|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
bulut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2012 Saat 22:30 |
|
Murat hocam
geniz akintim var koku burnumdan geliyor nizadol kullandim geçiçi olarak geçti ilaci birakinca tekrar koku geri geldi. su sorularimi cevaplarsaniz sevinirim 1)nizadolu 2 günde 1 adet kullansam bana zarari olurmu? 2)deviasyonla konka farkli seylerimi ?koku hangisinden gelir 3)istanbulda bizi yönlendireceginiz agiz kokusu konusunda bilgili kulak burun bogaz doktoru varmi ? 4)deviasyon ve konka ameliyati olupta kurtulan hastaniz oldumu? |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
1- Bu ilaç en çok 2-3 hafta kullanilabilir. 2- Yerinden yolundan sapmis olmaya deviasyon ismi verilir. Burun içinda sagli sollu yerlesen içi kan ve bag dokusu ile dolu olan kavernoz organlara konka ismi verilir. Bu bilgiye göre, Simdi sorunuzu yeniden sorunuz. 3- Ne oldugunu bilmedigim vakayi yanlis yönlendirmekten çekinirim. 4- Evet |
||
![]() |
||
bulut
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam
nizadol kullanan ve geçiçi olarak agiz kokusundan kurtulan hastalara kokunun kaynagi sudur diyebilirmisiniz? |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sorulara verdigi cevaplar ve ölçülen kokunun cinsine bagli olarak çember daralir. Hepsi o kadar.
|
||
![]() |
||
bulut
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam
sürekli geniz akintisi olan ve burundan koku gelen nizadol içtimi geçiçi olarak kokudan kurtulan için ne söyliyebilirsiniz. |
||
![]() |
||
mehmet
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bende sürekli degil ama (agiz kokum sürekli, her saniye, her an :( ) burnumdan da bazen koku geliyor. Bazen hapsurunca geliyor koku. Bu tip2 de görülen bir olaydi degil mi hocam?
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Evet
Tip 2 oldugu süphesi ile incelenmesi gerektigini söyleyebilirim. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam iyi günler .nidazol kullaninca tamamen agiz kokusu gecen var ise bildirsin diye yazmistiniz..ben yeni üye oldum ve tesadufen nidazol kullandim ve gecti ama sonra tekrar geldi ...ne yapiyim bu asamada tesekkürler
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
eposta ile gelin mümkünse
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam...Bende sizler gibi senelerdir bu illet yüzünden perisan halde hayata küs bir sekilde kendi kabugumda gerektiginden çok çok az insanla münasebet kurarak daha dogrusu insanlardan kaçarak kendimce hayallerimle yasiyorum.Normal bir insana soracak olsak evi olsun arabasi olsun kati yati olsun ister ama eminim ki bende oldugu gibi burada ki çogu arkadasta sadece bu hastaliktan uzaklasmak istiyor ve yillarca çabalar ve paralar sarfediyor sonuç ise genele nazaran baktigimizda hep fiyasko iyilesen yok tipta neredeyse çaresi yok gibi bi hal almis durumda .Komik olanda su ki son 14 senedir bu hastalik artik bende kardes olmus durumdayken geçenlerde nette geziniyorum bu siteden öncesinde bi siteye rastladim orada yaklasik 5000 e yakin yorum var hepside magdur hepside bir ümit çare pesinde onlardan birisi benim çok dikkatimi çekti.Arkadas Nidazol 500mg ilaci 2 kutu olarak araliksiz hem sabah hem aksam almak suretiyle bitirmis ve sonunda 3 ay boyunca hiç hastaligi nuksetmemis sonrasinda ayni sekilde bir daha baslamis bense 14 senedir,degil bir gün bir saat dislerimin inci gibi olmasina ragmen her turlu bakim yapilmasina ragmen 15 dk bile kokusuz gectigini gormedim yani ama gel gorki o ilacin ismini okuduktan sonra ve antibiyotik olmasina ragmen zararina ragmen gittim aldim kullanmaya basladim :) saka gibiydi 14 senede geçmeyen sey 10 dakkada perte çikti resmen yok hemde Yuzde sifirlik bir oranla yok yani hafiften esti geçti durumu bile söz konusu degil daha bir kutu bitmedi kullaniorum kullanicamda zararini biliyorum belki vucudumda ki sistem yerle bir olacak ama mutluyum MUTLULUK BENIM IÇIN SADECE BUNDAN IBARET oldugundan kullaniorum ilaci kullandiktan sonra insan olmanin normal olmanin nasil bir duygu oldugunu anladim hemde 14 sene sonra biliorum gecici bir heves ama gecip gidene kadar dunyada benden daha mutlu bir insan olmadigindan adim gibi eminim en azindan simdilik ...Hocam sizede sonsuz tesekkürleri borç bilirim böyle bir yardimda bulunup insanlarin ortak derdini en azindan paylasipta bir nevi rahatlayabilmelerini sagladiginiz için Allah sizden razi olsun
|
||
![]() |
||
bulut
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
RoyalAlbert
bu ilaç sana iyi geldigine göre sorunun muhtemelen burundaki konkalardan kaynaklaniyor. bence buraya odaklan çözümü ilaçta degil burunda ara geniz akintin varmi?varsa bence deviasyon veya konka olabilir |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar kulandiginiz ilaç nizadol mu nidazol mu? her ikisi mi yoksa... Ben de almaya karar verdim ama mide için olan hangisiyse onu almayi düsünüyorum
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
@bulut
Bahsedilen ilaci kullanmadim ama konkalarimda belirgin bir büyüme durumu var,deviasyon ile beraber.(yakinda operasyon geçirmis olacagim) Antibiyotik kan dolasimina katiliyor ve tüm sistemi geziyor,yukaridaki kaniya nasil ulastiginizi merak ettim.Biraz açiklamaniz mümkün mü? |
||
![]() |
||
ilke
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
arkadaslar bende paraztit ve alt solunum yolu enfeksiyonu var ve bu ilaci kullanali geçiyor ama tam geçmeden birakamam doktor yazmisti simdi 2 haftayi geçse zarari olurmu kullanmanin
|
||
![]() |
||
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
doktora sorsan daha iyi olur, ama hiç bir antibiyotik çok uzun süre kullanilmaz diye biliyorum. Soru da biraz çeliskili, ilaci kullaninca geçiyorsa ilaci niye birakiyorsun?
Sürekli kullanmalimiyim diye soruyorsan, ilaç bitince tekrar doktora git, sikayetlerini anlat. Doktor gerek görürse yeni bir ilaç yazar. |
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |