Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: 10 yıllık tecrübelerimle bu belayı defedeceğiz! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Konu: 10 yıllık tecrübelerimle bu belayı defedeceğiz!
    Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 00:10
Değerli arkadaşlarım,
Nasrettin Hoca; "bana eşekten düşen birini bulun," demiştir. İşte o "eşekten düşen biri" benim.
Bu ve bunun gibi birçok platformda binlerce arkadaşımız ağız kokusu belasından sıkıntı yaşadığını dile getirmekte, çözüm aramakta! Bende bu düşman yüzünden çok çile çektim. Uzun yıllar boyunca bu konuyu çok detaylı ele aldım; ince eleyip sık dokuyarak bu hastalıkla ilgili çok önemli bilgilere ve tedavi yöntemlerine ulaştım. Bu hastalık beni asosyalleştirdi ama yıldıramadı! Araştırmaya sevk etti, ruhsal olarak yıkım yaşatsa da zihinsel olarak gelşimime yardım etti.
Sizlere hayat hikayemi anlatıp, çektiklerimi paylaşacağım. Kesinlikle kendi reklamını yapan biri değilim, birazdan anlatacaklarım benim mücadelemi anlatıyor. Bu sayede kazandıklarım; yılların, yöntemlerin ve hastaların çok özenli bir sentezidir. Hiçbir tecrübem yüzeysel değil oldukça derindir. Bundan sonra bu beladan gerçekten kurtulmak tüm arkadaşlara tecrübelerimi aktaracağım. Korkmayan, yılmayan, azmi yüksek olan herkesin bu beladan kurtulmasına yardım edeceğim. İnanın imkansız değil!
Hayatım 17 ila 22 yaş aralığında alkol ve kadın düşkünlüğü yüzünden verimsiz geçti. Sigara kullanırdım ve sağlığımı umursamazdım. 22 yaşımda bir ilişki esnasında tükrüğümün koktuğunu farkettim. Olayın üzerinde gidince ağzımın kokmaya başladını anladım. Sakızlar, ağız hijyeni için çabalar vs. derken kendimi bir bataklıkta buldum. Kurtulmak için çareler aramaya başladım. 22 yaşımdayken yurtdışından ilaçlar ithal ettim. Gargaralar, sprayler derken durum iyice kötüleşti. Arkadaşlarımdan, çevremden uzaklaşmaya başladım. Asosyalleştikçe zihinsel gelişim açısından evrim geçirmeye başladım. Öncelikle korkunç bir araştırma alışkanlığı, okuma, öğrenme derken bitmez dediğim üniversiteyi bir çırpıda bitirdim. Elimi attığım her işte başarı göstermeye başladım. Bilgisayar, yabancı dil, internet, iş-güç hiç ummadığım bir yerde buldum kendimi...
Bu hikayeyi aslında en kötü hadiselerin bile yazgıda kişi bir hayra vesile olabileceğini göstermeye ve size moral vermek için anlattım. Lütfen başka yere çekmeyin.
Arkadaşlar msn adresim: kokuylasavasin@windowslive.com buradan elimden geldiğince size yardımcı olamaya çalışacağım. Size onlarca soru yöneltecek ve cevaplara göre yapmanız gerekenler hakkında fikir vereceğim. Sorularıma yürekli cevap veren, bu beladan kurtulmakta gerçekten azimli olan herkesi kurtacağım. Yeter ki bunu gerçekten isteyin. 10 yıllık çalışmaların hepsini sizinle paylaşacağım! Lütfen diğer platformlardaki arkadaşların da bana ulaşmasını sağlayın. Birlikte daha güçlüyüz!
IP
quiet
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı quiet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 14:37
tecrübelerini msn den değil de daha çok kişiye ulaşabileceğin bu platformdan paylassan olmaz mı bu arada sen şu anda kurtuldun mu bu hastalıktan yoksa hala savaşıyor musun 
IP
qwerty
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı qwerty Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 21:29
soru1: iyileşebildiniz mi?
soru2: neden herkesle tek tek mail yolu ile iletişim kurmayı tercih ediyorsunuz, burada herkesin faydalanabileceği bu açık forumu kullanma seçeneğiniz varken ?
IP
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2012 Saat 11:22
selam arkadaşlar,
öyle önyargılısınız ki, inanın insanın yardım etme azmini yerlebir ediyorsunuz. ne bekliyorsunuz anlamadım?
"nane çiğneyin geçer" desem mutlu mu olacaksınız ? her insanın ayrı sıkıntılardan başına gelen bir durum bu. siz benden genelleme yapmamı istiyorsunuz.
değerli murat hocam dün yolladığım e-posta "hakkınızda olumlu şeyler düşünmüyorum" şeklinde bir cevabı uygun görmüş. her platforma aynı mesajı yazıyormuşum. halbuki burada muzdarip kişilerle iletişime geçme çabam olduğu çok açık! kaldı ki sizlerin ortak platformda genelleme yaparak kurtardığınız hasta sayısı kaç ? hangi platformda gözlerdeki sinirlere tutunmuş bakterilerden söz ediyorsunuz ? veya ben şimdi burada çıkıp "hepiniz göz hastasısınız," desem, böyle bir genelleme yapsam, hem umut tacirliği yapmış aynı zaman da bir nevi cinayet işlemiş sayılmaz mıyım ?
böyle büyük önyargıları olan, kapalı ve çekimser insanlara yardım etmek zaten imkansız! sizin için dua etmekten başka birşey yapamam.
ayrıca sorunuza cevap olarak evet, ben kurtuldum... darısı başınıza. geçmiş olsun.
IP
groundpetite
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı groundpetite Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2012 Saat 05:44
Bu durumun hastaları edilgen ve manipulasyona açık hale getirdiğiden daha önce de bahsetmiştim.Ben bu noktada diğer kullanıcılara internetin,özel bilgilerinizi dikkatsizce paylaştığınız durumlarda ne kadar tehlikeli olabileceğini anımsatmak istiyorum.Sadece bir hatırlatma.
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 14-Kasım-2011
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 42
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2012 Saat 19:37
Amway reklamına benzer bir giriş yapmışsınız. Hiçbirşey söylemeden herşeyi vaadeden insanlardan birşey beklememeyi çoktan öğrendik biz.

Makul mantıklı öneriler yapmadığınız müddetçe bu forumda kimsenin sizi umursamasını beklemeyin.

Dua da istemeyiz, sağolun kalsın.
IP
hakan
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı hakan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2012 Saat 13:33
arkadaşlar dil üzerindeki pas için(hidrojen sülfüt Çürük yumurta kokusu ,Metil Merkaptan     Dışkı kokusu
Skatole     Dışkı kokusu) vs. için ceviz yaprağı alıp bir-iki tutam tencereye atın kaynatın kısık ateşte 5-10 dk daha sonra üzerine zeytinyağı ilave edin özellikle sabah ve akşam gargara yapın + mideden koku geldiğini düşünüyorsanız 50 gr hindistan cevizi ve 500 gr bal karıştırıp günde 3 veya daha fazla 1 tatlı kaşığı yutun bu bilgiler ibni sina kitabından,yardımcı olabilirim diye yazdım
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu