Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Neden biz? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Isimsizdunya
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 80
Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Konu: Neden biz?
    Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2021 Saat 10:37
Dostlar malum havalar sogudu bircok kiside burun tikanikligi bugün kitap almak için kirtasiyedeydim kasiyer bir kiz dudaklar kupkuru agzindan nefes aliyor burun komple kapali dibine kadar girdim agzi kokup kokmadigini anlamak için fakat kokmuyordu kizin dudaklar kupkuru nasil kokmaz aklim almiyor burun tikali alerjisi vardir muhtemelen o da akintiyi tetikler ama neden kokmuyor bircok kisi böyle akintisi oldugu halde agzi kokmuyor kafayi yememe ramak kaldi neden bizim akintimiz kokuyor milletin burnu komple kapali ama bizimki kokuyor yari açik oldugu halde . Murat hocam bilginiz var mi ya da bilgisi olan.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 395
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2021 Saat 11:23
Dün gece aldim makarayi, kopardim bi 50 santim ip, dis ipi olarak kullandim ve 7-8 disimden minik yemek artiklari çikti, sonra da dislerimi firçaladim.

Sanirim bizim disler birbirine çok yakin, dis cepleri falan da vardir muhtemelen. Farkinda olmasak da oralar yemek artiklari doluyor. Bu sabah kalkinca agzim epey ferahti. Bir de bu yönden bakmak lazim olaya.
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 110
Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2021 Saat 12:59
Agiz kokusu da geniz akintisi yapiyor, farkettiyseniz bu forumda çogu kiside geniz akintisi sorunu var Ben dil dis firçalama ve halitosil kullanmaya basladigimdan beri geniz akintim epey azaldi çok az kaldi o da normal heralde.
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2021 Saat 15:29
Orjinalini yazan: Inception

Agiz kokusu da geniz akintisi yapiyor, farkettiyseniz bu forumda çogu kiside geniz akintisi sorunu var Ben dil dis firçalama ve halitosil kullanmaya basladigimdan beri geniz akintim epey azaldi çok az kaldi o da normal heralde.

Gerçekten hersey agizdan geçiyor agiz bakimi iyi oldugu sürece geniz akintisi olsa bile notrleyebiliyoruz bence bir disim var sürekli tat aldigim seker yedigimde agirwn bir disim ne olursa olsun gidip çekecem geniz akintisi 24-7 koku yaptigina olan inancim azaldi bence buradaki bircok insanda az da olsa tip1 var.
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2021 Saat 15:42
Orjinalini yazan: Tospik

Dün gece aldim makarayi, kopardim bi 50 santim ip, dis ipi olarak kullandim ve 7-8 disimden minik yemek artiklari çikti, sonra da dislerimi firçaladim.

Sanirim bizim disler birbirine çok yakin, dis cepleri falan da vardir muhtemelen. Farkinda olmasak da oralar yemek artiklari doluyor. Bu sabah kalkinca agzim epey ferahti. Bir de bu yönden bakmak lazim olaya.

Aslinda okaliptus ile geniz akintisina son verdigimi söyleyebilirim okaliptus yapraklarinin buhari ile ondan sonra sumkurunce o cikmayan akinti tak diye çikiyor ve burun aciliyor yutkundugunda ise bogazin temiz oldugunu fark ediyorsun haftalarca denemek lazim kalici bir etkiye ulasmak için ama genizi bosaltmama ragmen yine agizda koku var gerçekten ilginç.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralik-2021 Saat 20:56
Bunun nedeni nedir kafayi yicem artik benim suan sebep geniz akintisi diyoruz ama o gidince yine agiz kokusu oluyo mesela ben hep dildeki pasla iliskilidir diye düsünmüstüm ama kaç gündür dilimde Pas yok yine agiz kokusu var cildiricam ne yapsam bos
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2021 Saat 21:06
Orjinalini yazan: Isimsizdunya

burun tikali alerjisi vardir muhtemelen o da akintiyi tetikler ama neden kokmuyor bircok kisi böyle akintisi oldugu halde agzi kokmuyor kafayi yememe ramak kaldi neden bizim akintimiz kokuyor milletin burnu komple kapali ama bizimki kokuyor yari açik oldugu halde

Sizin koku algilamamis olmaniz o bisreyin agzinda koku yok anlamina gelmez. Ayrica o bireyin agiz kokusu üretme kapasitesinin düsük oldugunu göstermez. Ortada görünen bir bilim gerçegi varsa bu gerçegi acaba labirentlerine sürükleyip acabalar yaratmak bizi çikmaza sokar. Bilinen net ve ispatlanmis bir gerçek var. = "Agiz kurursa kokar"
Bunun acabasi olmaz. Bunun belkisi de olmaz.
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2021 Saat 23:50
Orjinalini yazan: aydinmur

burun tikali alerjisi vardir muhtemelen o da akintiyi tetikler ama neden kokmuyor bircok kisi böyle akintisi oldugu halde agzi kokmuyor kafayi yememe ramak kaldi neden bizim akintimiz kokuyor milletin burnu komple kapali ama bizimki kokuyor yari açik oldugu halde

Sizin koku algilamamis olmaniz o bisreyin agzinda koku yok anlamina gelmez. Ayrica o bireyin agiz kokusu üretme kapasitesinin düsük oldugunu göstermez. Ortada görünen bir bilim gerçegi varsa bu gerçegi acaba labirentlerine sürükleyip acabalar yaratmak bizi çikmaza sokar. Bilinen net ve ispatlanmis bir gerçek var. = "Agiz kurursa kokar"
Bunun acabasi olmaz. Bunun belkisi de olmaz.

Evet Murat hocam haklisiniz ben koku alamamis olabilir, kuru dudaklari gördükten sonra acaba mi diye sordum kendi kendime sanirim gidip direk soracagim. Murat hocam su sekil burnun bi sag bi sol degismeli kapanmasi fizyolojikmidir ama bu tikanma tamami fizyolojik olrak okudum fakat sag kapadi mi sagdan cok az bir neredeyse yok denecek kadar az ama sol aciliyor iste bilmem kaç saate bir degisiyor bu fizyolojik mi oluyor ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2401
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2021 Saat 20:03

Murat hocam su sekil burnun bi sag bi sol degismeli kapanmasi fizyolojikmidir ama bu tikanma tamami fizyolojik olrak okudum fakat sag kapadi mi sagdan cok az bir neredeyse yok denecek kadar az ama sol aciliyor iste bilmem kaç saate bir degisiyor bu fizyolojik mi oluyor ?

Evet evet.
Tamamen fizyolojiktir. Her insandda ve hatta her canlida böyle olur. Bizim fabrika ayarimiz budur. Biri kapanir digeri açilir. Basimizin pozisyonuna göre kapanan burun deligi yer degistirebilir.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2021 Saat 21:03
Orjinalini yazan: Melina

Bunun nedeni nedir kafayi yicem artik benim suan sebep geniz akintisi diyoruz ama o gidince yine agiz kokusu oluyo mesela ben hep dildeki pasla iliskilidir diye düsünmüstüm ama kaç gündür dilimde Pas yok yine agiz kokusu var cildiricam ne yapsam bos

https://www.youtube.com/watch?v=xj7Zs4ZgNlg

zamanin varsa izle, bilgilendirici, yorumlari da okuyun 3000 yorum var. çogu kisi agiz kokusundan sikayetçi.
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2021 Saat 22:07
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

Orjinalini yazan: Melina

https://www.youtube.com/watch?v=xj7Zs4ZgNlg

zamanin varsa izle, bilgilendirici, yorumlari da okuyun 3000 yorum var. çogu kisi agiz kokusundan sikayetçi.

Hocam çok anlamadim dr. Katzi biliyorum ürünlerini tanitiyor bu videoyu izlemistim iskaladigim bi yer mi var?
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Subat-2022 Saat 17:14
Istanbulda yasayip da tanismak bu konuda konusmak isteyen bayan arkadaslar var mi?
IP
Obsesifgibi
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı Obsesifgibi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Subat-2022 Saat 16:21
Izmir’de yasayan kadin arkadaslar varsa tanisip konusmak isterim. Bu konuda birbirimize yardimci olabiliriz belki çünkü çogumuz çevremizle bunlari paylasmaktan çekiniyoruz. Yazarsaniz sevinirim.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu