|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
godbless
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2025 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2025 Saat 11:11 |
Selamlar
problemim bundan 4 sene önce titremeli ve üşümeli bi hastalık gecirmemle başladı.. akşam saatlerinde üşüyordum yataktan çıkamıyordum 1 haftalık bir süreçte bunu yaşarken uyudugum esnada dilimde acılık ve metalik bir tat hissetmeye başladım ilk defa.. çözüm bulamadım temizlesem uyusamda tekrar oluşuyordu 20lik dişlerimi aldırdım şağ tarafı gecmedi 2 sene sonra sol tarafı aldırdım yani yakın zamanda hâlâ gecmedi bunu yasayan bilgisi olan var mi.. Ne zaman uyursam uyuyayim dilimde sacma bi şekilde o papillalar üzerindeki tabaka kötü bir tat vermeye başlıyor ve kazıyorum temizliyorum dilimi dişimi fırçalıyorum tekrar uyuyorum tekrar aynı. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 396 |
![]() ![]() ![]() |
Uyurken tükürük salgısı durma noktasına gelir ve ağız içi, dil sırtı yeterli tükürük olmadığı için bakteri üremesine elverişli hale gelir. Bu yüzden herkesin sabah kalktığında ağzında koku olur, doğaldır. Sizin de uyuyunca tükürüğünüz azalıyor ve dil sırtında bakteriler üreyip tabaka oluşmasına sebep oluyor. Benim de öyleydi, dili iyi temizlemiyor olabilirsiniZ. Dişleri en az 3 dakika fırçalayın yatmadan önce. Bir de yatmadan önce şekerli şeyler yemeyin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |