|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Kasim-2012 Saat 20:08 |
Murat Bey su sorulari sirayla cevaplarsaniz sevinirim:
1)Bademciklerinde magma olan insanlarin ameliyat olupta yüzde kaçi agiz kokusundan kurtulmustur? 2)Bu dilde pas yapar mi? 3)Bu durum bir insanda hiç durmadan 12 sene boyunca agiz kokusu yaparmi? Bu arada Nidazol kokuyu kesti. 4)10-15 yasina kadar hiç agiz kokusu problemi yasamayan bir insanin 15 yasindayken aniden hiç geçmeyen bir agiz kokusu yasamasinin sebebi sizce bademciklermidir yoksa dilin yapisinin bozulmasimidir? 5)Dilin yapisinin bozulmasi diye bir sey var ise bunun nedenleri nedir? Cevaplariniz tedavimin sekillenmesinde çok yardimci olacak. Tesekkür ederim... |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
1- Magma dediginizde ben bademcik tasini anliyorum ![]() ![]() Eger bu fotograftakilerden bahsediyorsak ameliyat sonrasi büyük ölçüde düzelme oluyor. Eger basit kronik hipertrofik tonsillitlerden bahsediyorsak en çok 2-3 ay düzelme oluyor. 2- pas ve tonsillit muhtemelen iliskilidir. Iliski tek yöne olmayabilir. Birbirlerine dogru çift yönlü olabilir. 3- Bilmiyorum. 5- Dil yüzeyinde ilerleyen yas ile düzlesmeler olur. Gövdeyi olusturan kasta atrofik küçülmeler belki olabilir. Bunlar orta yastan sonra beklenir. Koku olusmasinin aleyhine olan senil degismelerdir. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Iste bende bunun cevabini bulmaya çalisiyorum. Hiç durmaksizin, araliksiz bir sekilde, 10 senedir olan bir kokunun mutlak surette bir kaynagi olmak zorunda. Yani, bazi kimseleri duyuyorum aralikli zamanlarda geçtigini söylüyorlar. Kafayi yiyecegim ya! Madem herkeste bakteri var bizde ki bakterileri azdiran sey nedir? Dilin arka kisminda geçmeyen o koku nedir? Mesela Faranjit hastaligi, sürekli bir geniz akintisi vs. nin buna katkilari nelerdir gibi :( Çok sinirli kaynak var maalesef. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Doktor olmak gerçekten zor is. Ben resimlere bakarken bile midem bulandi.Adamlar bunu her gün görüyor.Alismak diye bir sey var ama nereye kadar acaba...
Hocam böyle rahatsiz edici bir alanda uzmanlasmis olmaniz gerçekten çok idealistçe bir hareket. Allah yardimciniz olsun. Daha önce de yazmistim ama yine yazayim: Bademcik aldirinca koku geçecek diye kesin bir sey yok. Bademcigin alindigi bölgede kalan çukurlarda tekrar magma olusabiliyor. Burada mi baska bir forumda mi okudum hatirlamiyorum bazi kisiler kulak çöpüyle o magmalari temizliyorlarmis. Bu da bir yöntem olabilir. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ben küçükken agzima o magmalardan arada sirada gelirdi ama yilardir hiç gelmedi. Magma olusumu kendi kendine durmus oalbilir mi acaba?
Magmalar hakkinda ayrintili bilgi için su linke tiklayabilirsiniz: http://www.seciltotan.com/2010/06/bademcik-tasi-nedir/ |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Bu ilk görüntü bende mevcut. Bademcik ameliyati olacagim. Dil kökümde koku yapiyor. Aldirinca kurtulacagimi düsünüyorum yani öyle umut ediyorum..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |