![]() |
agiz-burun kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
awsedrftg34
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Eyl�l-2012 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: agiz-burun kokusuGönderildi: 17-Eyl�l-2012 tarihinde 16:45 |
|
benim 5-6 yildir agiz kokusu problemim var ve suan 17 yasindayim.agiz kokusu i�in gerekli tetkikleri yaptirdigimi d�s�n�yorum.enson olarak da deviasyon ve bademcik ameliyati oldum(doktorlar kokunun bundan kaynaklanabilicegini s�ylediler htta %90 dediler)ama benim birtek agzimdan koku gelmiyor agzim kapaliyken de koku geliyor(burnumdan) ama �ok fazla koku geliyor ben bile duyuyorum kokuyu dislerimi dilimi fir�aliyorum dis ipi vs. yani tip 1 olmadigindan eminim ama benim kafami karistiran burnumdan neden koku geldigi oysaki alaninda ennnn iyi 2 kbb uzmanina g�r�nmeme ragmen bir sey bulamadilar sizce neden kaynaklanabilir artik okula bile gitmek istemiyorum yorumlarinii yazarsaniz sevinirim msn adresim [email protected]
- |
|
![]() |
|
asdf
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2012 tarihinde 02:00 |
|
burnundan koku gelmesi illaki sorunun burun kaynakli oldugunu g�stermez ben tecr�belerime dayanarak ve bunu bizzat yasayan biri olarak bence sendeki kokunun kaynagi b�y�k ihtimal bagirsaktaki ya bakteri ya da mantar oldugunu d�s�nyorum. eger diski kokusuna benzer bi koku geliyosa o bakteri veya mantar her neyse kalin bagirsaginda ince bagirsagindakinden daha fazladir.sana probiyotik kullanmani �neririm probiyotiklerin genelde 2 �esit formu bulunuyo kaps�l olani ya da sase olani(yani toz halinde olup suya karistirilan) eger kaps�l formu ise yararsa onu kullanmaya dvm et yaramassa sase olani dene(ki bence sase olani daha etkili ��nk� agiz yoluyla alindigi i�in agiz florasini da d�zeltiyo) eger o da ise yaramassa doktora git dedigim gibi sorun bagirsagindaki mantar veya bakteri olabilir ztn �le bisey �ikarsa doktor gerekli ilaci verecektir
not:probiyotik bi ila� olmadigi i�in ve herhangi bi zarari olmadigi i�in ilk �nce onu denemeni tavsiye ettim yine sen bilirsin �nce doktora gidip sonu� alamasan probiyetige baslayabilirsin |
|
![]() |
|
awsedrftg34
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Eyl�l-2012 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2012 tarihinde 10:19 |
|
bilgilerininz i�in �ook tesekk�r ederim bunlari mutlaka yapacagim sonu� alir almaz tekrar yazarim :) peki sonu� alamazsam hangi doktora danismam gerekiyor acaba?(bakteri vs testi i�in)
Düzenleyen: awsedrftg34 - 22-Eyl�l-2012 tarihinde 10:22 |
|
![]() |
|
asdf
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2012 tarihinde 22:20 |
|
rica ederim eger sonu� alamassan gastroenteroloji b�l�m�ne gidebilirsin
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 12:46 |
|
Ayni sorun bendede var yarari oldu mu size
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Nisan-2015 tarihinde 17:49 |
|
burundan geliyoras sin�zitten %99
|
|
![]() |
|
Hsynyldz
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 16:03 |
|
Arkadaslar merhabalar herkese iki sorum olacak sizlere septum deviasyonu koku yapar mi?
Ikinci sorum ise bademcik tasimizin oldugunu nasil anlayabiliriz evde �grenilebilir mi hastanelere girmekten biktik |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Subat-2022 tarihinde 18:03 |
Murat hoca dogrusunu cevaplar elbette ama madem bizlere sordun Kidemli Kademeli 5. Koku Alayi 2. Amonyak Gazi Birliginden Albay olarak cevaplayayim. Burun kemigi egriliginin bazilari koku yapiyor. Egriligin derecesi �nemli. Bademcik tasi farkinda olmasa da �ogu kiside var. Ge�en Murat hocanin KBB uzmani Mert beyle instada yaptigi canli yayinda da soruldu bu soru. Dis tasi koku yapmaz tam tersine dilin sirtinda biriken protein artiklari ve bunlari yiyip �irkin kokulu gaz yapan bakteriler �reyip salyayla bademcik bosluklari ve bademcik taslarina da ulastigindan orada da ko�u yaparlar. Sen de bademcik tasini �ikarir da koklarsan sanirsin ki kokuyu bu yapiyor halbuki tam tersi. Yanlissam d�zeltsin birileri l�tfen. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |