|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
seren
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Mart-2012 Saat 11:29 |
merhaba gecenlerde bademcik sikayetiyle doktora gittim. baktik, bana bademciklerimin parcali oldugunu soyledi. ve her yemek yedigimde yemek artiklari o parcalarin arasina girip kokusma yapiyormus. istersem aldirabilecegimi soyledi sizce ne yapmaliyim aldirirsam daha fazla koku olusmaz mi hocam ?
|
|
![]() |
|
seren
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
merhaba ben bi kac gun once doktora gittim bademciklerim sismis dis etim sismis 20 lik disim cikiyor diye dusundum doktor bademciklerime bakti parca parcaymiss ve aralarinda yemek artiklari kaliyormus beyaz peynir gibiymis bana aldirabillecegimi soyledi ne yapcam bilmiyorum aldirdiktan sonra koku daha fazla artmaz mi ben oyle biliyorum herkes oyle soluyor ne yapmaliyim sizcee
|
|
![]() |
|
seren
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hocam bademciklerimizi aldirdirdiktan sonra koku artmaz miii
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Bademciklerinden rahatsiz arkadaslar, yutkunurken bogazinizda iltihap tadi ve kokusu oluyormu??
|
|
![]() |
|
hasan
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hocam badem ciklerim delik delik ve deliklere yemek parçalari giriyo ve koku yapiyo bu sorunu nasil asa biliriz sim diden tesekkürler
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Bunu kulak-burun-bogaz çözüyor. Kriyoterapi, veya lazer uyguluyorlar veya dogrudan bademcigi aliyorlar yanilmiyorsam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |