r�n� karalamak istemedim sanirim. Ben baska bir siteden almistim, oraya yorumlara bandrol meselesini yazmistim
|
||||
![]() |
||||
Sercan
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 10:59 |
|||
Bende alali �ok oldu temmuz ayinda aldim 10 15 g�n kullandim ge�ti sandim az ge�iyordu tamamen getirmedigi i�in bidaha almadim.demwk ki bende de psikolojik idi. |
||||
![]() |
||||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |