![]() |
Kendim duymuyorum ama neden koku var? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Mece94
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Subat-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kendim duymuyorum ama neden koku var?Gönderildi: 21-Subat-2023 tarihinde 16:17 |
|
Merhaba arkadaslar soru sorma kismini zor buldum :) Ben suan 28 yasindayim.lisedeyken 17 yaslarinda annem bana nefesinde agzinda k�t� bir koku var .ayni babanda lahmacun falan yediginde ��p kutusu gibi koktugunu s�yledi. bosandilar ben k�t�l�yor sandim ama maalesef esimde s�yleyince moralim bozuldu. Esim ramazanda farkettim,a�liktan kokuyor sandim ama aylar ge�ti koku hala var dedi. K�f gibi kokuyor diye s�yledi.bende dis hekimine gittim eski 4 tane dolgum vardi.onlari yenilemek i�in israr ettim. Koku var evlenecegim dedim.kadinda �nermiyorum siyah dolgu daha iyidir. Dedi ama beni kirmadi . hatta bir disim sonra 5 6 ay agri yapti . Kanal tedavisi yaptirmak zorunda kaldm. Disim �ekilecekti neredeyse. Ben disten �nce dahiliye ye gittim.mide yanma /eksime sorunun yok. Sana endoskopi yapamam dedi dislerine baktir dedi. Ne yapacagim bilmiyorum .yardim edin :((
|
|
|
M96
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2023 tarihinde 19:48 |
|
Dilinizi fir�alamayi denediniz mi hi�?
|
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Subat-2023 tarihinde 21:57 |
|
Siz kokuyu almiyor musunuz? Acaba bademcik kaynakli olabilir mi ? Ger�i bence ailenizde de varsa helikobakter olabilir diye d�s�nd�m. Agzinizda k�t� tat, dilinizde sari- beyaz tabaha varmi aynaya baktiginizda ? Saglikli dil pembe olmali. Tabaka varsa sizde bizim gibi �are ararken ge�ici de olsa sabah uyanir uyanmaz dil siyirma islemini yapin. Arastirin ve tahris etmemeye dikkat edin. Dil Macunu da mevcut onuda edinebilirsiniz. G�n i�inde kurtariyor birazda olsa. En korktugum sey iliski kurmak kurarsam nasil olucak ? Allah yardimcimiz olsun🤲🏻
|
|
![]() |
|
Mece94
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Subat-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Subat-2023 tarihinde 03:24 |
|
Dilimi fir�alamayi denerim. Sindirim sorunu da yasiyorum.su t�ketimim az. O y�zden de acaba mideye mi yansiyor diye s�pheliyim
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |