|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26-Ekim-2012 Saat 14:05 |
Hocam bunu özellikle genelden yaziyorum ki benim gibi olan arkadaslar da bilgi sahibi olsun.
Muayaneye gelmeden önce bu sorulara hazirlanin demissiniz: 1-Dilinize buz koyun. koku geçiyor mu geçmiyor mu 2-Spordan sonra koku geçiyor mu geçmiyor mu ... Siz dogru teshis için bunlari soruyorsunuz ama ben normalde agiz kokumu alamiyorum, sadece bilegi yalama yöntemiyle alabiliyorum.Bir de bazen çok asiri kötü kokuyor o zaman aliyorum. Flagyl kullandiktan sonra simdi bilek testiyle de alamiyorum kokuyu.O berbat diski kokusunun bu kadar basit geçecegine inanmiyorum.Ayrica bu ilaci da sürekli kullanamam. Sordugunuz sorularin cevabini sizdeki cihazlarla ölçmeniz mümkün mü? Bir de bende tek tarafli burun eti büyümesi var, doktorlar sadece sprey verdi. "Konka vs varsa gelmeyin" diyorsunuz ama buna ragmen önce size gelsem kokunun kaynagi ortaya çikar mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Peki o halde problem nedir? Yani kokunuzu almiyorsaniz agiz kokunuz bulundugunu nerden biliyorsunuz? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
"...ben normalde agiz kokumu alamiyorum, sadece bilegi yalama yöntemiyle alabiliyorum.Bir de bazen çok asiri kötü kokuyor o zaman aliyorum...."
Arkadaslarimdan da saka yollu veya ciddi açikça ikazlar aldim. Ayrica emin olun agiz kokusu konusunda herkes dolayli veya direkt uyari almistir. Isterseniz anket yapin. Ilk mesajin özeti de su:Agiz kokum ilaçla geçti ama ben o ilaci kullanmadan kökünden çözmek istiyorum,sizdeki cihazlarla -burun etine ragmen- sorunun kaynagi ortaya çikar mi ? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Cihaz ile yapilan ölçümler gaz profilini tespit eder ve kokunun kaynak(lar)ini tahmin etmeye yardimci olur. Fakat duymadiginiz bir kokunun iyilestigini nasil anlayacaksiniz?
Psikolojik bir sey olmasin sakin ? http://agizkokusu.org/tip5.html |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Anliyorum hocam da agiz kokusu var gerçek, yüzüme karsi da söylendi kaç kez. O konuda sikinti yok. Umarim koku agiz-nefesle sinirlidir. kullandigim ilacin etkisinin geçmesini bekliyorum gelince kendiniz karar verirsiniz.
Keske ben yanilsam da hepsi kuruntu-takinti olsa ama nafileee. Vücut kokusu çikarsa beni yönlendirebileceginiz "uzman" bir doktor vardir umarim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |