|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ben ❤
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2022 Saat 17:56 |
Arkadaslar size de aileniz kokunuzun var oldugunu bildigi halde size hastalik hastasi olmussun muamelesi yapiyor mu? Ben artik dayanamiyorum kokum var biliyorum hep de vardi ama sanki ben delirmisim gibi davraniyorlar ve hiç bi çözümü yok koku gitmiyor. Ben intihar etmek istiyorum bu sekilde yok psikatrist yok ilaç kulllanmakla olmuyor insanlargn yanina gittigimde o burun kapatmalari sakiz ikram etmeleri öflemeleri artik canima tak etti ben yasamak istiyorum normal bi insan gibi
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Seni çok iyi anliyorum ancak birakma kendini bende çok geceler agladim yikildim gece de 2 paket sigara içtigim üzüntülü stresli günleri biliyorum imtihan dünyasi burasi, herkesin bi derdi sikintisi var bizden çok daha kötü hastaliklari olanlar var onlari düsün. Bu dünya da çektigimiz sikintilarin ahirette bize geri dönüsleri olacak günahlarimiza kefaret olucak insallah bide bu yönden düsün.
Bu arada insanlarin hal ve hareketlerine bakip koku olup olmadigina karar verme. Bende çok kez elimi agzimi yüzüme götürüyorum hatta sakiz verdigim kisilerde var ancak karsi tarafin agzi kokmuyordu bu hareketleri yaptigimda.. Arastirmaya devam et agiz kokularinin %90 i agiz ve bogaz kaynakli dislerinde sorun yoksa mutlaka bogazina bak kronik farenjit olabilirsin bogazinda kizariklar varmi mutlaka bak varsa kronik farenjitin vardir. Allah en kisa süre de tüm sifa bekleyenlere sifa versin insallah . Hayirli günler. |
|
![]() |
|
Ben ❤
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Haklisin benden kötü olan sifa bekleyen hastalari da biliyorum ama bu benim gençligimi benden aldi ben daha fazla gerçekten yasamak istemiyorum hiç bi gücüm bi umudum yok.sizin var mi böyle bi rahatsizliginiz geçti mi ya da?
|
|
![]() |
|
Ben ❤
![]() ![]() ![]() |
Merhaba. Sizinla konusmak istiyorum nereden konusabilirim?
|
|
![]() |
|
Ben ❤
![]() ![]() ![]() |
Aradarlar aranizda intihar etmek isteyip oldu mu ya da bu düsünceden nasil vazgeçtiniz çünkü artik bu nefes kokusuna dayanabilecek gücüm kalmadi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle su anki psikolojik durumunuzun ne denli kötü oldugunu bilmiyorum bilsem bile buna müdahale edecek yetki bende yok elbette. Yalnizca bu dertten dolayi çogu gece hayatim bitmis gibi hisseden biri olarak birkaç tavsiye vermek isterim naçizane. Kaç kez en dipte hissettim kendimi yastiginin, banyonun ah bir dili olsada konussa ne kadar çok gizli gizli agladim yiprattim kendimi hala da devam ediyor. Ama inanin sahip oldugumuz o kadar çok sey pozitif yönden bakarsak. Insanlar ne dertlerle ugrasiyor. Hatta bizim sorunumuzu dettten görmeyecek kadar çikmazda olanlar bile vardir. Tabiki herkesin imtihani kendisi için zor ama dünya burasi herkesin bir sikintisi var iste. Yere dusebiliriz pes ettim diyebiliriz yorulabilriiz ama kimse ayaga kaldirmayacak yine biz kendimizi kaldirmak zorundayiz. Forum aktif oldukça burda olan herkes birseyler denedikce eminim birçok kisiye umut kapisi açilacak birçogumuzun sikayetleri gidecek illaki bulacagiz suan herkes birseyler deniyor çabaliyor umudunuzu kaybetmeyin. Allah'in izniyle biz basaricaz sonra konusamadiklarimizin bize igrenerek bakanlarin laf sokaklarin yüzüne yüzüne konusacak:)) kendinizi sevin ve ilk önce kendinize saygi duyun bunu içten yapin
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Bu baslik altinda istedigini sorabilirsin. Ben de yillarca çektim suan da da çekiyorum ancak koku bende %70 azaldi diyebilirim. Bende koku bogazdan geliyor sprey gargara vs kullanarak kokuyu azalttim dr kronik farenjitim oldugunu söyledi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |