|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Kemal
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Mart-2012 Saat 09:52 |
Hocam merhaba disçiye karsi asiri derecede korkum var.Dislerimi firçalamazdim hiç dis firçasi midemi bulandiriyordu zira suan 16 yasindayim 2 sene önce yemek yerken üstüne basamadigim bir disin agrisiyla doktora gittim dolgu yaptilar.Bu seneye kadar problem yoktu.Yapilan dolgu kirilmisti biraz bende yeniletmeye gittim 4 disimin daha dolgu yapilmasi gerektigi söylendi bende yaptirmadim 2 tane yaptirdim geldim.Fakat ne olduysa oldu su son 2 aydir dislerime acayip sekilde özen gösteriyorum.Fakat ön dislerimin arasi biraz çürük nefes alinca bazen hafif bir sizlama oluyor çok korkuyorum kanal tedavisi derler diye.Hocam dislerim distan hiç çürük gibi gözükmüyorlar ama içten içe sinsi sinsi çürüyorlar dis sizlamasinda ne gibi tedaviler uygulanir ?.Dislerime bakmadigim için çok pismanim artik günde 2 kere en az 2 dakika olmak sartiyla firçaliyorum insallah geç kalmamisimdir :(
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Dis firçasina baslamak için hiç bir tarih geç degildir. Firçalamaya baslayin ve çevrenizdekilere bunu anlatin. Sizlama basladiysa erken yakalanirsa basit bir dolgu ile problem tamamen kaybolur. Eger geç giderseniz kanal tedavisi gerekir. Hiç korkamyin ikisi de agrisiz bir islemdir.
|
|
![]() |
|
Kemal
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kanal tedavisi hakkinda internette okudugum çok sey beni korkuttu.Sinirleri alirken insanlarin yerlerinden siçramalari.Birde ön dislerime dolgu yapilirsa bu dolgu estetik olarak güzel gözükür mü?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Kanal tedavisi agrisiz, kompozit dolgular estetiktir. :-)
Huzurlu olun, rahat olun. Dis hekiminize güvenin.
Veya güvendiginiz dis hekimine gidin.
|
|
![]() |
|
Kemal
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Güzel yorumlariniz için tesekkür ederim hocam.Özel doktorlara para yetmiyor.Devlet hastenesindeki doktorlar ise çok agresifler ve güven vermiyorlar bana.Nefes alirken üst dislerimin bazilari sizliyor bazen alttaki dislerde sizliyor ayrica yemek yerken dis firçalarken sag tarafla yemek yerken orda bir diste ufak bir aci oluyor ama hangi disim oldugunu kestiremiyorum.Artik bu sorunlar tükenmeyecek gibi bir his kapladi içimi hiç yoktan ailemi masrafa sokuyorum hocam çok üzülüyorum keske sundan 2-3 sene öncesine kadar dislerimi firçalasaydim :(
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |