|
|
![]() |
| Ben iyilestim | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
horotto
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 31-Mart-2026 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Konu: İyileştim....Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2026 Saat 06:29 |
|
Herkese merhaba, 17 yıllık bu ağır imtihanı çok şükür akıl sağlığımı kaybetmeden, kendime bir zarar vermeden sonunda atlattım. Her yolu denedim, gitmediğim yer kalmadı. Ülkedeki bütün profesörlerin kapısını çaldım ama bir çözüm bulamadım. Bütün tecrübelerimi bir makale formatında detaylı anlatacağım. Çözümü çook basit. Beklemede kalın.
|
|
|
|
|
Tospik
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 417 |
![]() Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2026 Saat 13:10 |
Merhaba, Heyecanla bekliyoruz. Ben de bu arada ek bir bilgi vereyim, Ramazan dolayısıyla tuttuğum oruçta susuz kalmamak için bol bol su içtim. Bilirsiniz oruçluyken ağzınızda açlığa bağlı bir koku olur. İşte bol bol su içince o koku olmadı, dilim kıpkırmızı kaldı, paslanmadı hiç. Meğer ben hiç su içmiyormuşum gün içinde. Yanınıza 1 litrelik şişe, kavanoz, termos falan alın, su doldurun, saat başı 1 su bardağı için, günde 1.5-2 litre içmeye çalışın. Ağzınız hiç kurumuyor, koku oluşmuyor, geniz akıntınız olmuyor. Denemesi bedava, para ödemeyeceksiniz, ilaç tavsiyesi de değil bu, sadece bol su için ama birden içmeyin. Saat başı 1 bardak. |
|
|
|
|
anonim93
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 23:28 |
|
Ramazan ayında benim de koku da çok azalma oluyor açken koku olmuyor çok ilginç bir şekilde yemekten sonra artıyor bunun sebebi nedir sizce
|
|
|
|
|
Tospik
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 417 |
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 19:48 |
Muhtemelen yediğimiz şeylerin Tip1 kokum yapması, dilimizdeki bakterilerin tatlılarla şekerle coşması. İftardan sahura bol bol su içip yatarken de dişletimizi fırçaladığımız ve Açken bir şey yemediğimiz için dil sırtı bakteri üretmiyor galiba. |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |